Hugo Miguel signaliserer et frispark til Sporting Braga på egen banehalvdel.
    2'
    Marcelo Goiano
    Sporting Braga angriper i Guimaraes. Marcelo Goiano fyrer av et skudd som går utenfor.
    3'
    Toze (Vitoria Guimaraes) løfter inn en corner fra venstre på Dom Afonso Henriques.
    5'
    Frispark Vitoria Guimaraes.
    6'
    Frispark for Sporting Braga på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark til Sporting Braga på halvdelen til Vitoria Guimaraes.
    9'
    I Guimaraes har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    10'
    I Guimaraes slår Wilson Eduardo en corner fra høyre.
    12'
    Wilson Eduardo (Sporting Braga) slår en corner fra høyre side på Dom Afonso Henriques.
    12'
    Ricardo Horta
    Sporting Braga angriper på Dom Afonso Henriques. Ricardo Horta header utenfor.
    12'
    Mål for Vitoria SC!
    Vitoria SC 1 - 0 SC Braga
    Mål: Alexandre Guedes
    Målgivende: Davidson
    Mål! Alexandre Guedes header ballen i mål og gir Vitoria Guimaraes ledelsen 1-0 på Dom Afonso Henriques. Davidson var nest sist på ballen.
    14'
    Vitoria Guimaraess Alexandre Guedes blåses av for offside på Dom Afonso Henriques.
    15'
    Hugo Miguel tildeler Sporting Braga en corner. Wilson Eduardo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    18'
    18'
    Mål for SC Braga!
    Vitoria SC 1 - 1 SC Braga
    Mål: Claudemir
    Claudemir utligner til 1-1 på Dom Afonso Henriques.
    18'
    Toze (Vitoria Guimaraes) løfter inn en corner fra høyre på Dom Afonso Henriques.
    21'
    Hugo Miguel signaliserer et frispark til Vitoria Guimaraes.
    26'
    I Guimaraes slår Toze en corner fra venstre.
    27'
    Sporting Braga tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Joao Novais
    Sporting Braga avanserer forover i Guimaraes. Joao Novais avslutter, men treffer ikke mål.
    28'
    Hugo Miguel signaliserer et frispark til Vitoria Guimaraes på egen banehalvdel.
    31'
    Gult kort til SC Braga
    Pablo Santos
    Pablo Santos (Sporting Braga) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    31'
    Tyler Boyd
    Tyler Boyd (Vitoria Guimaraes) kommer seg fri på Dom Afonso Henriques, men avslutningen går utenfor.
    33'
    Kan Sporting Braga utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    34'
    Hugo Miguel signaliserer et frispark til Sporting Braga.
    37'
    Dyego Sousa
    Sporting Braga angriper og Dyego Sousa får avsluttet. Headingen treffer ikke Vitoria Guimaraes-målet.
    38'
    40'
    Frispark for Vitoria Guimaraes på egen banehalvdel.
    42'
    Sporting Braga angriper, men blir avblåst for offside.
    45'
    45'+1
    48'
    50'
    Frispark Sporting Braga.
    51'
    Gult kort til Vitoria SC
    Toze
    Dommer Hugo Miguel viser Toze (Vitoria Guimaraes) det gule kortet.
    52'
    Joao Novais
    Joao Novais (Sporting Braga) kommer til en målsjanse på Dom Afonso Henriques, men klarer ikke å score.
    53'
    Hugo Miguel tildeler Vitoria Guimaraes en corner. Toze sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    56'
    Wilson Eduardo
    Sjanse! Sporting Braga avanserer forover, men Wilson Eduardo avslutter utenfor.
    57'
    57'
    58'
    Dommer Hugo Miguel ser at linjemannen løfter flagget, og Vitoria Guimaraess Alexandre Guedes blåses av for offside.
    60'
    Dyego Sousa
    Sporting Braga angriper på Dom Afonso Henriques, men Dyego Sousa header utenfor.
    60'
    62'
    62'
    Tyler Boyd
    Sjanse til Vitoria Guimaraes! Tyler Boyd er nær ved å score, men keeper redder.
    63'
    SC Braga, prøver et skudd, men det reddes
    63'
    64'
    Spillerbytte - SC Braga
    Inn: Fransergio
    Ut: Joao Novais
    Abel Ferreira gjør dagens første bytte i Guimaraes, når han tar ut Joao Novais og setter inn Fransergio.
    65'
    Alexandre Guedes
    Alexandre Guedes (Vitoria Guimaraes) kommer til en målsjanse på Dom Afonso Henriques, men klarer ikke å score.
    67'
    69'
    69'
    Andre Andre
    Andre Andre (Vitoria Guimaraes) avanserer forover på Dom Afonso Henriques. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    71'
    71'
    Spillerbytte - Vitoria SC
    Inn: Oscar Estupinan
    Ut: Alexandre Guedes
    Alexandre Guedes (Vitoria Guimaraes) erstattes av Oscar Estupinan.
    72'
    Inn: Paulinho
    Ut: Wilson Eduardo
    Sporting Braga bytter ut Wilson Eduardo med Paulinho.
    72'
    74'
    76'
    76'
    Inn: Sebastian Rincon
    Ut: Tyler Boyd
    Vitoria Guimaraes bytter ut Tyler Boyd med Sebastian Rincon. Dette er det andre byttet som Luis Castro gjør i dagens kamp.
    77'
    Frispark til Vitoria Guimaraes på halvdelen til Sporting Braga.
    84'
    Marcelo Goiano (Sporting Braga) pådrar seg et gult kort.
    84'
    I Guimaraes slår Toze en corner fra høyre.
    85'
    Hugo Miguel tildeler Vitoria Guimaraes en corner. Toze sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    86'
    Yordan Osorio
    Målsjanse! Yordan Osorio (Vitoria Guimaraes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    87'
    Toze (Vitoria Guimaraes) slår en corner fra høyre side på Dom Afonso Henriques.
    88'
    Paulinho
    Sporting Braga angriper, men avslutningen til Paulinho går utenfor.
    88'
    Inn: Fabio Martins
    Ut: Ricardo Horta
    Sporting Braga gjør sitt tredje bytte. Ricardo Horta erstattes av Fabio Martins.
    89'
    Vitoria Guimaraes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'
    Inn: Pepe
    Ut: Toze
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vitoria Guimaraes. Inn kommer Pepe, mens Toze tar plass på benken.
    90'
    Det blir farlig! Frispark for Sporting Braga er nær straffområde.
    90'+1
    Fransergio
    Fransergio (Sporting Braga) header utenfor.
    90'+2
    Fabio Martins
    Sporting Braga avanserer forover i Guimaraes. Fabio Martins avslutter, men treffer ikke mål.