Crystal Palace FC fosser fremover, men Andy Madley blåser for offside på Molineux Stadium.
    Crystal Palace FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Andy Madley signaliserer et frispark til Crystal Palace FC.
    5'
    Crystal Palace får tildelt et hjørnespark
    Michael Olise
    Michael Olise (Crystal Palace FC) løfter inn en corner fra høyre på Molineux Stadium.
    6'
    Skudd på mål, Crystal Palace
    Sjanse i Wolverhampton! Jean Philippe Mateta (Crystal Palace FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    6'
    Crystal Palace, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Wolverhampton Wanderers får tildelt et frispark
    Andy Madley signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers FC på egen banehalvdel.
    7'
    Conor Gallagher
    I Wolverhampton slår Conor Gallagher en corner fra venstre.
    8'
    I Wolverhampton har et frispark blitt tildelt bortelag.
    8'
    Skudd utenfor mål, Crystal Palace
    Jeffrey Schlupp
    Målsjanse! Jeffrey Schlupp (Crystal Palace FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    9'
    Mål for Crystal Palace!
    Wolverhampton Wanderers 0 - 1 Crystal Palace
    Mål: Jean Philippe Mateta
    SCORING! Gallagher finner Zaha med en glitrende ball i bakrom. Han finner deretter Mateta som får sitt første forsøk reddet av José Sa, men han plukker opp sin egen retur og forsøk nummer to sørger for nettsus!
    19'
    Skade: Wolverhampton Wanderers
    23'
    Spillerbytte - Wolverhampton Wanderers
    Inn: Jonny Castro
    Ut: Ki-Jana Hoever
    Bytte for Wolverhampton Wanderers FC. Jonny Castro kommer inn for Ki-Jana Hoever på Molineux Stadium.
    25'
    Wolverhampton Wanderers får tildelt et hjørnespark
    Pedro Neto
    Pedro Neto (Wolverhampton Wanderers FC) slår en corner fra høyre side på Molineux Stadium.
    26'
    Pedro Neto
    Andy Madley tildeler Wolverhampton Wanderers FC en corner. Pedro Neto sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    26'
    Tilbake fra skade: Wolverhampton Wanderers
    26'
    Skudd på mål, Wolverhampton Wanderers
    Ruben Neves
    Wolverhampton Wanderers FC angriper i Wolverhampton. Ruben Neves avslutter på mål, men greier ikke å score.
    27'
    Wolverhampton Wanderers, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Frispark Crystal Palace FC.
    28'
    Frispark til Wolverhampton Wanderers FC på halvdelen til Crystal Palace FC.
    30'
    Crystal Palace FC angriper i Wolverhampton, men blir avblåst for offside.
    31'
    Frispark for Wolverhampton Wanderers FC på egen banehalvdel.
    31'
    Straffe! Max Kilman feller Jeffrey Schlupp inne i Wolves-boksen og dommeren peker på straffemerket.
    33'
    Crystal Palace scorer på straffe!
    Wolverhampton Wanderers 0 - 2 Crystal Palace
    Mål: Wilfried Zaha
    ISKALD! Wilfried Zaha plasserer ballen kontrollert midt i mål og dobler The Eagles' ledelse.
    34'
    Kan Wolverhampton Wanderers FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    36'
    Andy Madley tildeler Crystal Palace FC en corner. Conor Gallagher sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    38'
    Andy Madley signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers FC.
    39'
    Conor Gallagher (Crystal Palace FC) avanserer forover på Molineux Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    39'
    39'
    Michael Olise (Crystal Palace FC) slår en corner fra høyre side på Molineux Stadium.
    40'
    Frispark til Crystal Palace FC på halvdelen til Wolverhampton Wanderers FC.
    44'
    Sjanse til Crystal Palace FC! Michael Olise er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+1
    45'+1
    Conor Gallagher (Crystal Palace FC) løfter inn en corner fra venstre på Molineux Stadium.
    45'+1
    Joao Moutinho
    I Wolverhampton slår Joao Moutinho en corner fra høyre.
    45'+3
    Andy Madley tildeler Wolverhampton Wanderers FC en corner. Joao Moutinho sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+3
    Wilfried Zaha
    Crystal Palace FCs Wilfried Zaha blåses av for offside på Molineux Stadium.
    45'+3
    Hwang Hee-chan
    Hwang Hee-chan (Wolverhampton Wanderers FC) løfter inn en corner fra venstre på Molineux Stadium.
    45'+4
    Daniel Podence
    Målsjanse til Wolverhampton Wanderers FC! Daniel Podence treffer mål, men keeper redder.
    45'+4
    45'+4
    Pedro Neto
    I Wolverhampton slår Pedro Neto en corner fra venstre.
    45'+4
    Fernando Marcal
    Fernando Marcal (Wolverhampton Wanderers FC) prøver å heade ballen i mål på Molineux Stadium, men mislykkes.
    45'+4
    45'+4
    Wolverhampton Wanderers FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    Skudd utenfor mål, Wolverhampton Wanderers
    Ruben Neves
    Ruben Neves (Wolverhampton Wanderers FC) kommer til en målsjanse på Molineux Stadium, men klarer ikke å score.
    48'
    Målsjanse på Molineux Stadium! Conor Gallagher fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    50'
    50'
    52'
    Frispark Wolverhampton Wanderers FC.
    52'
    Gult kort til Crystal Palace
    Conor Gallagher (Crystal Palace FC) får et gult kort av dommer Andy Madley.
    53'
    I Wolverhampton har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    55'
    Andy Madley signaliserer et frispark til Crystal Palace FC på egen banehalvdel.
    56'
    Crystal Palace FC fosser fremover, men Wilfried Zaha går rett i offsidefella.
    58'
    Frispark for Crystal Palace FC på egen banehalvdel.
    62'
    Inn: Raul Jimenez
    Ut: Pedro Neto
    Wolverhampton Wanderers FC bytter ut Pedro Neto med Raul Jimenez. Dette er det andre byttet som Bruno Lage gjør i dagens kamp.
    63'
    64'
    Jean Philippe Mateta (Crystal Palace FC) vinkes av for offside i Wolverhampton.
    69'
    Spillerbytte - Crystal Palace
    Inn: Luka Milivojevic
    Ut: Cheikhou Kouyate
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Crystal Palace FC. Inn kommer Luka Milivojevic, mens Cheikhou Kouyate tar plass på benken.
    69'
    Inn: Christian Benteke
    Ut: Jean Philippe Mateta
    Patrick Vieira (Crystal Palace FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Christian Benteke erstatter Jean Philippe Mateta.
    69'
    Christian Benteke
    En av Crystal Palace FCs spillere blir avblåst for offside på Molineux Stadium.
    70'
    71'
    Conor Gallagher (Crystal Palace FC) slår en corner fra venstre side på Molineux Stadium.
    73'
    73'
    Wolverhampton Wanderers FC angriper i Wolverhampton. Hwang Hee-chan fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Crystal Palace FC fosser forover og Michael Olise fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    75'
    75'
    77'
    Wolverhampton Wanderers blir avblåst for offside
    Romain Saiss
    Wolverhampton Wanderers FC angriper, men blir avblåst for offside.
    78'
    Inn: Chiquinho
    Ut: Max Kilman
    Bruno Lage gjør dagens tredje bytte i Wolverhampton, når han tar ut Max Kilman og setter inn Chiquinho.
    79'
    Offside! Wilfried Zaha (Crystal Palace FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    80'
    Inn: Will Hughes
    Ut: Michael Olise
    Patrick Vieira (Crystal Palace FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Will Hughes erstatter Michael Olise.
    82'
    82'
    Chiquinho
    Chiquinho (Wolverhampton Wanderers FC) avanserer forover på Molineux Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    84'
    84'
    Ruben Neves
    Ruben Neves (Wolverhampton Wanderers FC) kommer seg fri på Molineux Stadium, men avslutningen går utenfor.
    86'
    Vicente Guaita
    Vicente Guaita (Crystal Palace FC) pådrar seg et gult kort.
    88'
    90'
    Will Hughes
    Will Hughes (Crystal Palace FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Molineux Stadium.
    90'
    Ruben Neves
    Målsjanse på Molineux Stadium! Ruben Neves fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.