I Volos har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Levan Shengelia (Panaitolikos) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    Frispark til Volos på halvdelen til Panaitolikos.
    2'
    Frispark for Panaitolikos på egen banehalvdel.
    5'
    Dimitris Maloutas signaliserer et frispark til Panaitolikos på egen banehalvdel.
    6'
    Volos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Mål for Panaitolikos!
    Volos NPS 0 - 1 Panaitolikos
    Mål: Levan Shengelia
    Mål! Panaitolikos tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Levan Shengelia på Panthessaliko.
    8'
    Milos Deletic
    Målsjanse på Panthessaliko! Milos Deletic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    11'
    Panaitolikos, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Volos må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Panaitolikos.
    12'
    Sebastian Mladen
    Sebastian Mladen (Panaitolikos) header mot mål, men ballen går utenfor.
    12'
    Dimitris Maloutas signaliserer et frispark til Volos.
    14'
    Juan Manuel Garcia
    Volos angriper på Panthessaliko, men Juan Manuel Garcia header utenfor.
    14'
    Mål for Volos NPS!
    Volos NPS 1 - 1 Panaitolikos
    Mål: Juan Manuel Garcia
    Juan Manuel Garcia scorer og utligner dermed til 1-1.
    15'
    Panaitolikos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Gult kort til Volos NPS
    Juan Manuel Garcia (Volos) mottar sitt første gule kort for dagen på Panthessaliko.
    16'
    I Volos får Juan Manuel Garcia (Volos) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    20'
    20'
    20'
    22'
    Frispark Volos.
    22'
    Nemanja Glavcic (Volos) løfter inn en corner fra høyre på Panthessaliko.
    23'
    En av Voloss spillere går i offside.
    24'
    28'
    Facundo Martin Perez
    Dommer Dimitris Maloutas gir Facundo Martin Perez (Panaitolikos) et gult kort.
    28'
    Georgios Liavas
    Sjanse i Volos! Georgios Liavas (Panaitolikos) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    31'
    Volos NPS, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Frisparket tildelt Volos er farlig nær Panaitolikoss målområde.
    31'
    Georgios Mygas
    Volos angriper i Volos. Georgios Mygas avslutter på mål, men greier ikke å score.
    32'
    32'
    Nemanja Glavcic (Volos) slår en corner fra høyre side på Panthessaliko.
    32'
    Volos angriper i Volos. Georgios Mygas fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    36'
    Dimitris Maloutas tildeler Volos en corner. Jean Barrientos sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    Dimitris Maloutas signaliserer et frispark til Volos like utenfor Panaitolikos-området.
    39'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Volos fordi Facundo Martin Perez får behandling for en skade på banen.
    39'
    Jasin Assehnoun
    Jasin Assehnoun (Volos) kommer seg fri på Panthessaliko, men avslutningen går utenfor.
    41'
    Tilbake fra skade: Panaitolikos
    41'
    Frispark i en god posisjon for Volos!
    42'
    43'
    Antonis Stergiakis (Panaitolikos) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Panthessaliko.
    43'
    45'
    I Volos slår Levan Shengelia en corner fra venstre.
    45'+1
    Dimitris Maloutas signaliserer et frispark til Volos på egen banehalvdel.
    45'+2
    Frispark for Volos på egen banehalvdel.
    47'
    47'
    Frispark til Panaitolikos på halvdelen til Volos.
    48'
    48'
    50'
    51'
    51'
    52'
    53'
    Det blir farlig! Frispark for Panaitolikos er nær straffområde.
    54'
    Dimitris Maloutas tildeler Panaitolikos en corner. Levan Shengelia sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    55'
    Georgios Liavas (Panaitolikos) slår en corner fra venstre side på Panthessaliko.
    55'
    Spillerbytte - Volos NPS
    Inn: Calin Popescu
    Ut: Milos Deletic
    Miguel Angel Lopez Perez gjør dagens første bytte i Volos, når han tar ut Milos Deletic og setter inn Calin Popescu.
    57'
    Inn: Tasos Tsokanis
    Ut: Jean Barrientos
    Jean Barrientos (Volos) erstattes av Tasos Tsokanis.
    57'
    Spillerbytte - Panaitolikos
    Inn: Michalis Bakakis
    Ut: Charalampos Mavrias
    Panaitolikos bytter ut Charalampos Mavrias med Michalis Bakakis. Dette er det første byttet som Giannis Petrakis gjør i dagens kamp.
    57'
    Kan Panaitolikos utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    62'
    63'
    Inn: Panagiotis Moraitis
    Ut: Maximiliano Gabriel Comba
    Miguel Angel Lopez Perez (Volos) gjør sitt tredje bytte for dagen. Panagiotis Moraitis erstatter Maximiliano Gabriel Comba.
    64'
    Dimitris Maloutas signaliserer et frispark til Panaitolikos.
    64'
    Panagiotis Moraitis
    Panagiotis Moraitis (Volos) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    68'
    68'
    Nemanja Glavcic (Volos) slår en corner fra venstre side på Panthessaliko.
    69'
    Dommer Dimitris Maloutas venter med å sette i gang spillet fordi Antonis Stergiakis ligger nede.
    69'
    69'
    70'
    Inn: Angelos Tsingaras
    Ut: Facundo Martin Perez
    Bytte for Panaitolikos. Angelos Tsingaras kommer inn for Facundo Martin Perez på Panthessaliko.
    70'
    I Volos har et frispark blitt tildelt bortelag.
    71'
    75'
    75'
    76'
    80'
    Georgios Mygas (Volos) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    80'
    80'
    81'
    Inn: Joeri De Kamps
    Ut: Nemanja Glavcic
    Volos bytter ut Nemanja Glavcic med Joeri De Kamps. Dette er det fjerde byttet som Miguel Angel Lopez Perez gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Facundo Bertoglio
    Ut: Juan Manuel Garcia
    Volos gjør sitt femte bytte. Juan Manuel Garcia erstattes av Facundo Bertoglio.
    81'
    83'
    Inn: Juanpi
    Ut: Ilias Chatzitheodoridis
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Panaitolikos. Inn kommer Juanpi, mens Ilias Chatzitheodoridis tar plass på benken.
    84'
    Inn: Joao Pedro
    Ut: Nikos Karelis
    Bytte for Panaitolikos. Joao Pedro kommer inn for Nikos Karelis på Panthessaliko.
    84'
    Inn: Sergio Ismael Diaz Velazquez
    Ut: Levan Shengelia
    Giannis Petrakis gjør dagens fjerde bytte i Volos, når han tar ut Levan Shengelia og setter inn Sergio Ismael Diaz Velazquez.
    84'
    85'
    86'
    Panaitolikos avanserer forover i Volos. Georgios Liavas avslutter, men treffer ikke mål.
    86'
    87'
    Tasos Tsokanis
    Tasos Tsokanis (Volos) får et gult kort av dommer Dimitris Maloutas.
    87'
    Juanpi (Panaitolikos) løfter inn en corner fra høyre på Panthessaliko.
    88'
    Målsjanse på Panthessaliko! Georgios Liavas fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.