0-1
    Arka Gdynia får tildelt et frispark
    Damian Sylwestrzak signaliserer et frispark til MKS Arka Gdynia på egen banehalvdel.
    1'
    Wisla Krakow får tildelt et frispark
    I Krakow har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    4'
    Skudd på mål, Wisla Krakow
    Maciej Sadlok
    Wisla Krakow SA fosser forover og Maciej Sadlok fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    5'
    Wisla Krakow, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Wisla Krakow får tildelt et hjørnespark
    Chuca
    I Krakow slår Chuca en corner fra venstre.
    5'
    Frisparket tildelt MKS Arka Gdynia er farlig nær Wisla Krakow SAs målområde.
    6'
    Arka Gdynia får tildelt et hjørnespark
    Michal Nalepa
    Damian Sylwestrzak tildeler MKS Arka Gdynia en corner. Michal Nalepa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Michal Nalepa (MKS Arka Gdynia) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Miejski Im. Henryka Reymana.
    9'
    Wisla Krakow SA tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark for MKS Arka Gdynia på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark til Wisla Krakow SA på halvdelen til MKS Arka Gdynia.
    12'
    Skudd utenfor mål, Wisla Krakow
    Chuca
    Wisla Krakow SA avanserer forover i Krakow. Chuca avslutter, men treffer ikke mål.
    12'
    13'
    14'
    David Niepsuj
    Wisla Krakow SA angriper. David Niepsuj får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    16'
    16'
    16'
    Aleksander Buksa
    Målsjanse til Wisla Krakow SA! Aleksander Buksa treffer mål, men keeper redder.
    18'
    18'
    Chuca
    Chuca (Wisla Krakow SA) slår en corner fra venstre side på Stadion Miejski Im. Henryka Reymana.
    25'
    Rafal Boguski
    Målsjanse! Rafal Boguski (Wisla Krakow SA) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    26'
    Damian Sylwestrzak signaliserer et frispark til MKS Arka Gdynia.
    26'
    Chuca
    28'
    Damian Pawłowski
    Damian Pawlowski header i tverrliggeren i Krakow! Stor målsjanse for Wisla Krakow SA.
    28'
    Skudd utenfor mål, Arka Gdynia
    Marcus Vinicius da Silva de Oliveira
    Marcus Vinicius (MKS Arka Gdynia) header utenfor.
    33'
    Marcus Vinicius header i stolpen! Nære på for MKS Arka Gdynia i Krakow.
    34'
    Damian Sylwestrzak signaliserer et frispark til Wisla Krakow SA på egen banehalvdel.
    34'
    Damian Sylwestrzak signaliserer et frispark til MKS Arka Gdynia like utenfor Wisla Krakow SA-området.
    40'
    Skudd på mål, Arka Gdynia
    Adam Marciniak
    MKS Arka Gdynia avanserer forover og Adam Marciniak kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    41'
    Arka Gdynia, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Målet til Arka Gdynia sjekkes av VAR
    41'
    Målet til Arka Gdynia blir stående
    42'
    Mål for Arka Gdynia!
    Wisla Krakow 0 - 1 Arka Gdynia
    Mål: Oskar Zawada
    Målgivende: Marcus Vinicius da Silva de Oliveira
    MKS Arka Gdynia tar ledelsen 0-1 i Krakow etter en heading av Oskar Zawada! Det er en fin assist fra Marcus Vinicius.
    42'
    Chuca
    Chuca (Wisla Krakow SA) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Miejski Im. Henryka Reymana.
    43'
    Maciej Sadlok (Wisla Krakow SA) slår en corner fra venstre side på Stadion Miejski Im. Henryka Reymana.
    44'
    Chuca
    Damian Sylwestrzak tildeler Wisla Krakow SA en corner. Chuca sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+1
    Spillerbytte - Arka Gdynia
    Inn: Kamil Antonik
    Ut: Mateusz Mlynski
    Mateusz Mlynski (MKS Arka Gdynia) erstattes av Kamil Antonik.
    46'
    I Krakow slår Maciej Sadlok en corner fra høyre.
    47'
    Rafal Boguski (Wisla Krakow SA) kommer seg fri på Stadion Miejski Im. Henryka Reymana, men avslutningen går utenfor.
    47'
    Frispark for Wisla Krakow SA på egen banehalvdel.
    48'
    Maciej Sadlok (Wisla Krakow SA) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Miejski Im. Henryka Reymana.
    50'
    52'
    VAR sjekker om det er straffe til Wisla Krakow
    53'
    Ingen straffe til Wisla Krakow
    53'
    Chuca
    53'
    Wisla Krakow SA angriper i Krakow. David Niepsuj fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    53'
    MKS Arka Gdynia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    Wisla Krakow blir avblåst for offside
    Dawid Szot
    Offside! Dawid Szot blir vinket av og Wisla Krakow SA må dermed bygge opp et nytt angrep.
    56'
    Frispark Wisla Krakow SA.
    57'
    Gult kort til Arka Gdynia
    Douglas Berggvist
    Douglas Bergqvist (MKS Arka Gdynia) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadion Miejski Im. Henryka Reymana.
    57'
    Douglas Bergqvist ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    61'
    Inn: Jakub Wawszczyk
    Ut: Douglas Berggvist
    MKS Arka Gdynia bytter ut Douglas Bergqvist som ikke ser ut til å kunne fortsette. Ireneusz Mamrot blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Jakub Wawszczyk.
    62'
    Damian Sylwestrzak tildeler Wisla Krakow SA en corner. Maciej Sadlok sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    62'
    Damian Pawlowski (Wisla Krakow SA) kommer til en målsjanse på Stadion Miejski Im. Henryka Reymana, men klarer ikke å score.
    62'
    63'
    Spillerbytte - Wisla Krakow
    Inn: Marcin Wasilewski
    Ut: Daniel Hoyo-Kowalski
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Wisla Krakow SA. Inn kommer Marcin Wasilewski, mens Daniel Hoyo-Kowalski tar plass på benken.
    64'
    65'
    Dommeren dømmer straffe til Wisla Krakow
    67'
    Wisla Krakow SA har fått straffespark i Krakow!
    67'
    Marcin Wasilewski (Wisla Krakow SA) misbruker sjansen fra straffemerket!
    67'
    67'
    69'
    Chuca
    Wisla Krakow SAs Chuca blåses av for offside på Stadion Miejski Im. Henryka Reymana.
    70'
    Chuca
    Wisla Krakow SA angriper. Chuca header i tverrliggeren!
    71'
    Damian Sylwestrzak signaliserer et frispark til Wisla Krakow SA.
    72'
    Inn: Pawel Brozek
    Ut: Chuca
    Artur Skowronek gjør dagens andre bytte i Krakow, når han tar ut Chuca og setter inn Pawel Brozek.
    73'
    74'
    75'
    Pawel Brozek
    Wisla Krakow SA fosser forover og Pawel Brozek fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    76'
    76'
    I Krakow slår Maciej Sadlok en corner fra venstre.
    77'
    Nikola Kuveljic
    Wisla Krakow SA angriper i Krakow. Nikola Kuveljic fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Frispark MKS Arka Gdynia.
    78'
    Inn: Krzysztof Drzazga
    Ut: Dawid Szot
    Wisla Krakow SA gjør sitt tredje bytte. Dawid Szot erstattes av Krzysztof Drzazga.
    80'
    Frispark til MKS Arka Gdynia på halvdelen til Wisla Krakow SA.
    81'
    81'
    Maciej Sadlok (Wisla Krakow SA) kommer til en målsjanse på Stadion Miejski Im. Henryka Reymana, men klarer ikke å score.
    84'
    84'
    85'
    Gult kort til Wisla Krakow
    Rafal Boguski (Wisla Krakow SA) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    85'
    Inn: Patryk Soboczynski
    Ut: Dawid Markiewicz
    MKS Arka Gdynia bytter ut Dawid Markiewicz med Patryk Soboczynski.
    86'
    Patryk Soboczynski
    MKS Arka Gdynia angriper. Patryk Soboczynski får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    86'
    86'
    Sjanse! MKS Arka Gdynia avanserer forover, men Michal Nalepa avslutter utenfor.
    86'
    87'
    Kamil Antonik
    MKS Arka Gdynia avanserer forover i Krakow. Kamil Antonik avslutter, men treffer ikke mål.
    88'
    Dommer Damian Sylwestrzak venter med å sette i gang spillet fordi Oskar Zawada ligger nede.
    90'+2
    Oskar Zawada kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stadion Miejski Im. Henryka Reymana.
    90'+3
    Damian Sylwestrzak tildeler Wisla Krakow SA en corner. Maciej Sadlok sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.