Jarred Gillett signaliserer et frispark til Aston Villa.
    2'
    Skudd på mål, West Ham
    Said Benrahma
    Målsjanse på London Stadium! Said Benrahma fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    4'
    West Ham, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Skudd utenfor mål, West Ham
    Said Benrahma (West Ham United FC) kommer seg fri på London Stadium, men avslutningen går utenfor.
    5'
    Pablo Fornals
    Målsjanse! Pablo Fornals (West Ham United FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    8'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i London fordi Lucas Digne får behandling for en skade på banen.
    9'
    Spillerbytte - Aston Villa
    Inn: Ashley Young
    Ut: Lucas Digne
    Lucas Digne (Aston Villa) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Ashley Young.
    10'
    Lucas Digne kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på London Stadium.
    10'
    Aston Villa får tildelt et hjørnespark
    John McGinn
    Jarred Gillett tildeler Aston Villa en corner. John McGinn sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    Skudd på mål, Aston Villa
    Ollie Watkins
    Ollie Watkins (Aston Villa) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    12'
    Aston Villa, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    West Ham får tildelt et frispark
    Frispark West Ham United FC.
    14'
    Michail Antonio
    Michail Antonio (West Ham United FC) kommer til en målsjanse på London Stadium, men klarer ikke å score.
    15'
    Frispark for Aston Villa på egen banehalvdel.
    17'
    John McGinn
    John McGinn (Aston Villa) slår en corner fra venstre side på London Stadium.
    20'
    Matty Cash ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    23'
    Matty Cash er tilbake i kampen igjen.
    25'
    West Ham får tildelt et hjørnespark
    26'
    Tomas Soucek
    Tomas Soucek (West Ham United FC) kommer til en målsjanse på London Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    28'
    Calum Chambers vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    29'
    Aston Villa slipper å klare seg uten Calum Chambers som kommer tilbake på banen i London.
    32'
    33'
    Aston Villa tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Douglas Luiz
    Jarred Gillett tildeler Aston Villa en corner. Douglas Luiz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    42'
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    43'
    43'
    43'
    Gult kort til West Ham
    Manuel Lanzini
    Manuel Lanzini (West Ham United FC) mottar sitt første gule kort for dagen på London Stadium.
    44'
    Douglas Luiz ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    45'
    Douglas Luiz ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i London.
    45'+3
    Pablo Fornals (West Ham United FC) slår en corner fra venstre side på London Stadium.
    45'+4
    Frispark til Aston Villa på halvdelen til West Ham United FC.
    45'+5
    Jarred Gillett signaliserer et frispark til Aston Villa på egen banehalvdel.
    45'+6
    Frispark Aston Villa.
    48'
    Dommer Jarred Gillett venter med å sette i gang spillet fordi Michail Antonio ligger nede.
    49'
    West Ham United FC slipper å klare seg uten Michail Antonio som kommer tilbake på banen igjen.
    50'
    Skudd utenfor mål, Aston Villa
    Philippe Coutinho
    Philippe Coutinho (Aston Villa) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Michail Antonio (West Ham United FC) vrir seg av smerte i gresset.
    51'
    Spillerbytte - West Ham
    Inn: Andriy Yarmolenko
    Ut: Michail Antonio
    Andriy Yarmolenko (West Ham United FC) erstatter Michail Antonio som muligens er skadet.
    52'
    Michail Antonio er på beina igjen og fortsetter kampen på London Stadium.
    52'
    Aaron Cresswell (West Ham United FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på London Stadium.
    55'
    56'
    Aaron Cresswell er på beina igjen og fortsetter kampen på London Stadium.
    56'
    Danny Ings
    Aston Villa angriper i London. Danny Ings avslutter på mål, men greier ikke å score.
    56'
    56'
    Inn: Ryan Fredericks
    Ut: Aaron Cresswell
    Det virker som Aaron Cresswell ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Ryan Fredericks.
    57'
    60'
    Kurt Zouma
    Kurt Zouma (West Ham United FC) prøver å heade ballen i mål på London Stadium, men mislykkes.
    60'
    60'
    Craig Dawson
    Craig Dawson (West Ham United FC) header utenfor.
    60'
    Frispark for West Ham United FC på egen banehalvdel.
    62'
    Pablo Fornals (West Ham United FC) slår en corner fra høyre side på London Stadium.
    64'
    Spillet på London Stadium er stoppet midlertidig fordi Calum Chambers ligger nede.
    64'
    66'
    Inn: Leon Bailey
    Ut: Danny Ings
    Danny Ings (Aston Villa) erstattes av Leon Bailey.
    69'
    Mål for West Ham!
    West Ham 1 - 0 Aston Villa
    Mål: Andriy Yarmolenko
    Målgivende: Said Benrahma
    I TÅRER! Ukraineren Andriy Yarmolenko får ballen like innenfor Villas 16-meter. Vender på en femøring og kliner til med utsiden av venstrefoten. Ballen går i nettet og Yramolenko tar til tårene. Sterkt og vakkert!
    70'
    I London slår Douglas Luiz en corner fra venstre.
    76'
    West Ham United FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Aston Villa.
    77'
    Inn: Emiliano Buendia
    Ut: Douglas Luiz
    Aston Villa bytter ut Douglas Luiz med Emiliano Buendia. Dette er det tredje byttet som Steven Gerrard gjør i dagens kamp.
    79'
    79'
    Tyrone Mings
    Aston Villa angriper, men avslutningen til Tyrone Mings går utenfor.
    79'
    Andriy Yarmolenko
    West Ham United FC avanserer forover i London. Andriy Yarmolenko avslutter, men treffer ikke mål.
    80'
    81'
    81'
    West Ham 2 - 0 Aston Villa
    Mål: Pablo Fornals
    Pablo Fornals setter ballen i mål og øker West Ham United FCs ledelse til 2-0 i London. Said Benrahma var nest sist på ballen.
    82'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    85'
    Inn: Issa Diop
    Ut: Said Benrahma
    West Ham United FC bytter ut Said Benrahma med Issa Diop.
    87'
    Emiliano Buendia
    Sjanse til Aston Villa! Emiliano Buendia er nær ved å score, men keeper redder.
    89'
    89'
    90'
    Mål for Aston Villa!
    West Ham 2 - 1 Aston Villa
    Mål: Jacob Ramsey
    Målgivende: Emiliano Buendia
    Mål! Aston Villa reduserer til 2-1 ved Jacob Ramsey. Emiliano Buendia sto for den målgivende pasningen.