Mål! Roberto Pereyra gir Watford FC en 1-0 ledelse.
    Frispark til Watford FC på halvdelen til Huddersfield Town.
    Mike Dean signaliserer et frispark til Watford FC på egen banehalvdel.
    16'
    Watford 2 - 0 Huddersfield Town
    Mål: Gerard Deulofeu
    Mål! Watford FC øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Gerard Deulofeu på Vicarage Road.
    19'
    Huddersfield Town fosser fremover, men Laurent Depoitre går rett i offsidefella.
    21'
    Chris Löwe
    Chris Löwe (Huddersfield Town) fyrer av et skudd på Vicarage Road – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    21'
    I Watford har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    22'
    Frispark for Watford FC på egen banehalvdel.
    23'
    Gerard Deulofeu
    Sjanse! Watford FC avanserer forover, men Gerard Deulofeu avslutter utenfor.
    24'
    Mike Dean signaliserer et frispark til Huddersfield Town på egen banehalvdel.
    25'
    Watford FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    29'
    Aaron Mooy
    Huddersfield Town angriper. Aaron Mooy får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    29'
    Adam Masina (Watford FC) løfter inn en corner fra venstre på Vicarage Road.
    31'
    Offside! Kiko Femenia blir vinket av og Watford FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    32'
    34'
    Gult kort til Huddersfield Town
    Philip Billing
    Philip Billing (Huddersfield Town) mottar sitt første gule kort for dagen på Vicarage Road.
    34'
    Gerard Deulofeu (Watford FC) vinkes av for offside i Watford.
    36'
    Philip Billing (Huddersfield Town) avanserer forover på Vicarage Road. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    38'
    38'
    Chris Löwe (Huddersfield Town) slår en corner fra venstre side på Vicarage Road.
    39'
    Laurent Depoitre
    Laurent Depoitre (Huddersfield Town) kommer til en målsjanse på Vicarage Road, men klarer ikke å score.
    39'
    Mike Dean tildeler Watford FC en corner. Adam Masina sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    Mike Dean signaliserer et frispark til Watford FC.
    41'
    Frispark Huddersfield Town.
    42'
    Huddersfield Town angriper, men avslutningen til Laurent Depoitre går utenfor.
    42'
    45'+1
    47'
    Isaac Success
    Målsjanse til Watford FC! Isaac Success treffer mål, men keeper redder.
    49'
    Huddersfield Town, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Målsjanse! Gerard Deulofeu (Watford FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    I Watford slår Aaron Mooy en corner fra venstre.
    54'
    Gerard Deulofeu (Watford FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Offside! Erik Durm (Huddersfield Town) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    58'
    Will Hughes
    Watford FC fosser forover og Will Hughes fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    60'
    60'
    Isaac Mbenza
    Huddersfield Town angriper. Isaac Mbenza får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    60'
    60'
    60'
    60'
    Chris Löwe
    Målsjanse på Vicarage Road! Chris Löwe fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    62'
    62'
    Spillerbytte - Huddersfield Town
    Inn: Ramadan Sobhi
    Ut: Isaac Mbenza
    Huddersfield Town gjør sitt første bytte. Isaac Mbenza erstattes av Ramadan Sobhi.
    63'
    Inn: Steve Mounie
    Ut: Laurent Depoitre
    David Wagner (Huddersfield Town) gjør sitt andre bytte for dagen. Steve Mounie erstatter Laurent Depoitre.
    63'
    Spillerbytte - Watford
    Inn: Ken Sema
    Ut: Gerard Deulofeu
    Javi Gracia gjør dagens første bytte i Watford, når han tar ut Gerard Deulofeu og setter inn Ken Sema.
    65'
    67'
    67'
    Gult kort til Watford
    Adam Masina
    Dommeren gir Adam Masina (Watford FC) et gult kort.
    68'
    69'
    Huddersfield Town angriper, men avslutningen til Alex Pritchard går utenfor.
    69'
    71'
    73'
    75'
    Frispark Watford FC.
    78'
    Inn: Juninho Bacuna
    Ut: Philip Billing
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Huddersfield Town. Inn kommer Juninho Bacuna, mens Philip Billing tar plass på benken.
    78'
    79'
    Watford 3 - 0 Huddersfield Town
    Mål: Isaac Success
    Målgivende: Kiko Femenia
    I Watford øker Watford FC ledelsen til 3-0 takket være et mål av Isaac Success. Det er en fin assist fra Kiko Femenia.
    80'
    83'
    Inn: Andre Gray
    Ut: Isaac Success
    Isaac Success (Watford FC) erstattes av Andre Gray.
    83'
    Huddersfield Town fosser forover og Alex Pritchard fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    84'
    84'
    Inn: Christian Kabasele
    Ut: Craig Cathcart
    Bytte for Watford FC. Christian Kabasele kommer inn for Craig Cathcart på Vicarage Road.
    85'
    86'
    Aaron Mooy
    Aaron Mooy (Huddersfield Town) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    86'
    90'
    Watford FC angriper, men Andre Gray vinkes av for offside.
    90'
    Mike Dean tildeler Watford FC en corner. Roberto Pereyra sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+2
    Ken Sema
    Watford FC avanserer forover i Watford. Ken Sema avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+3
    En av Huddersfield Towns spillere blir avblåst for offside på Vicarage Road.
    90'
    Roberto Pereyra
    Watford FC angriper i Watford. Roberto Pereyra avslutter på mål, men greier ikke å score.