Crystal Palace FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Skudd utenfor mål, Wolverhampton Wanderers
    Leander Dendoncker
    I Wolverhampton header Leander Dendoncker (Wolverhampton Wanderers FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    7'
    Skudd på mål, Wolverhampton Wanderers
    Daniel Podence
    Målsjanse på Molineux Stadium! Daniel Podence fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    9'
    Wolverhampton Wanderers, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Wolverhampton Wanderers får tildelt et hjørnespark
    I Wolverhampton slår Daniel Podence en corner fra høyre.
    10'
    Martin Atkinson tildeler Wolverhampton Wanderers FC en corner. Daniel Podence sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    13'
    Daniel Podence (Wolverhampton Wanderers FC) slår en corner fra venstre side på Molineux Stadium.
    13'
    Crystal Palace får tildelt et hjørnespark
    Luka Milivojevic
    Luka Milivojevic (Crystal Palace FC) løfter inn en corner fra venstre på Molineux Stadium.
    15'
    Crystal Palace blir avblåst for offside
    Michy Batshuayi
    En av Crystal Palace FCs spillere går i offside.
    17'
    Mål for Wolverhampton Wanderers!
    Wolverhampton Wanderers 1 - 0 Crystal Palace
    Mål: Rayan Ait-Nouri
    Mål! Rayan Ait-Nouri gir Wolverhampton Wanderers FC ledelsen 1-0 i Wolverhampton.
    18'
    Nelson Semedo
    Wolverhampton Wanderers FC angriper, men avslutningen til Nelson Semedo går utenfor.
    22'
    Sjanse! Wolverhampton Wanderers FC avanserer forover, men Leander Dendoncker avslutter utenfor.
    25'
    Wolverhampton Wanderers 2 - 0 Crystal Palace
    Mål: Daniel Podence
    Målgivende: Pedro Neto
    Mål! Daniel Podence øker Wolverhampton Wanderers FCs ledelse til 2-0 på Molineux Stadium. Pedro Neto var nest sist på ballen.
    27'
    Wolverhampton Wanderers får tildelt et frispark
    Martin Atkinson signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers FC.
    30'
    Frispark til Crystal Palace FC på halvdelen til Wolverhampton Wanderers FC.
    33'
    I Wolverhampton slår Luka Milivojevic en corner fra venstre.
    35'
    Luka Milivojevic (Crystal Palace FC) slår en corner fra venstre side på Molineux Stadium.
    35'
    Andros Townsend
    Martin Atkinson tildeler Crystal Palace FC en corner. Andros Townsend sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    36'
    Patrick Van Aanholt
    Crystal Palace FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    38'
    VAR sjekker om det er straffe til Crystal Palace
    39'
    Ingen straffe til Crystal Palace
    39'
    Frispark Crystal Palace FC.
    41'
    I Wolverhampton har et frispark blitt tildelt bortelag.
    42'
    Frispark til Wolverhampton Wanderers FC på halvdelen til Crystal Palace FC.
    45'
    Gult kort til Crystal Palace
    Dommer Martin Atkinson viser Patrick Van Aanholt (Crystal Palace FC) det gule kortet.
    45'
    Pedro Neto
    Wolverhampton Wanderers FC angriper i Wolverhampton. Pedro Neto avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+2
    45'+2
    Daniel Podence (Wolverhampton Wanderers FC) løfter inn en corner fra høyre på Molineux Stadium.
    45'+3
    Martin Atkinson signaliserer et frispark til Crystal Palace FC.
    46'
    Skudd på mål, Crystal Palace
    Sjanse i Wolverhampton! Andros Townsend (Crystal Palace FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    47'
    Crystal Palace, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Frispark for Wolverhampton Wanderers FC på egen banehalvdel.
    48'
    Crystal Palace FC fosser forover og Andros Townsend fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    52'
    52'
    Martin Atkinson signaliserer et frispark til Crystal Palace FC på egen banehalvdel.
    53'
    54'
    Ruben Neves
    Ruben Neves (Wolverhampton Wanderers FC) kommer seg fri på Molineux Stadium, men avslutningen går utenfor.
    56'
    59'
    60'
    Leander Dendoncker (Wolverhampton Wanderers FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Wolverhampton Wanderers FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    61'
    Wilfried Zaha (Crystal Palace FC) får et gult kort av dommer Martin Atkinson.
    62'
    Kan Crystal Palace FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    64'
    Crystal Palace FC angriper, men avslutningen til Luka Milivojevic går utenfor.
    65'
    Spillerbytte - Crystal Palace
    Inn: Eberechi Eze
    Ut: Jeffrey Schlupp
    Bytte for Crystal Palace FC. Eberechi Eze kommer inn for Jeffrey Schlupp på Molineux Stadium.
    65'
    Daniel Podence (Wolverhampton Wanderers FC) kommer til en målsjanse på Molineux Stadium, men klarer ikke å score.
    68'
    69'
    Raul Jimenez
    Wolverhampton Wanderers FC angriper. Raul Jimenez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    71'
    71'
    Inn: Jordan Ayew
    Ut: Andros Townsend
    Crystal Palace FC bytter ut Andros Townsend med Jordan Ayew. Dette er det andre byttet som Roy Hodgson gjør i dagens kamp.
    72'
    Pedro Neto
    Martin Atkinson tildeler Wolverhampton Wanderers FC en corner. Pedro Neto sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    74'
    I Wolverhampton slår Daniel Podence en corner fra venstre.
    75'
    Spillerbytte - Wolverhampton Wanderers
    Inn: Adama Traore
    Ut: Daniel Podence
    Nuno Espirito Santo gjør dagens første bytte i Wolverhampton, når han tar ut Daniel Podence og setter inn Adama Traore.
    76'
    Inn: Joao Moutinho
    Ut: Pedro Neto
    Nuno Espirito Santo (Wolverhampton Wanderers FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Joao Moutinho erstatter Pedro Neto.
    76'
    Det blir farlig! Frispark for Crystal Palace FC er nær straffområde.
    78'
    Raul Jimenez vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    78'
    Wolverhampton Wanderers FC slipper å klare seg uten Raul Jimenez som kommer tilbake på banen igjen.
    79'
    Crystal Palace FC avanserer forover i Wolverhampton. Patrick Van Aanholt avslutter, men treffer ikke mål.
    79'
    Adama Traore
    Målsjanse til Wolverhampton Wanderers FC! Adama Traore treffer mål, men keeper redder.
    83'
    83'
    Joao Moutinho ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    84'
    Inn: Christian Benteke
    Ut: Michy Batshuayi
    Crystal Palace FC bytter ut Michy Batshuayi med Christian Benteke. Dette er det tredje byttet som Roy Hodgson gjør i dagens kamp.
    85'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    85'
    Rødt kort til Crystal Palace
    Crystal Palace FC må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Martin Atkinson viser Luka Milivojevic det røde kortet.