Frispark for Werder Bremen på egen banehalvdel.
    1'
    Frispark Werder Bremen.
    4'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til Werder Bremen på egen banehalvdel.
    6'
    Skudd på mål, Bayern München
    Serge Gnabry
    Bayern München angriper i Bremen. Serge Gnabry avslutter på mål, men greier ikke å score.
    8'
    Bayern München, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Bayern München får tildelt et hjørnespark
    Joshua Kimmich
    Christian Dingert tildeler Bayern München en corner. Joshua Kimmich sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til Werder Bremen.
    8'
    Bayern München får tildelt et frispark
    Bayern München tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Joshua Kimmich (Bayern München) slår en corner fra høyre side på Weserstadion.
    10'
    Joshua Kimmich (Bayern München) løfter inn en corner fra venstre på Weserstadion.
    11'
    I Bremen slår Joshua Kimmich en corner fra høyre.
    12'
    Gult kort til Bayern München
    Joao Cancelo
    Dommeren gir Joao Cancelo (Bayern München) et gult kort.
    15'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Bremen fordi Leonardo Bittencourt får behandling for en skade på banen.
    15'
    Werder Bremen slipper å klare seg uten Leonardo Bittencourt som kommer tilbake på banen i Bremen.
    17'
    18'
    I Bremen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    19'
    Frispark i en god posisjon for Bayern München!
    20'
    Gult kort til Werder Bremen
    Amos Pieper
    Dommer Christian Dingert viser Amos Pieper (Werder Bremen) det gule kortet.
    20'
    Benjamin Pavard
    Benjamin Pavard (Bayern München) prøver å heade ballen i mål på Weserstadion, men mislykkes.
    21'
    21'
    I Bremen slår Joshua Kimmich en corner fra venstre.
    22'
    27'
    28'
    Skudd på mål, Werder Bremen
    Leonardo Bittencourt
    Werder Bremen fosser forover og Leonardo Bittencourt fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    29'
    Werder Bremen, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Marco Friedl
    Marco Friedl (Werder Bremen) pådrar seg et gult kort.
    31'
    Frispark til Bayern München på halvdelen til Werder Bremen.
    31'
    Joshua Kimmich (Bayern München) løfter inn en corner fra høyre på Weserstadion.
    32'
    Skudd utenfor mål, Werder Bremen
    Christian Gross
    Werder Bremen angriper i Bremen. Christian Gross fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    Frispark Bayern München.
    43'
    44'
    45'+1
    51'
    Skudd utenfor mål, Bayern München
    Sadio Mané
    Sadio Mane (Bayern München) header mot mål, men ballen går utenfor.
    51'
    53'
    Amos Pieper (Werder Bremen) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Weserstadion.
    53'
    Spillerbytte - Werder Bremen
    Inn: Milos Veljkovic
    Ut: Amos Pieper
    Milos Veljkovic (Werder Bremen) erstatter Amos Pieper som ser ut til å måtte forlate Weserstadion med en skade.
    55'
    Frispark for Bayern München på egen banehalvdel.
    55'
    Sadio Mané
    Bayern München avanserer forover i Bremen. Sadio Mane avslutter, men treffer ikke mål.
    56'
    Werder Bremen må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Bayern München.
    60'
    61'
    Mål for Bayern München!
    Werder Bremen 0 - 1 Bayern München
    Mål: Serge Gnabry
    Bayern München leder 0-1 etter en scoring av Serge Gnabry.
    62'
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Leroy Sane
    Ut: Kingsley Coman
    Bytte for Bayern München. Leroy Sane kommer inn for Kingsley Coman på Weserstadion.
    64'
    Inn: Thomas Müller
    Ut: Ryan Gravenberch
    Bayern München bytter ut Ryan Gravenberch med Thomas Müller.
    64'
    67'
    69'
    Werder Bremen blir avblåst for offside
    Werder Bremen angriper, men Christian Dingert blåser for offside.
    71'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til Bayern München like utenfor Werder Bremen-området.
    72'
    Werder Bremen 0 - 2 Bayern München
    Mål: Leroy Sane
    Målgivende: Noussair Mazraoui
    Mål! Leroy Sane øker Bayern Münchens ledelse til 0-2 på Weserstadion. Flott spill fra Noussair Mazraoui før målet.
    72'
    74'
    75'
    Werder Bremen får tildelt et hjørnespark
    Marvin Ducksch
    I Bremen slår Marvin Ducksch en corner fra venstre.
    76'
    76'
    Inn: Lee Buchanan
    Ut: Anthony Jung
    Werder Bremen gjør sitt andre bytte. Anthony Jung erstattes av Lee Buchanan.
    77'
    Inn: Maximilian Philipp
    Ut: Marvin Ducksch
    Ole Werner (Werder Bremen) gjør sitt tredje bytte for dagen. Maximilian Philipp erstatter Marvin Ducksch.
    77'
    Inn: Ilia Gruev
    Ut: Christian Gross
    Ole Werner gjør dagens fjerde bytte i Bremen, når han tar ut Christian Gross og setter inn Ilia Gruev.
    77'
    Joshua Kimmich (Bayern München) slår en corner fra venstre side på Weserstadion.
    80'
    Inn: Niklas Schmidt
    Ut: Leonardo Bittencourt
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Werder Bremen. Inn kommer Niklas Schmidt, mens Leonardo Bittencourt tar plass på benken.
    82'
    Werder Bremen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    82'
    85'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til Bayern München på egen banehalvdel.
    85'
    Mål for Werder Bremen!
    Werder Bremen 1 - 2 Bayern München
    Mål: Niklas Schmidt
    Målgivende: Milos Veljkovic
    Niklas Schmidt scorer og reduserer dermed til 1-2. Milos Veljkovic var nest sist på ballen.