Stuart Attwell signaliserer et frispark til Fulham FC på egen banehalvdel.
    2'
    Skudd utenfor mål, West Ham United
    4'
    James Ward Prowse (West Ham United FC) løfter inn en corner fra høyre på London Stadium.
    5'
    5'
    Frispark til West Ham United FC på halvdelen til Fulham FC.
    6'
    Hjørnespark til West Ham United
    8'
    Skudd på mål, West Ham United
    8'
    Fulham, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Lucas Paqueta
    Kjempesjanse! Lucas Paqueta (West Ham United FC) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    8'
    Fulham FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Mål for Fulham!
    West Ham United 0 - 1 Fulham
    Mål: Andreas Pereira
    I London tar Fulham FC ledelsen 0-1 etter et mål av Andreas Pereira.
    9'
    Skudd utenfor mål, Fulham
    14'
    I London slår James Ward Prowse en corner fra venstre.
    16'
    16'
    16'
    Skudd på mål, Fulham
    18'
    West Ham United, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    19'
    19'
    Stuart Attwell signaliserer et frispark til Fulham FC.
    20'
    West Ham United FC angriper i London, men blir avblåst for offside.
    24'
    Andreas Pereira
    Fulham FC angriper i London. Andreas Pereira avslutter på mål, men greier ikke å score.
    30'
    30'
    Vladimir Coufal
    Vladimir Coufal (West Ham United FC) kommer seg fri på London Stadium, men avslutningen går utenfor.
    32'
    Frispark for Fulham FC på egen banehalvdel.
    32'
    35'
    Frispark for West Ham United FC på egen banehalvdel.
    35'
    36'
    37'
    West Ham United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    38'
    38'
    Hjørnespark til Fulham
    39'
    Rodrigo Muniz Cavalho
    Rodrigo Muniz Cavalho (Fulham FC) prøver å heade ballen i mål på London Stadium, men mislykkes.
    39'
    39'
    Fulham FC fosser forover og Rodrigo Muniz Cavalho fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    39'
    39'
    41'
    41'
    Stuart Attwell signaliserer et frispark til West Ham United FC på egen banehalvdel.
    42'
    Stuart Attwell tildeler West Ham United FC en corner. James Ward Prowse sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    Mohammed Kudus
    West Ham United FC angriper på London Stadium, men Mohammed Kudus header utenfor.
    44'
    Alex Iwobi
    Fulham FC avanserer forover i London. Alex Iwobi avslutter, men treffer ikke mål.
    45'
    James Ward Prowse
    James Ward Prowse (West Ham United FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    45'+2
    49'
    Konstantinos Mavropanos ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    52'
    Konstantinos Mavropanos er tilbake i kampen igjen.
    53'
    57'
    57'
    57'
    59'
    Spillerbytte - West Ham United
    Inn: Kurt Zouma
    Ut: Konstantinos Mavropanos
    Bytte for West Ham United FC. Kurt Zouma kommer inn for Konstantinos Mavropanos på London Stadium.
    60'
    Gult kort til Fulham
    Andreas Pereira (Fulham FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    61'
    61'
    Frispark West Ham United FC.
    61'
    I London slår Andreas Pereira en corner fra høyre.
    63'
    63'
    65'
    68'
    Danny Ings
    Danny Ings (West Ham United FC) kommer seg fri på London Stadium, men avslutningen går utenfor.
    69'
    Inn: Tomas Soucek
    Ut: James Ward Prowse
    West Ham United FC gjør sitt andre bytte. James Ward Prowse erstattes av Tomas Soucek.
    69'
    Inn: Ben Johnson
    Ut: Vladimir Coufal
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for West Ham United FC. Inn kommer Ben Johnson, mens Vladimir Coufal tar plass på benken.
    69'
    West Ham United 0 - 2 Fulham
    Målgivende: Alex Iwobi
    I London øker Fulham FC ledelsen til 0-2 takket være et mål av Andreas Pereira. Det er en fin assist fra Alex Iwobi.