Simon Hooper signaliserer et frispark til Watford FC på egen banehalvdel.
    Målsjanse! Christian Eriksen (Brentford FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Imran Louza (Watford FC) løfter inn en corner fra høyre på Vicarage Road.
    Moussa Sissoko
    Watford FC angriper i Watford. Moussa Sissoko fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    Ismaila Sarr
    Watford FC angriper og Ismaila Sarr får avsluttet. Headingen treffer ikke Brentford FC-målet.
    11'
    Mål for Brentford!
    Watford 0 - 1 Brentford
    Mål: Christian Nørgaard
    Målgivende: Kristoffer Ajer
    Christian Nørgaard setter ballen i nettet og Brentford FC leder nå 0-1. Kristoffer Ajer sto for den målgivende pasningen.
    15'
    Yoane Wissa
    Brentford FC angriper i Watford. Yoane Wissa avslutter på mål, men greier ikke å score.
    17'
    Watford, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Joao Pedro
    Sjanse! Watford FC avanserer forover, men Joao Pedro avslutter utenfor.
    19'
    Ethan Pinnock ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    19'
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Mads Bech Sorensen
    Ut: Ethan Pinnock
    Thomas Frank gjør dagens første bytte i Watford, når han tar ut Ethan Pinnock og setter inn Mads Bech Sorensen.
    21'
    Ethan Pinnock kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Vicarage Road.
    21'
    Juraj Kucka
    Juraj Kucka (Watford FC) kommer seg fri på Vicarage Road, men avslutningen går utenfor.
    23'
    I Watford har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    24'
    Simon Hooper signaliserer et frispark til Brentford FC.
    26'
    Frispark til Brentford FC på halvdelen til Watford FC.
    28'
    Simon Hooper tildeler Brentford FC en corner. Christian Eriksen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    32'
    Sjanse til Brentford FC! Christian Eriksen er nær ved å score, men keeper redder.
    33'
    33'
    I Watford slår Christian Eriksen en corner fra venstre.
    39'
    Christian Eriksen (Brentford FC) slår en corner fra høyre side på Vicarage Road.
    39'
    Vitaly Janelt
    Brentford FC angriper, men avslutningen til Vitaly Janelt går utenfor.
    40'
    Watford FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Det blir farlig! Frispark for Watford FC er nær straffområde.
    43'
    I Watford slår Imran Louza en corner fra høyre.
    44'
    Simon Hooper tildeler Watford FC en corner. Kiko Femenia sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'
    45'
    Bryan Mbeumo
    Bryan Mbeumo (Brentford FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    Imran Louza
    Watford FC angriper. Imran Louza får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+2
    Brentford, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    52'
    53'
    Gult kort til Watford
    Hassane Kamara
    Dommer Simon Hooper viser Hassane Kamara (Watford FC) det gule kortet.
    53'
    Ivan Toney
    Brentford FC angriper, men avslutningen til Ivan Toney går utenfor.
    54'
    Mål for Watford!
    Watford 1 - 1 Brentford
    Mål: Emmanuel Dennis
    Målgivende: Ismaila Sarr
    Emmanuel Dennis scorer og utligner dermed til 1-1. Det er en fin assist fra Ismaila Sarr.
    55'
    Målet til Watford sjekkes av VAR
    56'
    Målet til Watford blir stående
    56'
    Frispark for Watford FC på egen banehalvdel.
    61'
    Simon Hooper signaliserer et frispark til Watford FC like utenfor Brentford FC-området.
    62'
    Gult kort til Brentford
    Ivan Toney
    Ivan Toney (Brentford FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Vicarage Road.
    62'
    Målsjanse på Vicarage Road! Ismaila Sarr fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    63'
    63'
    Kiko Femenia (Watford FC) slår en corner fra høyre side på Vicarage Road.
    65'
    Samir
    Watford FC avanserer forover i Watford. Samir avslutter, men treffer ikke mål.
    65'
    Inn: Saman Ghoddos
    Ut: Yoane Wissa
    Brentford FC gjør sitt andre bytte. Yoane Wissa erstattes av Saman Ghoddos.
    66'
    Simon Hooper signaliserer et frispark til Brentford FC på egen banehalvdel.
    67'
    68'
    Brentford FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    69'
    Simon Hooper signaliserer et frispark til Watford FC.
    72'
    Inn: Mathias Jensen
    Ut: Vitaly Janelt
    Brentford FC bytter ut Vitaly Janelt med Mathias Jensen. Dette er det tredje byttet som Thomas Frank gjør i dagens kamp.
    74'
    Ivan Toney
    Ivan Toney (Brentford FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Christian Eriksen (Brentford FC) løfter inn en corner fra høyre på Vicarage Road.
    76'
    78'
    Skudd på mål, Brentford
    79'
    79'
    83'
    Spillerbytte - Watford
    Inn: Joshua King
    Ut: Joao Pedro
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Watford FC. Inn kommer Joshua King, mens Joao Pedro tar plass på benken.
    84'
    Inn: Tom Cleverley
    Ut: Juraj Kucka
    Bytte for Watford FC. Tom Cleverley kommer inn for Juraj Kucka på Vicarage Road.
    84'
    Imran Louza
    Imran Louza (Watford FC) får et gult kort av dommer Simon Hooper.
    87'
    Inn: Craig Cathcart
    Ut: Kiko Femenia
    Watford FC bytter ut Kiko Femenia med Craig Cathcart.
    87'
    Frispark i en god posisjon for Watford FC!
    88'
    Skudd på mål, Watford
    89'
    89'
    Simon Hooper tildeler Watford FC en corner. Imran Louza sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    89'
    89'
    Imran Louza (Watford FC) slår en corner fra venstre side på Vicarage Road.
    90'+2
    Skudd utenfor mål, Watford
    90'+4
    90'+4
    I Watford har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'+4
    Watford 1 - 2 Brentford
    Mål: Pontus Jansson
    Målgivende: Christian Eriksen
    Mål! Pontus Jansson (Brentford FC) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-2 på Vicarage Road. Flott spill fra Christian Eriksen før målet.