Twente, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Twente får tildelt et hjørnespark
    Dimitris Limnios
    Edwin Van de Graaf tildeler FC Twente Enschede en corner. Dimitris Limnios sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Willem II Tilburg får tildelt et frispark
    Frispark for Willem II Tilburg på egen banehalvdel.
    17'
    Max Svensson
    En av Willem II Tilburgs spillere går i offside.
    21'
    Målet til Twente sjekkes av VAR
    24'
    Målet til Twente blir annullert
    25'
    Twente blir avblåst for offside
    Daan Rots
    FC Twente Enschede angriper, men Edwin Van de Graaf blåser for offside.
    26'
    Willem II Tilburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Twente får tildelt et frispark
    Edwin Van de Graaf signaliserer et frispark til FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    32'
    35'
    Skade: Twente
    38'
    Michal Sadilek
    Michal Sadilek (FC Twente Enschede) slår en corner fra venstre side på Willem II Stadion.
    39'
    Mål for Twente!
    Willem II Tilburg 0 - 1 Twente
    Mål: Michal Sadilek
    Målgivende: Robin Propper
    Mål! FC Twente Enschede tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Michal Sadilek på Willem II Stadion. Det er en fin assist fra Robin Propper.
    39'
    Edwin Van de Graaf signaliserer et frispark til FC Twente Enschede.
    43'
    43'
    Skudd på mål, Willem II Tilburg
    44'
    Willem II Tilburg, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    Willem II Tilburg får tildelt et hjørnespark
    44'
    Willem II Tilburg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'
    Frispark til FC Twente Enschede på halvdelen til Willem II Tilburg.
    48'
    Frispark for FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    48'
    Skudd utenfor mål, Willem II Tilburg
    Pol Llonch
    Pol Llonch (Willem II Tilburg) kommer seg fri på Willem II Stadion, men avslutningen går utenfor.
    49'
    En av FC Twente Enschedes spillere blir avblåst for offside på Willem II Stadion.
    51'
    51'
    Skudd utenfor mål, Twente
    52'
    54'
    54'
    I Tilburg slår Michal Sadilek en corner fra høyre.
    54'
    I Tilburg slår Dimitris Limnios en corner fra venstre.
    57'
    Gijs Smal
    Gijs Smal (FC Twente Enschede) fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Ricky Van Wolfswinkel
    FC Twente Enschede angriper og Ricky Van Wolfswinkel får avsluttet. Headingen treffer ikke Willem II Tilburg-målet.
    59'
    Spillerbytte - Willem II Tilburg
    Inn: Argyris Kampetsis
    Ut: Max Svensson
    Fred Grim (Willem II Tilburg) gjør sitt første bytte for dagen. Argyris Kampetsis erstatter Max Svensson.
    59'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Tilburg fordi Michal Sadilek får behandling for en skade på banen.
    61'
    Michal Sadilek ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Tilburg.
    62'
    Gorkem Saglam
    Gorkem Saglam (Willem II Tilburg) slår en corner fra venstre side på Willem II Stadion.
    64'
    Spillerbytte - Twente
    Inn: Ramiz Zerrouki
    Ut: Manfred Alonso Ugalde Arce
    FC Twente Enschede bytter ut Manfred Ugalde med Ramiz Zerrouki.
    75'
    Inn: Godfried Roemeratoe
    Ut: Dries Saddiki
    Willem II Tilburg gjør sitt andre bytte. Dries Saddiki erstattes av Godfried Roemeratoe.
    75'
    Edwin Van de Graaf tildeler Willem II Tilburg en corner. Gorkem Saglam sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    77'
    78'
    Gult kort til Willem II Tilburg
    Ulrik Yttergård Jenssen
    Dommer Edwin Van de Graaf viser Ulrik Yttergård Jenssen (Willem II Tilburg) det gule kortet.
    78'
    Gorkem Saglam (Willem II Tilburg) løfter inn en corner fra venstre på Willem II Stadion.