Ricardo Horta (SC Braga) slår en corner fra høyre side på Dom Afonso Henriques.
    Sjanse til SC Braga! Al Musrati er nær ved å score, men keeper redder.
    Vitoria Guimarares tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Skudd på mål, Vitoria SC
    Tiago Silva
    Målsjanse på Dom Afonso Henriques! Tiago Silva fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    9'
    Vitoria SC, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Skudd utenfor mål, SC Braga
    Vítor Carvalho
    SC Braga avanserer forover i Guimaraes. Vítor Carvalho avslutter, men treffer ikke mål.
    10'
    Fabio Verissimo signaliserer et frispark til SC Braga.
    10'
    Fabio Verissimo signaliserer et frispark til Vitoria Guimarares på egen banehalvdel.
    11'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Guimaraes fordi Vitor Tormena får behandling for en skade på banen.
    12'
    Vitor Tormena er på beina igjen og fortsetter kampen på Dom Afonso Henriques.
    14'
    15'
    Vitoria SC får tildelt et hjørnespark
    Tiago Silva
    Fabio Verissimo tildeler Vitoria Guimarares en corner. Tiago Silva sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    18'
    Mål for Vitoria SC!
    Vitoria SC 1 - 0 SC Braga
    Mål: Oscar Estupinan
    Målgivende: Tiago Silva
    Oscar Estupinan dundrer ballen i mål og Vitoria Guimarares tar ledelsen 1-0 på Dom Afonso Henriques. Flott spill fra Tiago Silva før målet.
    18'
    20'
    Gult kort til SC Braga
    Bruno Rodrigues
    Dommer Fabio Verissimo gir Bruno Rodrigues (SC Braga) et gult kort.
    20'
    Dommer Fabio Verissimo venter med å sette i gang spillet fordi Rochinha ligger nede.
    21'
    Rochinha kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Dom Afonso Henriques.
    21'
    Frispark Vitoria Guimarares.
    22'
    Skudd utenfor mål, Vitoria SC
    Alfa Semedo
    Vitoria Guimarares angriper i Guimaraes. Alfa Semedo fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    VAR sjekker om det er straffe til Vitoria SC
    23'
    Ingen straffe til Vitoria SC
    24'
    SC Braga angriper i Guimaraes. Vítor Carvalho avslutter på mål, men greier ikke å score.
    25'
    25'
    28'
    Frispark for SC Braga på egen banehalvdel.
    28'
    Oscar Estupinan får gult kort og må stå over en kamp for Vitoria Guimarares!
    29'
    SC Braga blir avblåst for offside
    Francisco Moura
    Offside! Francisco Moura blir vinket av og SC Braga må dermed bygge opp et nytt angrep.
    31'
    I Guimaraes har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    32'
    33'
    Offside! Ricardo Horta (SC Braga) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    37'
    Rafa Soares
    Rafa Soares (Vitoria Guimarares) løfter inn en corner fra høyre på Dom Afonso Henriques.
    38'
    Ruben Lameiras
    Ruben Lameiras (Vitoria Guimarares) avanserer forover på Dom Afonso Henriques. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    38'
    38'
    Alfa Semedo
    Vitoria Guimarares fosser forover og Alfa Semedo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    39'
    39'
    Frispark til SC Braga på halvdelen til Vitoria Guimarares.
    43'
    Tomas Handel
    Tomas Handel (Vitoria Guimarares) får et gult kort av dommer Fabio Verissimo.
    43'
    Paulo Oliveira
    Målsjanse! Paulo Oliveira (SC Braga) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    44'
    45'
    Jorge Fernandes
    Jorge Fernandes (Vitoria Guimarares) mottar sitt første gule kort for dagen på Dom Afonso Henriques.
    45'
    SC Braga fosser fremover, men Bruno Rodrigues går rett i offsidefella.
    45'+1
    I Guimaraes slår Ricardo Horta en corner fra høyre.
    45'+3
    SC Bragas Vítor Carvalho blåses av for offside på Dom Afonso Henriques.
    45'+4
    Spillerbytte - SC Braga
    Inn: Andre Horta
    Ut: Andre Castro
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Braga. Inn kommer Andre Horta, mens Andre Castro tar plass på benken.
    46'
    Inn: Yan Couto
    Ut: Fabiano
    SC Braga bytter ut Fabiano med Yan Couto. Dette er det andre byttet som Carlos Carvalhal gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Roger Fernandes
    Ut: Francisco Moura
    Bytte for SC Braga. Roger Fernandes kommer inn for Francisco Moura på Dom Afonso Henriques.
    46'
    48'
    Mål for SC Braga!
    Vitoria SC 1 - 1 SC Braga
    Mål: Vítor Carvalho
    Målgivende: Ricardo Horta
    Utligning! Vítor Carvalho setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Ricardo Horta var nest sist på ballen.
    48'
    Spillet på Dom Afonso Henriques er stoppet midlertidig fordi Al Musrati ligger nede.
    49'
    Al Musrati er tilbake i kampen igjen.
    50'
    52'
    Rochinha
    Sjanse i Guimaraes! Rochinha (Vitoria Guimarares) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    54'
    54'
    Tiago Silva
    Tiago Silva (Vitoria Guimarares) løfter inn en corner fra høyre på Dom Afonso Henriques.
    54'
    Vitoria Guimarares angriper, men avslutningen til Tomas Handel går utenfor.
    54'
    Frispark SC Braga.
    56'
    Ricardo Horta ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    57'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    57'
    Rødt kort til Vitoria SC
    Alfa Semedo
    Rødt kort! Alfa Semedo (Vitoria Guimarares) blir utvist.
    58'
    Rødt kort!
    Spilleren på Vitoria SC får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    58'
    Ricardo Horta er på beina igjen og fortsetter kampen.
    59'
    60'
    61'
    62'
    Spillerbytte - Vitoria SC
    Inn: Andre Almeida
    Ut: Tiago Silva
    Vitoria Guimarares gjør sitt første bytte. Tiago Silva erstattes av Andre Almeida.
    64'
    Inn: Diogo Leite
    Ut: Bruno Rodrigues
    SC Braga bytter ut Bruno Rodrigues med Diogo Leite.
    64'
    68'
    69'
    Rochinha
    Rochinha (Vitoria Guimarares) kommer til en målsjanse på Dom Afonso Henriques, men klarer ikke å score.
    71'
    Diogo Leite
    Diogo Leite (SC Braga) kommer seg fri på Dom Afonso Henriques, men avslutningen går utenfor.
    73'
    Yan Couto
    Yan Couto (SC Braga) kommer seg fri på Dom Afonso Henriques, men avslutningen går utenfor.
    75'
    Inn: Bruno Duarte
    Ut: Rochinha
    Vitoria Guimarares gjør sitt andre bytte. Rochinha erstattes av Bruno Duarte.
    76'
    Inn: Nelson Coquenao Da Luz
    Ut: Oscar Estupinan
    Pepa (Vitoria Guimarares) gjør sitt tredje bytte for dagen. Nelson Coquenao Da Luz erstatter Oscar Estupinan.
    77'
    79'
    Fabio Verissimo tildeler SC Braga en corner. Ricardo Horta sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    80'
    81'
    Inn: Helder Sa
    Ut: Rafa Soares
    Pepa gjør dagens fjerde bytte i Guimaraes, når han tar ut Rafa Soares og setter inn Helder Sa.
    81'
    Inn: Nicolas Janvier
    Ut: Tomas Handel
    Pepa (Vitoria Guimarares) gjør sitt femte bytte for dagen. Nicolas Janvier erstatter Tomas Handel.
    81'
    82'
    Nelson Coquenao Da Luz
    Offside! Nelson Coquenao Da Luz (Vitoria Guimarares) er alene igjennom, men dommer Fabio Verissimo ser at linjemannen er oppe med flagget.
    83'
    Inn: Miguel Maria Mariano Fale
    Ut: Abel Ruiz
    SC Braga bytter ut Abel Ruiz med Miguel Maria Mariano Fale.
    88'
    88'
    Vitoria SC 2 - 1 SC Braga
    Mål: Nelson Coquenao Da Luz
    Mål! Nelson Coquenao Da Luz gir Vitoria Guimarares ledelsen 2-1 i Guimaraes.
    90'
    90'+5
    I Guimaraes slår Ricardo Horta en corner fra venstre.
    90'+7
    Roger Fernandes
    SC Braga angriper i Guimaraes. Roger Fernandes avslutter på mål, men greier ikke å score.