908
801

Skudd på mål, Wolverhampton Wanderers
    Diego Costa
    Sjanse til Wolverhampton Wanderers FC! Diego Costa er nær ved å score, men keeper redder.
    3'
    Wolverhampton Wanderers, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Wolverhampton Wanderers får tildelt et hjørnespark
    Ruben Neves
    Ruben Neves (Wolverhampton Wanderers FC) løfter inn en corner fra høyre på Molineux Stadium.
    3'
    Crystal Palace scorer selvmål!
    Wolverhampton Wanderers 1 - 0 Crystal Palace
    Mål: Joachim Andersen
    Joachim Andersen har den tvilsomme æren av å rote ballen i eget mål. 1-0.
    3'
    Crystal Palace får tildelt et hjørnespark
    Eberechi Eze
    I Wolverhampton slår Eberechi Eze en corner fra venstre.
    7'
    Michael Olise
    Robert Jones tildeler Crystal Palace FC en corner. Michael Olise sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    Wolverhampton Wanderers får tildelt et frispark
    Luka Milivojevic
    Robert Jones signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers FC.
    13'
    Gult kort til Crystal Palace
    Luka Milivojevic (Crystal Palace FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    13'
    Wolverhampton Wanderers blir avblåst for offside
    Hwang Hee-chan
    Hwang Hee-chan (Wolverhampton Wanderers FC) vinkes av for offside i Wolverhampton.
    15'
    Frispark Wolverhampton Wanderers FC.
    17'
    Crystal Palace får tildelt et frispark
    Max Kilman
    Crystal Palace FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Craig Dawson
    I Wolverhampton har et frispark blitt tildelt bortelag.
    19'
    Michael Olise (Crystal Palace FC) slår en corner fra venstre side på Molineux Stadium.
    21'
    Nelson Semedo
    Robert Jones signaliserer et frispark til Crystal Palace FC på egen banehalvdel.
    23'
    Jordan Ayew
    Frispark for Wolverhampton Wanderers FC på egen banehalvdel.
    23'
    25'
    Ruben Neves
    Robert Jones tildeler Wolverhampton Wanderers FC en corner. Ruben Neves sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    28'
    Matheus Nunes
    Frispark til Crystal Palace FC på halvdelen til Wolverhampton Wanderers FC.
    29'
    Skudd på mål, Crystal Palace
    Målsjanse på Molineux Stadium! Eberechi Eze fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    30'
    Crystal Palace, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Jordan Ayew
    Wolverhampton Wanderers FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Will Hughes
    Frispark til Wolverhampton Wanderers FC på halvdelen til Crystal Palace FC.
    33'
    Skudd utenfor mål, Wolverhampton Wanderers
    Mario Lemina
    Mario Lemina (Wolverhampton Wanderers FC) kommer til en målsjanse på Molineux Stadium, men klarer ikke å score.
    34'
    Albert Sambi Lokonga
    36'
    Albert Sambi Lokonga (Crystal Palace FC) får et gult kort av dommer Robert Jones.
    36'
    Hugo Bueno
    Offside! Hugo Bueno blir vinket av og Wolverhampton Wanderers FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    37'
    Ruben Neves
    Ruben Neves (Wolverhampton Wanderers FC) slår en corner fra høyre side på Molineux Stadium.
    38'
    Crystal Palace FC fosser forover og Luka Milivojevic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    39'
    39'
    I Wolverhampton slår Michael Olise en corner fra høyre.
    41'
    Michael Olise (Crystal Palace FC) løfter inn en corner fra høyre på Molineux Stadium.
    41'
    Joachim Andersen (Crystal Palace FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Molineux Stadium.
    44'
    Joachim Andersen er på beina igjen og fortsetter kampen på Molineux Stadium.
    45'
    Ruben Neves
    45'+2
    Max Kilman
    Max Kilman (Wolverhampton Wanderers FC) kommer til en målsjanse på Molineux Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    45'+2
    45'+3
    Spillerbytte - Crystal Palace
    Inn: Joel Ward
    Ut: Joachim Andersen
    Bytte for Crystal Palace FC. Joel Ward kommer inn for Joachim Andersen på Molineux Stadium.
    46'
    Max Kilman
    46'
    Skudd utenfor mål, Crystal Palace
    Sjanse! Crystal Palace FC avanserer forover, men Albert Sambi Lokonga avslutter utenfor.
    48'
    Diego Costa
    49'
    51'
    Målsjanse! Eberechi Eze (Crystal Palace FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    Ruben Neves
    Sjanse i Wolverhampton! Ruben Neves (Wolverhampton Wanderers FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    52'
    52'
    Crystal Palace blir avblåst for offside
    Jordan Ayew
    Crystal Palace FC fosser fremover, men Jordan Ayew går rett i offsidefella.
    53'
    I Wolverhampton slår Nelson Semedo en corner fra venstre.
    54'
    Hugo Bueno
    Frispark Crystal Palace FC.
    55'
    Chris Richards
    Robert Jones signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers FC på egen banehalvdel.
    56'
    57'
    Dommer Robert Jones venter med å sette i gang spillet fordi Hwang Hee-chan ligger nede.
    58'
    Hwang Hee-chan er på beina igjen og fortsetter kampen.
    59'
    60'
    Jordan Ayew
    62'
    Will Hughes
    63'
    Matheus Cunha
    Robert Jones tildeler Wolverhampton Wanderers FC en corner. Matheus Cunha sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    64'
    Craig Dawson (Wolverhampton Wanderers FC) header utenfor.
    64'
    Inn: Odsonne Edouard
    Ut: Albert Sambi Lokonga
    Crystal Palace FC bytter ut Albert Sambi Lokonga med Odsonne Edouard. Dette er det andre byttet som Roy Hodgson gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Jeffrey Schlupp
    Ut: Luka Milivojevic
    Roy Hodgson gjør dagens tredje bytte i Wolverhampton, når han tar ut Luka Milivojevic og setter inn Jeffrey Schlupp.
    65'
    Robert Jones signaliserer et frispark til Crystal Palace FC.
    66'
    Spillerbytte - Wolverhampton Wanderers
    Inn: Joao Gomes
    Ut: Matheus Cunha
    Julen Lopetegui (Wolverhampton Wanderers FC) gjør sitt første bytte for dagen. Joao Gomes erstatter Matheus Cunha.
    68'
    Jeffrey Schlupp
    70'
    Jeffrey Schlupp (Crystal Palace FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Molineux Stadium.
    70'
    Ruben Neves
    72'
    I Wolverhampton slår Michael Olise en corner fra venstre.
    73'
    Crystal Palace FC angriper. Eberechi Eze får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    73'
    73'
    Robert Jones tildeler Crystal Palace FC en corner. Michael Olise sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    74'
    74'
    Gult kort til Wolverhampton Wanderers
    Diego Costa
    Dommer Robert Jones viser Diego Costa (Wolverhampton Wanderers FC) det gule kortet.
    75'
    75'
    Marc Guehi
    I Wolverhampton får Marc Guehi (Crystal Palace FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    75'
    75'
    Marc Guehi
    75'
    Jose Sa
    Jose Sa (Wolverhampton Wanderers FC) pådrar seg et gult kort.
    76'
    Ruben Neves
    Frispark for Crystal Palace FC på egen banehalvdel.
    78'
    Inn: Adama Traore
    Ut: Hwang Hee-chan
    Hwang Hee-chan (Wolverhampton Wanderers FC) erstattes av Adama Traore.
    79'
    Inn: Toti Gomes
    Ut: Hugo Bueno
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Wolverhampton Wanderers FC. Inn kommer Toti Gomes, mens Hugo Bueno tar plass på benken.
    79'
    82'
    Toti Gomes
    84'
    Toti Gomes
    Dommer Robert Jones gir Toti Gomes (Wolverhampton Wanderers FC) et gult kort.
    84'
    Inn: Nathan Collins
    Ut: Diego Costa
    Wolverhampton Wanderers FC bytter ut Diego Costa med Nathan Collins. Dette er det fjerde byttet som Julen Lopetegui gjør i dagens kamp.
    89'
    Inn: Pedro Neto
    Ut: Matheus Nunes
    Bytte for Wolverhampton Wanderers FC. Pedro Neto kommer inn for Matheus Nunes på Molineux Stadium.
    89'
    Inn: Jean Philippe Mateta
    Ut: Will Hughes
    Crystal Palace FC bytter ut Will Hughes med Jean Philippe Mateta.
    89'
    Jean Philippe Mateta
    Jean Philippe Mateta (Crystal Palace FC) får en nickmöjlighet på Molineux Stadium men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    90'
    Straffe til Wolverhampton Wanderers
    90'+2
    Sam Johnstone
    Dommeren gir Sam Johnstone (Crystal Palace FC) et gult kort.
    90'+2
    Joao Gomes
    Dommer Robert Jones viser Joao Gomes (Wolverhampton Wanderers FC) det gule kortet.
    90'+2
    Wolverhampton Wanderers scorer på straffe!
    Wolverhampton Wanderers 2 - 0 Crystal Palace
    Mål: Ruben Neves
    Mål! Ruben Neves øker Wolverhampton Wanderers FCs ledelse til 2-0 etter et straffespark på Molineux Stadium.