Dommeren blåser i gang dagens kamp i Bremen.
    Werder Bremen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Robert Lewandowski ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    5'
    Skudd på mål, Werder Bremen
    Ludwig Augustinsson
    Werder Bremen angriper. Ludwig Augustinsson får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    6'
    Werder Bremen, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Bayern München slipper å klare seg uten Robert Lewandowski som kommer tilbake på banen igjen.
    6'
    Skudd utenfor mål, Bayern München
    Serge Gnabry
    Serge Gnabry (Bayern München) fyrer av et skudd som går utenfor.
    7'
    Werder Bremen blir avblåst for offside
    Josh Sargent
    Werder Bremen fosser fremover, men Manuel Grafe blåser for offside på Weserstadion.
    10'
    En av Werder Bremens spillere går i offside.
    19'
    Bayern München blir avblåst for offside
    Kingsley Coman
    En av Bayern Münchens spillere blir avblåst for offside.
    20'
    Joshua Kimmich
    Bayern München avanserer forover i Bremen. Joshua Kimmich avslutter, men treffer ikke mål.
    20'
    Frispark for Werder Bremen på egen banehalvdel.
    21'
    Bayern München får tildelt et hjørnespark
    Manuel Grafe tildeler Bayern München en corner. Joshua Kimmich sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    22'
    I Bremen slår Joshua Kimmich en corner fra venstre.
    22'
    Mål for Bayern München!
    Werder Bremen 0 - 1 Bayern München
    Mål: Leon Goretzka
    Målgivende: Thomas Müller
    Mål! Bayern München tar ledelsen med 0-1 etter en heading fra Leon Goretzka. Flott spill fra Thomas Muller før målet.
    22'
    Thomas Müller
    Målsjanse! Thomas Muller (Bayern München) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    24'
    Serge Gnabry (Bayern München) kommer til en målsjanse på Weserstadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Robert Lewandowski
    Bayern München angriper i Bremen, men blir avblåst for offside.
    28'
    Manuel Grafe signaliserer et frispark til Werder Bremen på egen banehalvdel.
    28'
    29'
    Joshua Kimmich (Bayern München) slår en corner fra venstre side på Weserstadion.
    30'
    Bayern München fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    34'
    Werder Bremen 0 - 2 Bayern München
    Mål: Serge Gnabry
    Mål! Serge Gnabry gir Bayern München en komfortabel 0-2 ledelse. Thomas Muller var nest sist på ballen.
    35'
    En av Bayern Münchens spillere blir avblåst for offside på Weserstadion.
    38'
    Werder Bremen angriper, men blir avblåst for offside.
    38'
    40'
    Skudd utenfor mål, Werder Bremen
    41'
    Robert Lewandowski skyter i stolpen! Stor sjanse for Bayern München i Bremen.
    54'
    55'
    56'
    Skudd på mål, Bayern München
    Bayern München angriper i Bremen. Thomas Muller avslutter på mål, men greier ikke å score.
    58'
    Bayern München, prøver et skudd, men det reddes
    58'
    Thomas Muller (Bayern München) kommer til avslutning på Weserstadion - i stolpen! Oi, oi, oi.
    58'
    Robert Lewandowski (Bayern München) kommer til en målsjanse på Weserstadion, men klarer ikke å score.
    58'
    Joshua Kimmich (Bayern München) løfter inn en corner fra høyre på Weserstadion.
    61'
    Spillerbytte - Werder Bremen
    Inn: Leonardo Bittencourt
    Ut: Maximilian Eggestein
    Werder Bremen bytter ut Maximilian Eggestein med Leonardo Bittencourt. Dette er det første byttet som Florian Kohfeldt gjør i dagens kamp.
    63'
    Inn: Felix Agu
    Ut: Theodor Gebre Selassie
    Florian Kohfeldt (Werder Bremen) gjør sitt andre bytte for dagen. Felix Agu erstatter Theodor Gebre Selassie.
    63'
    Inn: Niclas Füllkrug
    Ut: Romano Schmid
    Werder Bremen bytter ut Romano Schmid med Niclas Füllkrug.
    64'
    Milot Rashica
    Werder Bremen angriper, men avslutningen til Milot Rashica går utenfor.
    64'
    65'
    65'
    Bayern München angriper, men Manuel Grafe blåser for offside.
    65'
    Frispark til Bayern München på halvdelen til Werder Bremen.
    66'
    Bayern München avanserer forover og Robert Lewandowski kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    66'
    66'
    67'
    Werder Bremen 0 - 3 Bayern München
    Mål: Robert Lewandowski
    Mål! Bayern München øker ledelsen til 0-3 etter en scoring av Robert Lewandowski på Weserstadion.
    67'
    I Bremen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    70'
    Gult kort til Werder Bremen
    Dommer Manuel Grafe viser Josh Sargent (Werder Bremen) det gule kortet.
    70'
    71'
    73'
    Bayern München angriper, men blir avblåst for offside.
    74'
    Inn: Milos Veljkovic
    Ut: Kevin Mohwald
    Bytte for Werder Bremen. Milos Veljkovic kommer inn for Kevin Mohwald på Weserstadion.
    76'
    78'
    78'
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Leroy Sane
    Ut: Serge Gnabry
    Hans-Dieter Flick gjør dagens første bytte i Bremen, når han tar ut Serge Gnabry og setter inn Leroy Sane.
    79'
    Inn: Eric Maxim Choupo-Moting
    Ut: Robert Lewandowski
    Hans-Dieter Flick (Bayern München) gjør sitt andre bytte for dagen. Eric Maxim Choupo-Moting erstatter Robert Lewandowski.
    79'
    Inn: Marc Roca
    Ut: Joshua Kimmich
    Bayern München gjør sitt tredje bytte. Joshua Kimmich erstattes av Marc Roca.
    79'
    Inn: Jamal Musiala
    Ut: Kingsley Coman
    Bayern München bytter ut Kingsley Coman med Jamal Musiala. Dette er det fjerde byttet som Hans-Dieter Flick gjør i dagens kamp.
    79'
    Manuel Grafe signaliserer et frispark til Bayern München.
    81'
    Werder Bremen får tildelt et hjørnespark
    83'
    Inn: Bouna Sarr
    Ut: Alphonso Davies
    Alphonso Davies (Bayern München) erstattes av Bouna Sarr.
    84'
    Mål for Werder Bremen!
    Werder Bremen 1 - 3 Bayern München
    Mål: Niclas Füllkrug
    Mål! Werder Bremen reduserer til 1-3 etter et mål av Niclas Füllkrug på Weserstadion.
    85'
    Leroy Sane
    Leroy Sane (Bayern München) slår en corner fra høyre side på Weserstadion.
    88'
    89'
    Inn: Eren Dinkci
    Ut: Ludwig Augustinsson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Werder Bremen. Inn kommer Eren Dinkci, mens Ludwig Augustinsson tar plass på benken.
    89'
    90'
    Leonardo Bittencourt
    Leonardo Bittencourt (Werder Bremen) løfter inn en corner fra høyre på Weserstadion.
    90'+1
    Leonardo Bittencourt (Werder Bremen) slår en corner fra venstre side på Weserstadion.