0-6
1 490
6 187

Ble dekket av Herman Folvik

Martin Ødegaard starter ligacup-kampen borte mot West Brom. Det blir hans første kamp siden overgangen fra Real Madrid ble bekreftet sist uke. Ødegaard var på lån halve forrige sesong hos Arsenal.
    Arsenal stiller et nokså sterkt lag. I mål får Ramsdale debuten. Og fremover starter Arteta med mange av sine beste.
    Ødegaard spilte 20 kamper på lån hos Arsenal sist sesong. Han scoret to mål og hadde to assist. Nå er landslagskapteinen inne permanent hos Arsenal.
    West Brom kjører reservelag. Fem spillere får debuten. Klubben bytter hele laget fra sist kamp i Championship. Laget har fått en god start på seriespillet med ti av tolv poeng.
    Lagene er ute og vi er klare for cupkamp. Vertene stiller i 3-5-2, mens Arsenal ser ut til å stille i 4-2-3-1.
    Vi er i gang. Cup er cup.
    1'
    Quevin
    Det tar 45 sekunder før Ødegaard blir utsatt for en knallhard takling. Det blir gult til vertene. Quevin Castro er mannen som får det gule.
    1'
    Det ser ut som Ødegaard kommer seg fint unna den stygge taklingen.
    2'
    Chambers slår inn i feltet mot Saka. Den spretter inn til keeper.
    4'
    Ødegaard mye involvert for Arsenal de første 5. Ser ut til å sprudle av overskudd.
    5'
    Arsenal scorer, men ballen har vært ute for Aubameyang i forkant. Så spillet er stoppet. Trolig var Aubameyang i offside også.
    6'
    Aaron Ramsdale blir utsatt for hardt press. Men Arsenals keeper slipper med skrekken.
    7'
    Xhaka legges i bakken etter ny hard sklitakling fra vertene. West Broms reserver viser ingen nåde.
    10'
    West Brom kommer til kampens første sjanse. Gardner-Hickman skyter fra 20 meter og Ramsdale må i full strekk. Corner for hjemmelaget.
    11'
    Ny stor sjanse for West Brom etter en innøvd cornervariant. Reach får skyte fra 15 meter. Den går utenfor!
    12'
    Saka får seg en smell etter stempling av Kipre.
    14'
    Arsenal - ved Aubameyang, Saka og Ødegaard - spiller seg fint fremover. Men det stopper på 16 meter.
    15'
    Mål for Arsenal!
    West Bromwich Albion 0 - 1 Arsenal
    Mål: Pierre-Emerick Aubameyang
    Målgivende: Bukayo Saka
    Arsenal tar ledelsen! Saka tråkler seg fri og skyter ved 16-meteren. Keeperen må retur og der er Aubameyang som en målsnik. Svakt keeperspill av Alex Palmer
    17'
    Saka vrir til Pepe som setter fart. Han går seg fast inne i 16-meteren.
    19'
    Arsenal sikrer sin første corner.
    22'
    Ødegaard skyter i stolpen! Målet er åpent og Ødegaard får ballen i en veldig skrå vinkel. Han klarer ikke å få den mellom stengene. Svært nærme for nordmannen! Men burde han spilt til Holding som sto helt fri?
    23'
    Stopper et angrep.
    27'
    Saka får ballen ved 20 meter og Arsenal kommer i overtall, men Englands landslagsspiller sklir.
    28'
    Arsenal roer ned litt før en lang ball går mot Aubameyang i bakrommet. West Brom-forsvaret henger med og forhindrer pasningen.
    32'
    Aubameyang kommer alene med keeper i bakrommet og er ikke i offside. Han prøver å dra av seg Alex Palmer, men keeperen får stoppet ballen. Stor mulighet
    34'
    Spillerne tar seg en vannpause.
    36'
    Sead Kolasinac
    Arsenals andre gule kort. Altfor sent inne i en sklitakling på Saul Shotton
    38'
    Ødegaard i muren blokker et West Brom-skudd.
    40'
    Tre minutter igjen av omgangen.
    42'
    West Bromwich Albion 0 - 2 Arsenal
    Aubameyang scorer igjen - igjen på en retur på åpent mål. Ny målsnik-scoring,
    44'
    West Bromwich Albion 0 - 3 Arsenal
    Mål: Nicolas Pepe
    Målgivende: Pierre-Emerick Aubameyang
    Aubameyang kommer alene med keeper, men får ikke ballen i mål selv. På spektakulært vis får han derimot servert Pepe som setter ballen i mål. Dog litt usikker på om Aubameyangs assist er en pasning eller et forsøk på skudd. Mål er det hvert fall! Foto: Reuters
    45'+1
    Da rant det plutselig
    45'+2
    Legges til fem minutter.
    45'+3
    Arsenal fikk til slutt en komfortabel ledelse, men det var nokså jevnt lenge med tanke på antall sjanser. To mål av Aubameyang og ett av Saka. Ødegaard har vært mye involvert for gjestene og hadde en ball i stolpen.
    Vi er i gang igjen.
    46'
    Det ser ikke ut til at det er gjort noen bytter i pausen.
    46'
    Arsenal er farlig frempå igjen.
    48'
    WBA sliter med å få tak i ballen.
    48'
    Xhaka prøver å nå Aubameyang, men den pasningen blir for lang. Går inn til keeper.
    49'
    West Bromwich Albion 0 - 4 Arsenal
    Mål: Bukayo Saka
    Målgivende: Martin Ødegaard
    Ødegaard har regien på den. Saka spiller vegg med Ødegaard, og han hælsparker ballen tilbake. Plutselig er Saka alene med keeper. Vi noterer en Ødegaard-assist, og den er lekker!
    50'
    WBA får en brukbar målsjanse. Det er en heading fra Zohore som keeper får slått til corner.
    54'
    Ny mulighet for WBA! Denne gang etter at Ødegaard mister ballen. Reddes av keeper.
    55'
    Keeperen slår seg når han plukker et innlegg og faller.
    56'
    Ramsdale er oppe, og Bernd Leno kan sette seg ned igjen.
    57'
    Ødegaard med lekker pasning frem til Saka. Han legger inn, men innlegget blir stoppet. Arsenal får en corner.
    59'
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Ainsley Maitland-Niles
    Ut: Martin Ødegaard
    Martin Ødegaard er ferdigspilt for i kveld. Får applaus fra Arsenal-fansen.
    61'
    En bra time av Ødegaard. Hadde et skudd i stolpen, én målgivende og var i nærheten på et par av Arsenals mål.
    62'
    West Bromwich Albion 0 - 5 Arsenal
    Målgivende: Ainsley Maitland-Niles
    1,2,3! Hat-trick av Aubameyang. Og denne er lekker. Skrur ballen med høyrefoten over keeper i det lengste hjørnet.
    63'
    Spillerbytte - West Bromwich Albion
    Inn: Modou Lamin Faal
    Ut: Kenneth Zohore
    65'
    Inn: Alexandre Lacazette
    Ut: Granit Xhaka
    66'
    Pepe er nær ved å øke til seks. Treffer tverrliggeren på en lobb når han kommer alene med keeper.
    67'
    West Bromwich Albion 0 - 6 Arsenal
    Mål: Alexandre Lacazette
    Målgivende: Nicolas Pepe
    Rollebytte! Lacazette serverte Pepe i sted da han traff tverrligger. Nå er det innbytter Lacazette som tar godt vare på en pasning fra Pepe. Franskmannen kommer stormende inn i feltet og scorer med høyrefoten helt ute i hjørnet.
    69'
    Stor sjanse for WBA. Et skudd går via en Arsenal-forsvarer og skifter retning. Ser ut som ballen havner på utsiden av stolpen før Ramsdale får kontroll.
    71'
    Inn: Toby King
    Ut: Robert Snodgrass
    Ut med en 33-åring, inn med en 19-åring.
    74'
    Inn: Gabriel Martinelli
    Ut: Pierre-Emerick Aubameyang
    Aubameyang gir kapteinsbindet til Lacazette og er ferdig for i kveld. Tre mål lar seg høre.
    77'
    Lacazette kommer til avslutning med venstrefoten. Det er hardt og langs bakken, men keeper redder og plukker opp sin egen retur.