9 066
5 493

Ble dekket av Simon Zetlitz Nessler

Hei, og velkommen til livedekningen av kampen mellom Wolverhampton og Manchester City!
    I går vant Liverpool borte mot Aston Villa og kom seg opp på like mange poeng som Manchester City, men med én kamp mer spilt. City leder fremdeles Premier League med bedre målforskjell enn Liverpool.
    Wolverhampton i 3-5-2: Jose Sa - Boly, Coady, Dendoncker - Jonny, Moutinho, Neves, Ait-Nouri - Chiquinho, Jimenez, Neto.
    Manchester City i 4-2-3-1: Ederson - Cancelo, Fernandinho, Laporte, Zinchenko - Rodri, Gündogan - Bernardo Silva, de Bruyne, Sterling - Foden.
    Til tross for ålreit form i det siste, er altså Gabriel Jesus henvist til benken til fordel for Foden på spissplass. Den såkalte falske nier lever i beste velgående for Pep Guardiola, som altså starter uten en klassisk spiss i dag.
    Før kampen fikk Guardiola spørsmål om hvordan Haaland-nyheten hadde gitt alle i klubben et løft. - Vi snakker ikke om det, sier Guardiola kontant til Sky Sports.
    Da er vi i gang. Det er Manchester City som starter med ballen.
    1'
    Nesten for City! De Bruyne kommer seg fri ute på høyrekanten og slår hardt og lavt inn foran mål. Foden kommer skliende inn, men er akkurat for sent ute.
    2'
    Cancelo kommer seg til innlegg, men han er under sterkt press og sender innlegget ut av spill.
    5'
    City står høyt, men Wolverhampton kommer seg ganske greit forbi det første pressleddet.
    5'
    Mål for Manchester City!
    Wolverhampton 0 - 1 Manchester City
    Mål: Kevin De Bruyne
    Målgivende: Bernardo Silva
    Manchester City har på ingen måte tenkt å invitere Liverpool inn i gullkampen! Zintsjenko vinner en hodeduell og header til De Bruyne. Belgieren spillere videre til Bernardo Silva, som spiller tilbake til De Bruyne på full fart inn i 16-meteren. Med et godt plassert skudd fra 14 meter sender De Bruyne City i ledelsen!
    7'
    Chiquinho er på vei gjennom ute på høyresiden, men Laporte kommer seg tilbake i tide og får taklet ballen ut til corner.
    8'
    Hjørnespark
    Wolves står godt og presser City etter corneren, men ballen ender til slutt i hendene til Ederson.
    9'
    Skudd på mål
    Silva skyter fra skrått hold inne i 16-meteren. Over mål.
    10'
    Mål for Wolverhampton!
    Wolverhampton 1 - 1 Manchester City
    Mål: Leander Dendoncker
    Målgivende: Pedro Neto
    UTLIGNING! Manchester City har vært klart best, men så får hjemmelaget en kontring. Jiménez spiller fint til Neto, som legger lurt ut igjen i feltet. Der kommer Dendoncker i stor fart og avslutter lavt og hardt. Skuddet går forbi Ederson og da er det 1-1!
    11'
    Kan bli en spennende kamp dette. Wolverhampton forsvarer seg dypt, men har sett farlige ut når de har fått overgangsmuligheter.
    14'
    Wolverhampton 1 - 2 Manchester City
    CITY ER TILBAKE I LEDELSEN! Og igjen er det De Bruyne som scorer. Fin pasning opp til De Bruyne fra Zintsjenko. Belgieren vipper gjennom til Sterling, men han når akkurat ikke ballen. Sá står avventende og blir mer eller mindre truffet av ballen når Sterling akkurat ikke når frem. Ballen triller ut til De Bruyne, som fra 15 meter får ballen i mål.
    16'
    Litt av en kamp så langt. Riktignok to svært effektive lag, men god underholdning!
    18'
    Corner til City.
    18'
    Hjørnespark
    Tas kort. Foden legger inn i feltet, men ballen heades unna.
    19'
    Zintsjenko får ballen i fin posisjon inne i 16-meteren. Han slår hardt inn foran mål, hvor Foden lurer, men det er Boly som er først på ballen og får ballen ut av 16-meteren.
    19'
    Cancelo med et tidlig innlegg mot Foden og Bernardo. Sá kommer fint ut og er først på ballen.
    22'
    City har hatt veldig mye ball de siste minuttene.
    24'
    Wolverhampton 1 - 3 Manchester City
    HAT TRICK! For en suser! Sterling takles 35 meter fra mål. De Bruyne plukker opp ballen og avanserer fremover. Fra 20 meter feier han til med venstrefoten og sender ballen kontant ned i hjørnet.
    24'
    For en kamp av Kevin De Bruyne så langt. Kanskje ikke så god mot Real Madrid da City ble slått ut i Champions League, men han har virkelig stått frem i kampene etter det.
    26'
    Feiringen kunne også ligne på noe vi har sett fra Erling Braut Haaland tidligere. Foto: Paul Ellis/AFP
    27'
    Tenker da altså på denne feiringen fra Haaland mot PSG for to år siden. Foto: REUTERS/Leon Kuegeler
    30'
    Er det noen vei tilbake for Wolverhampton nå? Det ser vanskelig ut ...
    31'
    De Bruyne prøver å spille gjennom til Sterling, men pasningen blir upresis.
    33'
    Chiquinho utfordrer Zintsjenko og publikum roper på straffe etter at han går i bakken. Dommer nøyer seg med å gi corner.
    34'
    Corneren tas kort, før det slås farlig inn i feltet. Cancelo står godt posisjonert og header unna.
    35'
    Cancelo får ballen inne i 16-meteren og smeller til fra skrått hold! Skuddet er ganske kurant, men stiger litt for mye og går over mål.
    39'
    Chiquinho kommer seg til innlegg ute fra høyresiden. Prøver å finne Jiménez, men Ederson er først på ballen.
    41'
    Litt lavere tempo i kampen.
    44'
    De Bruyne prøver seg igjen, men denne gangen sender han skuddet fra 20 meter til side for mål.
    45'
    Lagt til to minutter.
    45'+1
    De Bruyne kommer seg inn i feltet og slår fint ut til Sterling. Han går i bakken inne i feltet og City roper på straffe, men Martin Atkinson vinker spillet videre.
    45'+1
    Litt kontakt, men det var ikke mye.
    45'+2
    Wolves kontrer og får en corner.
    45'+2
    Hjørnespark
    Heades unna.
    45'+2
    City kontrer.
    45'+3
    Men de mister rytmen litt og innlegget til Cancelo går via en forsvarer og inn til Wolves-keeper Sá.
    45'+3
    Manchester City leder 3-1 til pause! En fartsfylt kamp, hvor Kevin De Bruyne har vært den store, store spilleren så langt.
    Da er vi i gang igjen i den andre omgangen.
    46'
    City får en tidlig corner.
    46'
    Hjørnespark
    47'
    Sterling kommer gjennom og får ballen i mål, men så kommer flagget opp for offside.
    48'
    Det ser også korrekt ut, ved første øyekast.
    48'
    Chiquinho får ballen i fin innleggsposisjon, men han slår et fryktelig innlegg.
    50'
    Laporte ligger nede og virker til å fått seg en smell i låret.
    51'
    Chiquinho går i bakken etter en duell med Zintsjenko og denne gangen får han frispark. God innleggsposisjon.
    53'
    Laporte for øvrig tilbake i spill.
    54'
    Farlig innlegg. Ederson kommer ut og Wolves får en corner.
    54'
    Jiménez går på et fint løp i bakrom. Laporte klarer å løpe opp spissen og får taklet ballen ut til corner.
    56'
    Enorm redning av Ederson! Jiménez header inn mot 5-meteren, hvor Coady står og styrer ballen mot mål. Ederson redder med et tigersprang og i ettertid kommer flagget opp for offside.
    57'
    Wolverhampton 1 - 4 Manchester City
    For en mann! For en mann! Fire mål! De Bruyne spiller mot Foden, som spiller inn mot Sterling. Sterling kommer ikke på ballen, som klareres utover i feltet. Der dukker, selvsagt, De Bruyne opp og dunker ballen i mål.
    60'
    Med høyrefoten denne gangen, etter at han scoret alle de tre første målene med venstre.
    61'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Nathan Ake
    Ut: Aymeric Laporte
    62'
    Neto går i bakken i duell med Fernandinho og hjemmefansen roper på straffe! Men det vinkes videre.
    62'
    Fra reprisen må jeg si at det nok hadde vært mulig å dømme straffe der.
    63'
    Stolpen! De Bruyne spiller fint til Foden, som fra ti meter setter ballen i stolpen og ut.
    67'
    Så er det Wolves som får en god mulighet. Dendoncker kommer seg til skudd fra 15 meter, men Ederson er fint nede og redder.
    68'
    Jiménez skyter fra 25 meter. Ederson får et par fingertupper på ballen og får vippet ballen over til corner.
    69'
    Hjørnespark
    Blir ikke noe farlig ut av corneren.
    69'
    Spillerbytte - Wolverhampton
    Inn: Hwang Hee-chan
    Ut: Raul Jimenez
    Tydelig misfornøyd, Jiménez.
    72'
    Inn: Trincao
    Ut: Pedro Neto
    72'
    Litt lavere tempo igjen nå.
    75'
    Kjempebom av Sterling! City ruller opp nydelig på venstrekanten. Deretter slår Foden inn til Sterling som står med åpent mål, men engelskmannen bommer på ballen. Der burde det stått 5-1, men det er ikke første gang Sterling misser på de der.
    76'
    Inn: Riyad Mahrez
    Ut: Fernandinho
    77'
    Gult kort til Manchester City
    Kevin De Bruyne
    River ned Aït-Nouri og stopper en overgang. Dagens første gule kort.
    78'
    Sterling slår inn i boksen, men ballen går forbi City-spillerne.
    79'
    Sterling får nesten spilt Foden alene med keeper, men pasningen blir litt for hard og triller inn til keeper.
    80'
    Inn: Jack Grealish
    Ut: Phil Foden
    Får en god klem av Guardiola før han setter seg på benken, Foden.
    81'
    Grealish forsøker å dra av noen Wolves-spillere, men ballen takles ut til innkast.
    82'
    Wolverhampton kommer nesten to mot én, men Hee-chan Hwang får en litt for lang touch og får seg en smell i samme slengen. Hinker rundt på banen nå, innbytteren.
    83'
    Wolverhampton 1 - 5 Manchester City
    Mål: Raheem Sterling
    Målgivende: Joao Cancelo
    Der sitter scoringen for Sterling, den kunne han ikke bomme på! De angriper lynhurtig, serielederne. Til slutt får Cancelo pirket ballen forbi keeper og da kan Sterling spasere ballen i åpent mål fra to meter.
    84'
    Offside
    Sterling bommer alene med keeper, før han senere vinkes av for offside.
    86'
    Det er kastet inn et bluss på banen så da blir det en liten stans i spillet.
    88'
    Der er vi i gang igjen.
    88'
    City har altså igjen West Ham (B) og Aston Villa (H) i de to siste serierundene. Fire poeng i de kampene holder for at de blir mestre.
    88'
    De Bruyne drar med seg ballen og fyrer i stolpen. Nesten mål nummer fem for belgieren!
    89'
    Nesten redusering! Hee-chan Hwang banker til fra skrått hold, men skuddet går én meter utenfor stolpen.
    90'
    Tre minutter legges til.
    90'+1
    Ny sjanse for City. Denne gangen er det Cancelo som skyter fra skrått hold, men skuddet smeller i nettveggen.
    90'+2
    TV-kameraene fanger opp et norsk flagg på tribunen. Det blir spennende å se hva Haaland kan få til når Manchester City spiller slik de gjør i denne kampen.
    90'+2
    Mahrez spilles fri på høyrekanten. Ser etter lagkamerater, men finner ingen. Dermed ender han opp med et skudd rett på keeper.