Florian Kainz (1. FC Köln) slår en corner fra høyre side på Weserstadion.
    Frispark for Werder Bremen på egen banehalvdel.
    I Bremen slår Jonas Hector en corner fra venstre.
    Florian Kainz (1. FC Köln) løfter inn en corner fra venstre på Weserstadion.
    6'
    Skudd på mål, Werder Bremen
    Marvin Ducksch
    Marvin Ducksch (Werder Bremen) avanserer forover på Weserstadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    8'
    Werder Bremen, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Werder Bremen får tildelt et hjørnespark
    Robert Hartmann tildeler Werder Bremen en corner. Marvin Ducksch sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    9'
    Målsjanse på Weserstadion! Marvin Ducksch fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    9'
    9'
    I Bremen slår Florian Kainz en corner fra venstre.
    10'
    Frispark til Werder Bremen på halvdelen til 1. FC Köln.
    12'
    Gult kort til 1. FC Köln
    Dejan Ljubicic
    Dejan Ljubicic (1. FC Köln) mottar sitt første gule kort for dagen på Weserstadion.
    12'
    Skudd på mål, 1. FC Köln
    1. FC Köln angriper. Florian Kainz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    13'
    1. FC Köln, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Robert Hartmann tildeler 1. FC Köln en corner. Florian Kainz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    Skudd utenfor mål, 1. FC Köln
    Sjanse! 1. FC Köln avanserer forover, men Dejan Ljubicic avslutter utenfor.
    14'
    1. FC Köln får tildelt et frispark
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til 1. FC Köln på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark 1. FC Köln.
    19'
    Leonardo Bittencourt ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    21'
    Leonardo Bittencourt er på beina igjen og fortsetter kampen.
    24'
    Gult kort til Werder Bremen
    Mitchell Weiser
    Mitchell Weiser (Werder Bremen) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    27'
    1. FC Köln blir avblåst for offside
    Linton Maina
    1. FC Köln angriper, men Robert Hartmann blåser for offside.
    28'
    I Bremen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    29'
    1. FC Köln tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Leonardo Bittencourt
    Dommeren gir Leonardo Bittencourt (Werder Bremen) et gult kort.
    33'
    Spillerbytte - 1. FC Köln
    Inn: Jan Thielmann
    Ut: Dejan Ljubicic
    Steffen Baumgart gjør dagens første bytte i Bremen, når han tar ut Dejan Ljubicic og setter inn Jan Thielmann.
    33'
    Mål for 1. FC Köln!
    Werder Bremen 0 - 1 1. FC Köln
    Mål: Steffen Tigges
    Målgivende: Florian Kainz
    Steffen Tigges header ballen i mål og 1. FC Köln tar ledelsen 0-1 på Weserstadion. Florian Kainz var nest sist på ballen.
    36'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til 1. FC Köln.
    42'
    Marvin Ducksch (Werder Bremen) løfter inn en corner fra venstre på Weserstadion.
    44'
    45'+1
    Timo Hubers
    1. FC Köln angriper på Weserstadion. Timo Hubers header utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - Werder Bremen
    Inn: Romano Schmid
    Ut: Leonardo Bittencourt
    Bytte for Werder Bremen. Romano Schmid kommer inn for Leonardo Bittencourt på Weserstadion.
    46'
    Inn: Christian Gross
    Ut: Ilia Gruev
    Werder Bremen bytter ut Ilia Gruev med Christian Gross.
    46'
    46'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mitchell Weiser (Werder Bremen) vrir seg av smerte i gresset.
    48'
    Inn: Niklas Schmidt
    Ut: Mitchell Weiser
    Mitchell Weiser (Werder Bremen) erstattes av Niklas Schmidt.
    48'
    Mitchell Weiser ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Bremen.
    48'
    49'
    Frispark for 1. FC Köln på egen banehalvdel.
    52'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til Werder Bremen like utenfor 1. FC Köln-området.
    54'
    Skudd utenfor mål, Werder Bremen
    Niklas Schmidt
    Niklas Schmidt (Werder Bremen) kommer til en målsjanse på Weserstadion, men klarer ikke å score.
    55'
    Benno Schmitz
    Benno Erik Schmitz (1. FC Köln) kommer seg fri på Weserstadion, men avslutningen går utenfor.
    57'
    1. FC Köln angriper, men avslutningen til Linton Maina går utenfor.
    61'
    Inn: Lee Buchanan
    Ut: Anthony Jung
    Werder Bremen bytter ut Anthony Jung med Lee Buchanan. Dette er det fjerde byttet som Ole Werner gjør i dagens kamp.
    61'
    Inn: Dimitris Limnios
    Ut: Linton Maina
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for 1. FC Köln. Inn kommer Dimitris Limnios, mens Linton Maina tar plass på benken.
    61'
    Inn: Davie Selke
    Ut: Steffen Tigges
    1. FC Köln gjør sitt tredje bytte. Steffen Tigges erstattes av Davie Selke.
    61'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til Werder Bremen.
    62'
    64'
    Davie Selke
    1. FC Köln avanserer forover på Weserstadion og Davie Selke kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Werder Bremen.
    65'
    65'
    Dimitris Limnios
    Sjanse i Bremen! Dimitris Limnios (1. FC Köln) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    65'
    65'
    Florian Kainz (1. FC Köln) fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Werder Bremen blir avblåst for offside
    Niclas Füllkrug
    En av Werder Bremens spillere blir avblåst for offside på Weserstadion.
    68'
    Jens Stage
    Werder Bremen angriper i Bremen. Jens Stage avslutter på mål, men greier ikke å score.
    70'
    70'
    70'
    Niclas Füllkrug (Werder Bremen) avanserer forover på Weserstadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    73'
    73'
    Mål for Werder Bremen!
    Werder Bremen 1 - 1 1. FC Köln
    Mål: Romano Schmid
    Målgivende: Marvin Ducksch
    Mål! Romano Schmid utligner for Werder Bremen. Stillingen er dermed 1-1 i Bremen. Det er en fin assist fra Marvin Ducksch.
    73'
    Sjanse til Werder Bremen! Marvin Ducksch er nær ved å score, men keeper redder.
    75'
    75'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til Werder Bremen på egen banehalvdel.
    76'
    I Bremen slår Marvin Ducksch en corner fra høyre.
    77'
    Werder Bremen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    78'
    Inn: Kingsley Schindler
    Ut: Benno Schmitz
    Steffen Baumgart (1. FC Köln) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Kingsley Schindler erstatter Benno Erik Schmitz.
    78'
    Inn: Denis Huseinbasic
    Ut: Florian Kainz
    Bytte for 1. FC Köln. Denis Huseinbasic kommer inn for Florian Kainz på Weserstadion.
    78'
    Det blir farlig! Frispark for 1. FC Köln er nær straffområde.
    79'
    Jens Stage
    Jens Stage (Werder Bremen) mottar et gult kort på Weserstadion, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    79'
    1. FC Köln avanserer forover i Bremen. Dimitris Limnios avslutter, men treffer ikke mål.
    80'
    82'
    Lee Buchanan
    Lee Buchanan (Werder Bremen) pådrar seg et gult kort.
    82'
    Robert Hartmann tildeler 1. FC Köln en corner. Dimitris Limnios sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    84'
    Julian Chabot
    Julian Chabot (1. FC Köln) header mot mål, men ballen går utenfor.
    84'
    Davie Selke
    Målsjanse! Davie Selke (1. FC Köln) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    84'
    Dimitris Limnios (1. FC Köln) slår en corner fra venstre side på Weserstadion.
    85'
    I Bremen slår Dimitris Limnios en corner fra høyre.
    87'
    Skade: Werder Bremen
    87'
    Tilbake fra skade: Werder Bremen
    88'
    89'
    Jonas Hector (1. FC Köln) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.