Ble dekket av Camilla Vesteng

Watfords lag: Foster - Cathcart, Femenia, Holebas, Kabasele - Chalobah, Doucouré, Hughes, Pereyra - Deeney, Success. Benken: Gomes, Mariappa, Masina, Wilmot, Quina, Deulofeu, Gray.
    Manchester City lag: Ederson - Walker, Kompany, Stones, Delph - B. Silva, D. Silva, Fernandinho, Mahrez - Sané, Jesus. Benken: Muric, Danilo, Laporte, Otamendi, Gündogan, Foden, Sterling.
    Lagene er på vei ut på banen!
    City starter med ballen. Etter litt spill frem og tilbake spiller de ned til keeper Ederson.
    1'
    City går i angrep. De kommer til en avslutning. Men ballen går langt over mål.
    2'
    Watford får frispark. Delph med veldig høy fot.
    3'
    Det blir ikke noe av det.
    4'
    Sané forsøker en dragning. Første fra ham i kampen, men så er det bare spilt noen få minutter.
    5'
    City presser, men Watford kontrer. City rydder opp umiddelbart.
    6'
    City angriper, men Holebas skjermer ballen ut. Sterkt gjort.
    8'
    Watford i angrep. Setter fart. Pereyra spiller seg forbi forsvaret, men Kompany står i veien når han avslutter.
    10'
    Så kommer Pereyra med en forferdelig pasning, som Sané snapper, han stormer mot mål, men venstrefoten er ikke helt sikker der. Kjempesjanse.
    11'
    Det skal legges til at det var en god redning av Foster der. Hånden kommer lynkjapt opp.
    12'
    City får mer og mer plass nå.
    12'
    Frispark til City. David Silva slår langs bakken. Ballen når nesten Sané. Kabasele rydder opp.
    14'
    Ben Foster kan få en heftig kveld på jobb. Noe han åpenbart var klar over før kampstart. Har hatt hendene på ballen flere ganger. Føles nok bra. For her har City nesten alt spill.
    16'
    Kort corner fra Mahrez.
    16'
    Ny corner. Nå løfter han ballen inn. Silva finner Sané.
    17'
    Fernandinho spiller Mahrez. Og det blir fullt kok foran Watford-målet. Du verden. Men Foster er altså god i kveld.
    20'
    Det er ett (minst) Manchester City-mål i den berømte lufta her nå.
    20'
    Watford kommer til en avslutning. Keepermat, som man kaller det.
    22'
    Sané blir stoppet. Mye skjer med Sané.
    23'
    Ben Foster på rett plass igjen. Ute og plukker et innlegg fra B. Silva.
    23'
    Jesus i offside.
    24'
    Watford defensive. Står og venter på nye City-angrep.
    25'
    Watford får et angrep. Men selv om B. Silva ble dratt vekk, så ble det verre i neste ledd.
    26'
    City med innkast på egen halvdel. Bygger opp et angrep.
    27'
    Dårlig innlegg fra Walker. Mye kraft, lite retning. Dermed kan Watford puste ut etter det angrepet og.
    28'
    Watford forsøker å bygge opp et angrep. Men etter ca ti pasninger så kommer den unøyaktige. Dermed kan City gå i angrep (igjen).
    31'
    Jesus kommer ned til dødlinjen etter en perfekt dragning. Kabasele forsvinner. Men blir ikke noe.
    31'
    For en mulighet for Watford. Å du store tid. Doucoré spiller opp Deeney. Han blir alene med keeper. Men Ederson er der. Fantastisk mulighet til å ta en overraskende ledelse.
    34'
    Og dermed ser det ut som en gnist av selvtillit er tent hos hjemmelaget. Som plutselig er litt mer offensive.
    34'
    Mahrez kommer til innlegg fra kanten. Finner ikke hodet til en lyseblå spiller. City bygger opp.
    35'
    Fernandinho med en dårlig pasning. Velger å dra ned motstander som snapper ballen.
    36'
    Vært rolig hos Sané nå. Spilles mye på Mahrez når City går i angrep.
    37'
    Walker til Sané. Det småspilles. City bygger opp. Mahrez Så er B. Silva i offside.
    39'
    Mål for Manchester City!
    Watford 0 - 1 Manchester City
    Mål: Leroy Sane
    Målgivende: Riyad Mahrez
    Mahrez får to sjanser med venstrebeinet til å slå inn. På det andre forsøket treffer han magen til Sané perfekt. Og fra magen går ballen bak Foster.
    41'
    Mahrez on fire her nå. Enormt tempo. Han går fra midtbanen og når nesten Watford-målet før han blir stoppet.
    43'
    Watford får frispark. Chalobah blir tatt.
    44'
    Mahrez går og går. Beholder ballen, men tar tempoet ned og. Tikker mot pause.
    45'+1
    Det er lagt til ett minutt.
    45'+1
    Mahrez lurer Holebas fullstendig. Blir lagt i bakken.
    45'+2
    45'+2
    Det første som skjer er at Sané går ned. Ser nesten ut som om han blir mest tatt av egen spiller, Fernandinho.
    46'
    Ikke lenge etter er Sané på farten og serverer et kjempeinnlegg langs bakken fra kanten. Men det står ingen medspillere foran kassa klar til å sette ballen i mål.
    48'
    Foster ypper seg mot Jesus. Med strake armer. Men det går greit for keeperen.
    49'
    Will Hughes får seg en smell. Ser ut som det er hofta. Men etter litt hopping, ser det ut som om Watford-spilleren er klar igjen.
    49'
    Sterling varmer opp.
    50'
    Sané og Mahrez herjer på hver sin side.
    51'
    Watford 0 - 2 Manchester City
    Mål: Riyad Mahrez
    Målgivende: Gabriel Jesus
    Mahrez får ballen midt foran mål. Han har venstrefoten klar etter pasning fra Jesus, som ble spilt opp av D. Silva. Pent mål. Ballen gikk i mål langs bakken. Kontrollert rett til side for benene til Foster.
    51'
    Spillerbytte - Watford
    Inn: Domingos Quina
    Ut: Will Hughes
    54'
    Sané går på et godt løp, men det er akkurat så vidt der er offside.
    58'
    Innkast til City.
    60'
    Mahrez tester skuddfoten igkne, men denne gang via en Watford-spiller så går ballen over. Corner.
    60'
    Hjørnesparket ble det ikke noe av.
    61'
    Mahrez er involvert i alt. For en kamp. Ellevilt.
    61'
    Jesus får en kjempemulighet. Foster er ute, og målet er mer eller mindre ledig. Men på finurlig vis spiller Jesus ballen videre - hvor det ikke er en medspiller.
    62'
    Hjørnespark. D. Silva tar den. Ballen når B. Silva etter sleiv i forsvaret. Men ballen går ut.
    64'
    Foster spiller ut. Ballen går mer eller mindre rett til Ederson.
    64'
    Watford har frispark på egen halvdel. Spiller opp. Ballen tilbake på Watford-siden. De spiller seg oppover. Men slier med å komme seg opp på Citys halvel.
    67'
    Mahrez når hodet til Jesus. Ballen er innom hodet til B. Silva på vei til Jesus. Headingen går utenfor.
    68'
    68'
    Jesus får en kjempesjanse etter en stikker fra Mahrez. Men Jesus får skikkelig treff på ballen. Og setter den utenfor mål.
    70'
    Sané tar Kiko. Watford får frispark. 25 meter fra mål. Det når Success.
    71'
    Sané ikke like heldig med touchen etter sidebytte.
    73'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Ilkay Gündogan
    Ut: David Silva
    73'
    Watford spiller seg til en god sjanse. Doucouré får ballen. Prøver å sette den rundt Ederson i mål. Klarte ikke det.
    75'
    Inn: Andre Gray
    Ut: Isaac Success
    75'
    City får sin corner nummer ti. Hvor mange Watford har hatt? Null.
    77'
    City tar med seg Ederson når de starter et nytt angrep. Sané utfordrer. Får hjørnespark.
    78'
    Litt upresist fra Sané igjen. Men han gir seg ikke. Ballen ender hos Mahrez som leverer et godt skudd, men Foster går ut i full strekk og redder.
    83'
    Inn: Nicolas Otamendi
    Ut: Vincent Kompany
    84'
    Det signaliseres at Kompany har fått en liten strekk bak ene låret. Han ble byttet ut.
    84'
    Mål for Watford!
    Watford 1 - 2 Manchester City
    Mål: Abdoulaye Doucoure
    Watford kjemper seg til et mål. Det er Deulofeu som legger inn. Ballen er innom hodet til Gray før ballen treffer Walker på City, og så kjemper (og da mener jeg kjemper) Abdoulaye Doucouré ballen i mål.
    86'
    Inn: Aymeric Laporte
    Ut: Gabriel Jesus
    89'
    Er det en bittelitt stresset Guardiola på sidelinjen der, som foretar et defensivt bytte?
    89'
    Offside på Watford. En ganske klønete en.
    90'
    Gult kort til Manchester City
    Ederson
    Gult kort for å drøye tiden. Altså, hallo!
    90'+1
    Det er lagt til fire minutter. Det er tre igjen. Skal det skje et under for Watford her? Jesus har forlatt banen...
    90'+2
    Ben Foster er med i angrep. Watford kjemper det de kan her nå.
    90'+3
    Hjørnespark til Watford. Det ble ikke noe. Var det siste sjanse? Nå tikker klokka fryktelig fort.