Daniel Siebert signaliserer et frispark til Bayern München.
    Sjanse til Bayern München! Serge Gnabry er nær ved å score, men keeper redder.
    Bayern München, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Bayern München får tildelt et hjørnespark
    Joshua Kimmich
    Daniel Siebert tildeler Bayern München en corner. Joshua Kimmich sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    10'
    Wolfsburg får tildelt et frispark
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    10'
    Bayern München tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Harry Kane
    Bayern München fosser forover og Harry Kane fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    12'
    12'
    Kamil Grabara ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    12'
    13'
    Kamil Grabara er på beina igjen og fortsetter kampen på Volkswagen Arena.
    13'
    Målsjanse til Bayern München! Joshua Kimmich treffer mål, men keeper redder.
    13'
    13'
    I Wolfsburg slår Joshua Kimmich en corner fra venstre.
    13'
    Frisparket tildelt Bayern München er farlig nær VfL Wolfsburgs målområde.
    17'
    Mål for Bayern München!
    Wolfsburg 0 - 1 Bayern München
    Mål: Jamal Musiala
    Målgivende: Sacha Boey
    Mål! Bayern München tar ledelsen 0-1 ved Jamal Musiala. Flott spill fra Sacha Boey før målet.
    19'
    Frispark til Bayern München på halvdelen til VfL Wolfsburg.
    19'
    Frispark for VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    26'
    Wolfsburg blir avblåst for offside
    Patrick Wimmer
    VfL Wolfsburg angriper, men blir avblåst for offside.
    28'
    Spillet på Volkswagen Arena er stoppet midlertidig fordi Harry Kane ligger nede.
    30'
    Bayern München slipper å klare seg uten Harry Kane som kommer tilbake på banen igjen.
    30'
    VfL Wolfsburg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    30'
    Gult kort til Bayern München
    Harry Kane
    Harry Kane (Bayern München) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    31'
    Det blir farlig! Frispark for VfL Wolfsburg er nær straffområde.
    35'
    VfL Wolfsburg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Bayern München.
    37'
    Bayern München angriper. Serge Gnabry får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    37'
    37'
    38'
    40'
    Skudd utenfor mål, Bayern München
    Bayern München avanserer forover i Wolfsburg. Serge Gnabry avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    Frispark VfL Wolfsburg.
    43'
    45'+1
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg like utenfor Bayern München-området.
    45'+1
    Straffe til Wolfsburg
    46'
    Sacha Boey
    Dommeren gir Sacha Boey (Bayern München) et gult kort.
    46'
    Wolfsburg scorer på straffe!
    Wolfsburg 1 - 1 Bayern München
    Mål: Lovro Majer
    Mål! Lovro Majer setter utligningen i mål på et straffespark.
    47'
    I Wolfsburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    49'
    Bayern München fosser forover og Serge Gnabry fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    50'
    50'
    Skudd utenfor mål, Wolfsburg
    Lovro Majer
    VfL Wolfsburg angriper på Volkswagen Arena og Lovro Majer skyter i stolpen!
    50'
    Mattias Svanberg
    Mattias Svanberg (VfL Wolfsburg) kommer seg fri på Volkswagen Arena, men avslutningen går utenfor.
    50'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til Bayern München på egen banehalvdel.
    55'
    Mål for Wolfsburg!
    Wolfsburg 2 - 1 Bayern München
    Målgivende: Patrick Wimmer
    Lovro Majer setter ballen i nettet og VfL Wolfsburg leder nå 2-1. Patrick Wimmer var nest sist på ballen.
    55'
    Frispark Bayern München.
    57'
    Jamal Musiala
    På Volkswagen Arena skyter Jamal Musiala (Bayern München) rett i tverrliggeren!
    57'
    I Wolfsburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    58'
    Bayern München blir avblåst for offside
    Alphonso Davies
    Bayern München angriper, men Daniel Siebert blåser for offside.
    60'
    Michael Olise
    Michael Olise (Bayern München) løfter inn en corner fra høyre på Volkswagen Arena.
    61'
    63'
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Thomas Müller
    Ut: Sacha Boey
    Vincent Kompany (Bayern München) gjør sitt første bytte for dagen. Thomas Müller erstatter Sacha Boey.
    65'
    65'
    Wolfsburg scorer selvmål!
    Wolfsburg 2 - 2 Bayern München
    Mål: Jakub Kaminski
    Jakub Kaminski har den tvilsomme æren av å rote ballen i eget mål. 2-2.
    65'
    Skudd på mål, Wolfsburg
    Ridle Baku
    Ridle Baku (VfL Wolfsburg) avanserer forover på Volkswagen Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    66'
    Wolfsburg, prøver et skudd, men det reddes
    66'
    69'
    En av VfL Wolfsburgs spillere blir avblåst for offside.
    69'
    Dommer Daniel Siebert gir Jamal Musiala (Bayern München) et gult kort.
    70'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg.
    70'
    Gult kort til Wolfsburg
    Mattias Svanberg (VfL Wolfsburg) får et gult kort av dommer Daniel Siebert.
    71'
    Spillerbytte - Wolfsburg
    Inn: Kevin Behrens
    Ut: Patrick Wimmer
    VfL Wolfsburg bytter ut Patrick Wimmer med Kevin Behrens. Dette er det første byttet som Ralph Hasenhuttl gjør i dagens kamp.
    71'
    Maximilian Arnold
    Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Kevin Behrens
    Kevin Behrens (VfL Wolfsburg) kommer til en målsjanse på Volkswagen Arena, men klarer ikke å score.
    73'
    Frispark for Bayern München på egen banehalvdel.
    74'
    Inn: Kingsley Coman
    Ut: Michael Olise
    Vincent Kompany gjør dagens andre bytte i Wolfsburg, når han tar ut Michael Olise og setter inn Kingsley Coman.
    75'
    Lovro Majer ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    77'
    Inn: Yannick Gerhardt
    Ut: Lovro Majer
    Bytte for VfL Wolfsburg. Yannick Gerhardt kommer inn for Lovro Majer på Volkswagen Arena.
    78'
    Joshua Kimmich (Bayern München) slår en corner fra høyre side på Volkswagen Arena.
    79'
    Harry Kane
    Målsjanse på Volkswagen Arena! Harry Kane fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    80'
    80'
    Dayot Upamecano
    Dayot Upamecano (Bayern München) kommer til en målsjanse på Volkswagen Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    81'
    Inn: Eric Dier
    Ut: Kim Min-jae
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bayern München. Inn kommer Eric Dier, mens Kim Min-jae tar plass på benken.
    81'
    Cedric Zesiger
    Dommer Daniel Siebert viser Cedric Zesiger (VfL Wolfsburg) det gule kortet.
    82'
    Wolfsburg 2 - 3 Bayern München
    Mål: Serge Gnabry
    Målgivende: Harry Kane
    Serge Gnabry dundrer ballen i mål og Bayern München tar ledelsen 2-3 på Volkswagen Arena. Det er en fin assist fra Harry Kane.
    82'
    Frispark til VfL Wolfsburg på halvdelen til Bayern München.
    84'
    VfL Wolfsburg angriper i Wolfsburg. Mattias Svanberg fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    Inn: Jonas Wind
    Ut: Mattias Svanberg
    VfL Wolfsburg gjør sitt tredje bytte. Mattias Svanberg erstattes av Jonas Wind.
    86'
    Wolfsburg får tildelt et hjørnespark
    Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) løfter inn en corner fra høyre på Volkswagen Arena.