Jugas (sm)71'
2-0
    Frispark for MKS Cracovia på egen banehalvdel.
    3'
    MKS Cracovia må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Widzew Lodz.
    5'
    Hjørnespark til Widzew Lodz
    6'
    Skudd på mål, MKS Cracovia
    8'
    Widzew Lodz, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Tomasz Kwiatkowski signaliserer et frispark til Widzew Lodz like utenfor MKS Cracovia-området.
    9'
    Dommer Tomasz Kwiatkowski venter med å sette i gang spillet fordi Dominik Kun ligger nede.
    9'
    Cornel Emilian Rapa ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    10'
    Dominik Kun er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadion Widzewa.
    10'
    Cornel Emilian Rapa er tilbake i kampen igjen.
    10'
    Benjamin Källman
    Benjamin Källman (MKS Cracovia) header ballen mot mål, men Widzew Lodz klarerer.
    13'
    13'
    Tomasz Kwiatkowski signaliserer et frispark til Widzew Lodz på egen banehalvdel.
    15'
    Marek Hanousek
    Målsjanse på Stadion Widzewa! Marek Hanousek fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    22'
    MKS Cracovia, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Tomasz Kwiatkowski signaliserer et frispark til MKS Cracovia.
    26'
    Det blir farlig! Frispark for MKS Cracovia er nær straffområde.
    27'
    Michal Rakoczy (MKS Cracovia) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Widzewa.
    33'
    Skudd utenfor mål, MKS Cracovia
    33'
    Michal Rakoczy
    Sjanse i Lodz! Michal Rakoczy (MKS Cracovia) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    33'
    33'
    Mål for Widzew Lodz!
    Widzew Lodz 1 - 0 MKS Cracovia
    Mål: Bartlomiej Pawlowski
    Målgivende: Fabio Nunes
    Widzew Lodz tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Bartlomiej Pawlowski. Det er en fin assist fra Fabio Nunes.
    36'
    Widzew Lodz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    En av MKS Cracovias spillere blir avblåst for offside på Stadion Widzewa.
    38'
    40'
    Frisparket tildelt MKS Cracovia er farlig nær Widzew Lodzs målområde.
    40'
    MKS Cracovia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    I Lodz slår Karol Knap en corner fra høyre.
    45'
    Hjørnespark til MKS Cracovia
    45'+1
    49'
    Karol Knap (MKS Cracovia) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Widzewa.
    52'
    Virgil Ghita
    På Stadion Widzewa header Virgil Ghita (MKS Cracovia) ballen i stolpen!
    52'
    Benjamin Källman (MKS Cracovia) header utenfor.
    54'
    55'
    MKS Cracovia angriper i Lodz. Michal Rakoczy fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    I Lodz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    60'
    61'
    Frispark i en god posisjon for Widzew Lodz!
    62'
    Gult kort til MKS Cracovia
    Cornel Emilian Rapa
    Dommer Tomasz Kwiatkowski gir Cornel Emilian Rapa (MKS Cracovia) et gult kort.
    62'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jordi Sanchez Ribas (Widzew Lodz) vrir seg av smerte i gresset.
    63'
    Bartlomiej Pawlowski
    Bartlomiej Pawlowski (Widzew Lodz) avanserer forover på Stadion Widzewa. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    64'
    64'
    Spillerbytte - Widzew Lodz
    Inn: Dawid Tkacz
    Ut: Antoni Klimek
    Daniel Mysliwiec gjør dagens første bytte i Lodz, når han tar ut Antoni Klimek og setter inn Dawid Tkacz.
    65'
    Inn: Sebastian Kerk
    Ut: Juljan Shehu
    Widzew Lodz gjør sitt andre bytte. Juljan Shehu erstattes av Sebastian Kerk.
    65'
    I Lodz slår Sebastian Kerk en corner fra venstre.
    65'
    Jordi Sanchez Ribas kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stadion Widzewa.
    65'
    Spillerbytte - MKS Cracovia
    Inn: Mateusz Bochnak
    Ut: Karol Knap
    MKS Cracovia bytter ut Karol Knap med Mateusz Bochnak.
    66'
    Inn: Jani Atanasov
    Ut: Cornel Emilian Rapa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for MKS Cracovia. Inn kommer Jani Atanasov, mens Cornel Emilian Rapa tar plass på benken.
    66'
    Michal Rakoczy (MKS Cracovia) avanserer forover på Stadion Widzewa. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    68'
    68'
    Skudd på mål, Widzew Lodz
    68'
    68'
    Tomasz Kwiatkowski tildeler Widzew Lodz en corner. Sebastian Kerk sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    69'
    MKS Cracovia scorer selvmål!
    Widzew Lodz 2 - 0 MKS Cracovia
    Mål: Jakub Jugas
    Jakub Jugas setter ballen i mål og øker Widzew Lodzs ledelse til 2-0 i Lodz.
    71'
    Inn: Jakub Myszor
    Ut: Benjamin Källman
    Benjamin Källman (MKS Cracovia) erstattes av Jakub Myszor.
    72'
    Kan MKS Cracovia utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    77'
    Mateusz Bochnak
    Sjanse! MKS Cracovia avanserer forover, men Mateusz Bochnak avslutter utenfor.
    79'
    Frispark Widzew Lodz.
    81'
    Inn: Imad Rondic
    Ut: Jordi Sanchez Ribas
    Widzew Lodz gjør sitt tredje bytte. Jordi Sanchez Ribas erstattes av Imad Rondic.
    81'
    Inn: Andrejs Ciganiks
    Ut: Bartlomiej Pawlowski
    Bartlomiej Pawlowski (Widzew Lodz) erstattes av Andrejs Ciganiks.
    82'
    MKS Cracovia angriper, men blir avblåst for offside.
    84'
    Inn: Kamil Ogorzaly
    Ut: Michal Rakoczy
    Bytte for MKS Cracovia. Kamil Ogorzaly kommer inn for Michal Rakoczy på Stadion Widzewa.
    86'
    Inn: Andreas Skovgaard
    Ut: Arttu Hoskonen
    MKS Cracovia bytter ut Arttu Hoskonen med Andreas Skovgaard.
    86'
    88'
    MKS Cracovia angriper, men Tomasz Kwiatkowski blåser for offside.
    89'
    90'
    Dommeren gir Virgil Ghita (MKS Cracovia) et gult kort.
    90'
    Skudd utenfor mål, Widzew Lodz
    90'+1
    90'+2
    Gult kort til Widzew Lodz
    Mato Milos
    Mato Milos (Widzew Lodz) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadion Widzewa.
    90'+2
    Jani Atanasov
    Sjanse i Lodz! Jani Atanasov (MKS Cracovia) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+3
    90'+3
    Jani Atanasov (MKS Cracovia) slår en corner fra venstre side på Stadion Widzewa.