Frispark til Bayern München på halvdelen til Werder Bremen.
    Mål for Bayern München!
    Werder Bremen 0 - 1 Bayern München
    Mål: Leroy Sane
    Målgivende: Harry Kane
    Leroy Sane setter ballen i nettet og Bayern München leder nå 0-1. Harry Kane var nest sist på ballen.
    4'
    Werder Bremen får tildelt et frispark
    I Bremen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    5'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til Bayern München.
    6'
    Frispark i en god posisjon for Werder Bremen!
    8'
    Werder Bremen blir avblåst for offside
    Niclas Füllkrug
    Werder Bremen fosser fremover, men Felix Zwayer blåser for offside på Weserstadion.
    9'
    Målet til Werder Bremen sjekkes av VAR
    9'
    Målet til Werder Bremen blir annullert
    10'
    Frisparket tildelt Bayern München er farlig nær Werder Bremens målområde.
    10'
    Frispark Bayern München.
    13'
    Skudd utenfor mål, Bayern München
    Jamal Musiala
    Jamal Musiala (Bayern München) kommer til en målsjanse på Weserstadion, men klarer ikke å score.
    19'
    Frispark for Bayern München på egen banehalvdel.
    20'
    Gult kort til Werder Bremen
    Marvin Ducksch
    Marvin Ducksch (Werder Bremen) mottar sitt første gule kort for dagen på Weserstadion.
    20'
    Noussair Mazraoui
    Bayern München angriper i Bremen. Noussair Mazraoui fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Det blir farlig! Frispark for Werder Bremen er nær straffområde.
    22'
    Skudd på mål, Werder Bremen
    Werder Bremen angriper i Bremen. Marvin Ducksch avslutter på mål, men greier ikke å score.
    23'
    Werder Bremen, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    24'
    Bayern München får tildelt et hjørnespark
    Leroy Sane
    I Bremen slår Leroy Sane en corner fra venstre.
    25'
    Leonardo Bittencourt ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    28'
    Leonardo Bittencourt er på beina igjen og fortsetter kampen.
    29'
    Skudd på mål, Bayern München
    Leon Goretzka
    Målsjanse på Weserstadion! Leon Goretzka fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    34'
    Bayern München, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Werder Bremen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    En av Werder Bremens spillere går i offside.
    39'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til Werder Bremen på egen banehalvdel.
    39'
    Kan Bayern München utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    41'
    Joshua Kimmich
    Joshua Kimmich (Bayern München) kommer seg fri på Weserstadion, men avslutningen går utenfor.
    42'
    Felix Zwayer tildeler Bayern München en corner. Joshua Kimmich sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'
    Kim Min-jae
    Kim Min-jae (Bayern München) header ballen mot mål, men Werder Bremen klarerer.
    45'
    45'
    Frispark Werder Bremen.
    45'+1
    Leroy Sane
    Leroy Sane (Bayern München) løfter inn en corner fra høyre på Weserstadion.
    45'+3
    Skudd utenfor mål, Werder Bremen
    Mitchell Weiser
    Mitchell Weiser (Werder Bremen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    46'
    Leroy Sane
    Bayern München angriper. Leroy Sane får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    47'
    47'
    Leonardo Bittencourt
    Werder Bremen angriper, men avslutningen til Leonardo Bittencourt går utenfor.
    47'
    Dommer Felix Zwayer venter med å sette i gang spillet fordi Leonardo Bittencourt ligger nede.
    48'
    Werder Bremen avanserer forover i Bremen. Niclas Füllkrug avslutter, men treffer ikke mål.
    49'
    Leonardo Bittencourt er tilbake i kampen igjen.
    49'
    50'
    En av Werder Bremens spillere blir avblåst for offside.
    52'
    Joshua Kimmich (Bayern München) slår en corner fra venstre side på Weserstadion.
    53'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til Werder Bremen.
    55'
    Gult kort til Bayern München
    Kim Min-jae
    Kim Min-jae (Bayern München) pådrar seg et gult kort.
    55'
    I Bremen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    56'
    Senne Lynen
    Senne Lynen (Werder Bremen) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    56'
    Bayern München tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    57'
    Kingsley Coman
    Kingsley Coman (Bayern München) kommer seg fri på Weserstadion, men avslutningen går utenfor.
    58'
    Leon Goretzka (Bayern München) kommer til en målsjanse på Weserstadion, men klarer ikke å score.
    59'
    Spillerbytte - Werder Bremen
    Inn: Oliver Burke
    Ut: Mitchell Weiser
    Werder Bremen bytter ut Mitchell Weiser med Oliver Burke.
    59'
    Harry Kane
    Sjanse til Bayern München! Harry Kane er nær ved å score, men keeper redder.
    61'
    61'
    62'
    Jens Stage
    Sjanse! Werder Bremen avanserer forover, men Jens Stage avslutter utenfor.
    63'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til Bayern München på egen banehalvdel.
    64'
    66'
    Målsjanse! Joshua Kimmich (Bayern München) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Matthijs De Ligt
    Ut: Kim Min-jae
    Kim Min-jae (Bayern München) erstattes av Matthijs De Ligt.
    68'
    Inn: Christian Gross
    Ut: Senne Lynen
    Ole Werner gjør dagens andre bytte i Bremen, når han tar ut Senne Lynen og setter inn Christian Gross.
    68'
    Inn: Romano Schmid
    Ut: Leonardo Bittencourt
    Werder Bremen bytter ut Leonardo Bittencourt med Romano Schmid. Dette er det tredje byttet som Ole Werner gjør i dagens kamp.
    68'
    Bayern München avanserer forover i Bremen. Kingsley Coman avslutter, men treffer ikke mål.
    70'
    72'
    73'
    Werder Bremen 0 - 2 Bayern München
    Mål: Harry Kane
    Målgivende: Alphonso Davies
    Mål! Harry Kane øker Bayern Münchens ledelse til 0-2 på Weserstadion. Flott spill fra Alphonso Davies før målet.
    74'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til Werder Bremen like utenfor Bayern München-området.
    77'
    Inn: Leon Opitz
    Ut: Anthony Jung
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Werder Bremen. Inn kommer Leon Opitz, mens Anthony Jung tar plass på benken.
    79'
    Inn: Dawid Kownacki
    Ut: Jens Stage
    Ole Werner (Werder Bremen) gjør sitt femte bytte for dagen. Dawid Kownacki erstatter Jens Stage.
    79'
    Inn: Konrad Laimer
    Ut: Leon Goretzka
    Bayern München gjør sitt andre bytte. Leon Goretzka erstattes av Konrad Laimer.
    79'
    Harry Kane vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    82'
    Bayern München slipper å klare seg uten Harry Kane som kommer tilbake på banen igjen.
    83'
    83'
    Inn: Thomas Müller
    Ut: Jamal Musiala
    Bytte for Bayern München. Thomas Müller kommer inn for Jamal Musiala på Weserstadion.
    84'
    Inn: Mathys Tel
    Ut: Harry Kane
    Mathys Tel (Bayern München) erstatter Harry Kane som muligens er skadet.
    84'
    Inn: Eric Maxim Choupo-Moting
    Ut: Kingsley Coman
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bayern München. Inn kommer Eric Maxim Choupo-Moting, mens Kingsley Coman tar plass på benken.
    84'
    Målsjanse til Bayern München! Noussair Mazraoui treffer mål, men keeper redder.
    85'
    85'
    85'
    86'
    Frispark for Werder Bremen på egen banehalvdel.
    87'
    88'
    88'
    Werder Bremen 0 - 3 Bayern München
    Målgivende: Thomas Müller
    Leroy Sane setter ballen i mål og øker Bayern Münchens ledelse til 0-3 i Bremen. Det er en fin assist fra Thomas Müller.
    90'
    Romano Schmid
    Werder Bremen angriper i Bremen. Romano Schmid fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+2
    90'+2
    Werder Bremen 0 - 4 Bayern München
    Mål: Mathys Tel
    Mathys Tel øker Bayern Münchens ledelse til 0-4! Alphonso Davies sto for den målgivende pasningen.