1 892
    Kampen har startet.
    Skudd på mål, Wolverhampton Wanderers
    Daniel Podence
    Sjanse til Wolverhampton Wanderers! Daniel Podence er nær ved å score, men keeper redder.
    3'
    Wolverhampton Wanderers, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Skudd på mål, Everton
    Dominic Calvert-Lewin
    Målsjanse til Everton FC! Dominic Calvert-Lewin treffer mål, men keeper redder.
    3'
    Everton, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Skudd utenfor mål, Wolverhampton Wanderers
    Matt Doherty
    Wolverhampton Wanderers avanserer forover i Wolverhampton. Matt Doherty avslutter, men treffer ikke mål.
    7'
    Wolverhampton Wanderers får tildelt et hjørnespark
    Pedro Neto
    Pedro Neto (Wolverhampton Wanderers) slår en corner fra venstre side på Molineux Stadium.
    12'
    Everton får tildelt et frispark
    Frispark til Everton FC på halvdelen til Wolverhampton Wanderers.
    13'
    Everton FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Wolverhampton Wanderers får tildelt et frispark
    I Wolverhampton har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    19'
    Gult kort til Everton
    Lucas Digne
    Lucas Digne (Everton FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    19'
    Frispark for Everton FC på egen banehalvdel.
    20'
    Målsjanse på Molineux Stadium! Daniel Podence fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    26'
    26'
    Pedro Neto
    Anthony Taylor tildeler Wolverhampton Wanderers en corner. Pedro Neto sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    Raul Jimenez
    Raul Jimenez (Wolverhampton Wanderers) avanserer forover på Molineux Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    27'
    27'
    Pedro Neto
    Pedro Neto (Wolverhampton Wanderers) løfter inn en corner fra venstre på Molineux Stadium.
    28'
    Spillet på Molineux Stadium er stoppet midlertidig fordi Yerry Mina ligger nede.
    30'
    Spillerbytte - Everton
    Inn: Seamus Coleman
    Ut: Yerry Mina
    Seamus Coleman (Everton FC) erstatter Yerry Mina som muligens er skadet.
    31'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Everton FC på egen banehalvdel.
    34'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Everton FC.
    35'
    37'
    Frispark Wolverhampton Wanderers.
    42'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Wolverhampton Wanderers...
    45'+1
    Wolverhampton Wanderers scorer på straffe!
    Wolverhampton Wanderers 1 - 0 Everton
    Mål: Raul Jimenez
    Raul Jimenez scorer og Wolverhampton Wanderers leder nå 1-0. Målet kom på et straffespark.
    45'+2
    Inn: Jarrad Branthwaite
    Ut: Leighton Baines
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Everton FC. Inn kommer Jarrad Branthwaite, mens Leighton Baines tar plass på benken.
    46'
    46'
    Mål for Wolverhampton Wanderers!
    Wolverhampton Wanderers 2 - 0 Everton
    Mål: Leander Dendoncker
    Målgivende: Pedro Neto
    Leander Dendoncker header ballen i mål og Wolverhampton Wanderers går opp til en komfortabel 2-0-ledelse i Wolverhampton. Det er en fin assist fra Pedro Neto.
    46'
    Pedro Neto (Wolverhampton Wanderers) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Molineux Stadium.
    49'
    Wolverhampton Wanderers slipper å klare seg uten Pedro Neto som kommer tilbake på banen i Wolverhampton.
    49'
    Frispark til Wolverhampton Wanderers på halvdelen til Everton FC.
    50'
    Ruben Neves
    Målsjanse! Ruben Neves (Wolverhampton Wanderers) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    Pedro Neto vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    54'
    Inn: Bernard
    Ut: Anthony Gordon
    Everton FC bytter ut Anthony Gordon med Bernard.
    56'
    Inn: Alex Iwobi
    Ut: Theo Walcott
    Carlo Ancelotti (Everton FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Alex Iwobi erstatter Theo Walcott.
    56'
    Spillerbytte - Wolverhampton Wanderers
    Inn: Diogo Jota
    Ut: Pedro Neto
    Pedro Neto, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Diogo Jota kommer inn for Wolverhampton Wanderers.
    56'
    58'
    Michael Keane
    Michael Keane (Everton FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Molineux Stadium.
    58'
    I Wolverhampton slår Daniel Podence en corner fra høyre.
    60'
    60'
    Sjanse i Wolverhampton! Daniel Podence (Wolverhampton Wanderers) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    61'
    61'
    Inn: Moise Kean
    Ut: Richarlison
    Carlo Ancelotti gjør dagens femte bytte i Wolverhampton, når han tar ut Richarlison og setter inn Moise Kean.
    63'
    Everton får tildelt et hjørnespark
    Gylfi Sigurdsson
    I Wolverhampton slår Gylfi Sigurdsson en corner fra høyre.
    64'
    Diogo Jota
    Wolverhampton Wanderers angriper. Diogo Jota får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    65'
    65'
    Ruben Neves
    Ruben Neves (Wolverhampton Wanderers) løfter inn en corner fra venstre på Molineux Stadium.
    65'
    Anthony Taylor tildeler Everton FC en corner. Gylfi Sigurdsson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    67'
    Skudd utenfor mål, Everton
    Tom Davies
    Sjanse! Everton FC avanserer forover, men Tom Davies avslutter utenfor.
    68'
    Inn: Adama Traore
    Ut: Daniel Podence
    Daniel Podence (Wolverhampton Wanderers) erstattes av Adama Traore.
    71'
    Frisparket tildelt Everton FC er farlig nær Wolverhampton Wandererss målområde.
    72'
    Lucas Digne
    Lucas Digne (Everton FC) kommer til en målsjanse på Molineux Stadium, men klarer ikke å score.
    73'
    Wolverhampton Wanderers 3 - 0 Everton
    Mål: Diogo Jota
    Målgivende: Ruben Neves
    Mål! Diogo Jota øker Wolverhampton Wandererss ledelse til 3-0 på Molineux Stadium. Flott spill fra Ruben Neves før målet.
    74'
    Dominic Calvert-Lewin (Everton FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    76'
    76'
    Inn: Joao Moutinho
    Ut: Raul Jimenez
    Wolverhampton Wanderers gjør sitt tredje bytte. Raul Jimenez erstattes av Joao Moutinho.
    78'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Leander Dendoncker (Wolverhampton Wanderers) vrir seg av smerte i gresset.
    81'
    Leander Dendoncker er på beina igjen og fortsetter kampen på Molineux Stadium.
    81'
    Everton FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Wolverhampton Wanderers.
    83'
    Wolverhampton Wanderers blir avblåst for offside
    Joao Moutinho
    Wolverhampton Wanderers fosser fremover, men Joao Moutinho går rett i offsidefella.
    84'
    Adama Traore
    Wolverhampton Wanderers angriper på Molineux Stadium og Adama Traore får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    86'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers på egen banehalvdel.