RKS Radomiak Radom tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Det blir farlig! Frispark for RKS Radomiak Radom er nær straffområde.
    Abraham Marcus (RKS Radomiak Radom) kommer seg fri på Municipal Stadium Wroclaw, men avslutningen går utenfor.
    Frispark RKS Radomiak Radom.
    6'
    I Wroclaw har et frispark blitt tildelt bortelag.
    6'
    Daniel Stefanski signaliserer et frispark til WKS Slask Wroclaw på egen banehalvdel.
    10'
    Erik Alexander Exposito Hernandez
    Sjanse i Wroclaw! Erik Exposito (WKS Slask Wroclaw) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    12'
    RKS Radomiak Radom, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Frispark for RKS Radomiak Radom på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark til RKS Radomiak Radom på halvdelen til WKS Slask Wroclaw.
    15'
    Frispark for WKS Slask Wroclaw på egen banehalvdel.
    23'
    Daniel Stefanski signaliserer et frispark til RKS Radomiak Radom på egen banehalvdel.
    28'
    Victor Garcia (WKS Slask Wroclaw) slår en corner fra høyre side på Municipal Stadium Wroclaw.
    30'
    Patryk Janasik
    Patryk Janasik (WKS Slask Wroclaw) fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    32'
    Daniel Stefanski signaliserer et frispark til WKS Slask Wroclaw.
    35'
    I Wroclaw har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    38'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Wroclaw fordi Leonardo Rossi får behandling for en skade på banen.
    41'
    RKS Radomiak Radom slipper å klare seg uten Leonardo Rossi som kommer tilbake på banen i Wroclaw.
    43'
    Gult kort til RKS Radomiak Radom
    Raphael Rossi Branco
    Dommer Daniel Stefanski viser Raphael Rossi Branco (RKS Radomiak Radom) det gule kortet.
    43'
    WKS Slask Wroclaw har fått straffespark i Wroclaw!
    45'
    Erik Exposito er tilbake på banen igjen.
    45'
    Spillet på Municipal Stadium Wroclaw er stoppet midlertidig fordi Erik Exposito ligger nede.
    45'+1
    Petr Schwarz (WKS Slask Wroclaw) bommer på straffe!
    45'+2
    Daniel Stefanski tildeler WKS Slask Wroclaw en corner. Victor Garcia sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+2
    Victor Garcia (WKS Slask Wroclaw) løfter inn en corner fra høyre på Municipal Stadium Wroclaw.
    45'+4
    Skudd utenfor mål, WKS Slask Wroclaw
    45'+4
    45'+5
    Spillerbytte - RKS Radomiak Radom
    Inn: Mateusz Radecki
    Ut: Leandro Rossi Pereira
    RKS Radomiak Radom gjør sitt første bytte. Leonardo Rossi erstattes av Mateusz Radecki.
    46'
    Mateusz Radecki
    Målsjanse! Mateusz Radecki (RKS Radomiak Radom) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    46'
    49'
    53'
    Spillerbytte - WKS Slask Wroclaw
    Inn: Adrian Lyszczarz
    Ut: Waldemar Sobota
    Bytte for WKS Slask Wroclaw. Adrian Lyszczarz kommer inn for Waldemar Sobota på Municipal Stadium Wroclaw.
    55'
    I Wroclaw slår Abraham Marcus en corner fra venstre.
    56'
    RKS Radomiak Radom må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra WKS Slask Wroclaw.
    60'
    Mateusz Cichocki
    Dommeren gir Mateusz Cichocki (RKS Radomiak Radom) et gult kort.
    60'
    I Wroclaw slår Victor Garcia en corner fra høyre.
    62'
    Daniel Stefanski tildeler WKS Slask Wroclaw en corner. Patrick Olsen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    Krzysztof Maczynski
    WKS Slask Wroclaw angriper i Wroclaw. Krzysztof Maczynski fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    Inn: Maurides Roque Junior
    Ut: Karol Angielski
    Karol Angielski (RKS Radomiak Radom) erstattes av Maurides.
    64'
    Inn: Daniel Lukasik
    Ut: Thabo Cele
    RKS Radomiak Radom bytter ut Thabo Cele med Daniel Lukasik.
    64'
    Dawid Abramowicz
    RKS Radomiak Radom avanserer forover i Wroclaw. Dawid Abramowicz avslutter, men treffer ikke mål.
    66'
    Maurides Roque Junior
    Målsjanse til RKS Radomiak Radom! Maurides treffer mål, men keeper redder.
    67'
    WKS Slask Wroclaw, prøver et skudd, men det reddes
    67'
    68'
    69'
    Inn: Fabian Piasecki
    Ut: Erik Alexander Exposito Hernandez
    Piotr Tworek (WKS Slask Wroclaw) gjør sitt andre bytte for dagen. Fabian Piasecki erstatter Erik Exposito.
    70'
    Inn: Marcel Zylla
    Ut: Dennis Jastrzembski
    Piotr Tworek gjør dagens tredje bytte i Wroclaw, når han tar ut Dennis Jastrzembski og setter inn Marcel Zylla.
    70'
    Patrick Olsen (WKS Slask Wroclaw) løfter inn en corner fra venstre på Municipal Stadium Wroclaw.
    71'
    Patrick Olsen (WKS Slask Wroclaw) slår en corner fra venstre side på Municipal Stadium Wroclaw.
    71'
    72'
    Daniel Stefanski tildeler RKS Radomiak Radom en corner. Daniel Lukasik sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    74'
    I Wroclaw slår Daniel Lukasik en corner fra høyre.
    75'
    Skudd på mål, RKS Radomiak Radom
    75'
    75'
    76'
    RKS Radomiak Radom angriper. Dawid Abramowicz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    77'
    77'
    Inn: Tiago Manuel Maio Matos
    Ut: Abraham Marcus
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RKS Radomiak Radom. Inn kommer Tiago Matos, mens Abraham Marcus tar plass på benken.
    79'
    79'
    Daniel Lukasik (RKS Radomiak Radom) slår en corner fra høyre side på Municipal Stadium Wroclaw.
    81'
    82'
    83'
    Offside! Adrian Lyszczarz (WKS Slask Wroclaw) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    86'
    Inn: Cayetano Quintana Hernandez
    Ut: Patrick Olsen
    WKS Slask Wroclaw bytter ut Patrick Olsen med Caye Quintana. Dette er det fjerde byttet som Piotr Tworek gjør i dagens kamp.
    89'
    89'
    Daniel Lukasik (RKS Radomiak Radom) løfter inn en corner fra høyre på Municipal Stadium Wroclaw.
    90'
    Målet til RKS Radomiak Radom sjekkes av VAR
    90'+2
    90'+2
    Målet til RKS Radomiak Radom blir annullert
    90'+2
    WKS Slask Wroclaw tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'+4
    90'+4
    90'+4
    Petr Schwarz
    Målsjanse på Municipal Stadium Wroclaw! Petr Schwarz fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.