1 228
1 308

Wolverhampton Wanderers får tildelt et frispark
    Dwight McNeil
    Thomas Bramall signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers FC på egen banehalvdel.
    1'
    Everton får tildelt et frispark
    Frispark Everton FC.
    7'
    Amadou Mvom Onana
    I Wolverhampton har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    13'
    Skudd utenfor mål, Wolverhampton Wanderers
    Matheus Cunha
    Wolverhampton Wanderers FC avanserer forover i Wolverhampton. Matheus Cunha avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    Wolverhampton Wanderers blir avblåst for offside
    Joao Gomes
    Wolverhampton Wanderers FC fosser fremover, men Thomas Bramall blåser for offside på Molineux Stadium.
    20'
    Skudd utenfor mål, Everton
    Everton FC angriper i Wolverhampton. Dwight McNeil fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Nathan Patterson
    Thomas Bramall signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers FC.
    23'
    Gult kort til Everton
    Dommeren gir Nathan Patterson (Everton FC) et gult kort.
    23'
    Wolverhampton Wanderers får tildelt et hjørnespark
    Pablo Sarabia
    Pablo Sarabia (Wolverhampton Wanderers FC) løfter inn en corner fra høyre på Molineux Stadium.
    24'
    24'
    Mål for Wolverhampton Wanderers!
    Wolverhampton Wanderers 1 - 0 Everton
    Mål: Max Kilman
    Mål! Max Kilman gir Wolverhampton Wanderers FC en 1-0 ledelse.
    25'
    Wolverhampton Wanderers FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Dominic Calvert-Lewin
    Dominic Calvert-Lewin (Everton FC) kommer seg fri på Molineux Stadium, men avslutningen går utenfor.
    27'
    Hwang Hee-chan
    Frispark til Everton FC på halvdelen til Wolverhampton Wanderers FC.
    28'
    Jack Harrison
    Frispark for Wolverhampton Wanderers FC på egen banehalvdel.
    31'
    Everton FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Amadou Mvom Onana (Everton FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Molineux Stadium.
    38'
    Everton FC slipper å klare seg uten Amadou Mvom Onana som kommer tilbake på banen i Wolverhampton.
    39'
    Frispark for Everton FC på egen banehalvdel.
    39'
    40'
    James Tarkowski
    Det blir farlig! Frispark for Wolverhampton Wanderers FC er nær straffområde.
    41'
    Thomas Bramall signaliserer et frispark til Everton FC på egen banehalvdel.
    42'
    Gult kort til Wolverhampton Wanderers
    Rayan Ait-Nouri
    Dommer Thomas Bramall gir Rayan Ait-Nouri (Wolverhampton Wanderers FC) et gult kort.
    43'
    Everton blir avblåst for offside
    Everton FC angriper, men Dominic Calvert-Lewin vinkes av for offside.
    45'+1
    Everton får tildelt et hjørnespark
    James Garner
    Thomas Bramall tildeler Everton FC en corner. James Garner sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+3
    45'+4
    Dwight McNeil (Everton FC) får et gult kort av dommer Thomas Bramall.
    45'+5
    Thomas Doyle
    Thomas Doyle (Wolverhampton Wanderers FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Molineux Stadium.
    45'+5
    49'
    Wolverhampton Wanderers 2 - 0 Everton
    Mål: Matheus Cunha
    Målgivende: Hwang Hee-chan
    Wolverhampton Wanderers FC går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Matheus Cunha. Det er en fin assist fra Hwang Hee-chan.
    53'
    55'
    Max Kilman
    58'
    Jarrad Branthwaite ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    59'
    Skudd på mål, Wolverhampton Wanderers
    60'
    Wolverhampton Wanderers, prøver et skudd, men det reddes
    60'
    60'
    Jarrad Branthwaite ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Wolverhampton.
    60'
    Wolverhampton Wanderers 3 - 0 Everton
    Mål: Craig Dawson
    Målgivende: Matheus Cunha
    Craig Dawson øker Wolverhampton Wanderers FCs ledelse til 3-0! Flott spill fra Matheus Cunha før målet.
    61'
    Målet til Wolverhampton Wanderers sjekkes av VAR
    62'
    Målet til Wolverhampton Wanderers blir stående
    62'
    Spillerbytte - Everton
    Inn: Seamus Coleman
    Ut: Nathan Patterson
    Nathan Patterson (Everton FC) erstattes av Seamus Coleman.
    63'
    Inn: Andre Gomes
    Ut: Michael Keane
    Everton FC gjør sitt andre bytte. Michael Keane erstattes av Andre Gomes.
    64'
    67'
    Dommer Thomas Bramall viser James Tarkowski (Everton FC) det gule kortet.
    67'
    Dwight McNeil skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Everton FC.
    68'
    Joao Gomes
    Målsjanse på Molineux Stadium! Joao Gomes fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    69'
    69'
    Hwang Hee-chan (Wolverhampton Wanderers FC) avanserer forover på Molineux Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    71'
    71'
    Wolverhampton Wanderers FC fosser fremover, men Hwang Hee-chan går rett i offsidefella.
    72'
    Spillerbytte - Wolverhampton Wanderers
    Inn: Hugo Bueno
    Ut: Rayan Ait-Nouri
    Wolverhampton Wanderers FC bytter ut Rayan Ait-Nouri med Hugo Bueno. Dette er det første byttet som Gary O'Neil gjør i dagens kamp.
    73'
    Inn: Beto
    Ut: Dominic Calvert-Lewin
    Sean Dyche gjør dagens tredje bytte i Wolverhampton, når han tar ut Dominic Calvert-Lewin og setter inn Beto.
    74'
    Inn: Arnaut Danjuma
    Ut: Dwight McNeil
    Bytte for Everton FC. Arnaut Danjuma kommer inn for Dwight McNeil på Molineux Stadium.
    74'
    I Wolverhampton slår Pablo Sarabia en corner fra høyre.
    76'
    Inn: Pedro Neto
    Ut: Matheus Cunha
    Wolverhampton Wanderers FC bytter ut Matheus Cunha med Pedro Neto.
    80'
    Inn: Jean-Ricner Bellegarde
    Ut: Pablo Sarabia
    Gary O'Neil (Wolverhampton Wanderers FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jeanricner Bellegarde erstatter Pablo Sarabia.
    80'
    83'
    Joao Gomes vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    83'
    Inn: Boubacar Traore
    Ut: Joao Gomes
    Boubacar Traore (Wolverhampton Wanderers FC) erstatter Joao Gomes som ser ut til å måtte forlate Molineux Stadium med en skade.
    85'
    Inn: Matt Doherty
    Ut: Nelson Semedo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Wolverhampton Wanderers FC. Inn kommer Matt Doherty, mens Nelson Semedo tar plass på benken.
    85'
    86'
    Andre Gomes
    88'
    Pedro Neto
    Pedro Neto (Wolverhampton Wanderers FC) kommer til en målsjanse på Molineux Stadium, men klarer ikke å score.
    90'
    Andre Gomes
    90'+1
    Everton FC angriper i Wolverhampton. Jack Harrison fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+2
    Arnaut Danjuma
    90'+4
    90'+5
    Målet til Wolverhampton Wanderers blir annullert
    90'+5
    Offside! Hwang Hee-chan blir vinket av og Wolverhampton Wanderers FC må dermed bygge opp et nytt angrep.