Dommeren blåser i gang dagens kamp i Innsbruck.
    Sebastian Gishamer signaliserer et frispark til WSG Tirol på egen banehalvdel.
    WSG Tirol angriper, men Kelvin Yeboah vinkes av for offside.
    3'
    SCR Altach fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    6'
    Nikolai Frederiksen (WSG Tirol) slår en corner fra høyre side på Tivoli Stadion Tirol.
    7'
    SCR Altach tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark for WSG Tirol på egen banehalvdel.
    8'
    Florian Rieder
    Målsjanse på Tivoli Stadion Tirol! Florian Rieder fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    11'
    SCR Altach, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Sebastian Gishamer tildeler WSG Tirol en corner. Florian Rieder sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Frispark for SCR Altach på egen banehalvdel.
    12'
    Sebastian Gishamer signaliserer et frispark til SCR Altach på egen banehalvdel.
    17'
    21'
    I Innsbruck har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    23'
    Mål for WSG Tirol!
    WSG Tirol 1 - 0 SCR Altach
    Mål: Kelvin Yeboah
    Målgivende: Nikolai Frederiksen
    WSG Tirol leder 1-0 etter en scoring av Kelvin Yeboah. Flott spill fra Nikolai Frederiksen før målet.
    25'
    WSG Tirol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    28'
    Julian Golles
    Sjanse i Innsbruck! Julian Golles (WSG Tirol) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    30'
    30'
    Florian Rieder (WSG Tirol) løfter inn en corner fra venstre på Tivoli Stadion Tirol.
    31'
    31'
    Frispark til WSG Tirol på halvdelen til SCR Altach.
    32'
    Det blir farlig! Frispark for WSG Tirol er nær straffområde.
    34'
    David Gugganig
    David Gugganig (WSG Tirol) header utenfor.
    35'
    WSG Tirol 2 - 0 SCR Altach
    Mål: Nikolai Frederiksen
    Målgivende: Florian Rieder
    Mål! WSG Tirol øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Nikolai Frederiksen på Tivoli Stadion Tirol. Florian Rieder sto for den målgivende pasningen.
    37'
    Frispark WSG Tirol.
    38'
    WSG Tirol 3 - 0 SCR Altach
    Mål: Florian Rieder
    Målgivende: Kelvin Yeboah
    Florian Rieder setter ballen i mål og øker WSG Tirols ledelse til 3-0 i Innsbruck. Kelvin Yeboah var nest sist på ballen.
    39'
    Offside! Kelvin Yeboah (WSG Tirol) er alene igjennom, men dommer Sebastian Gishamer ser at linjemannen er oppe med flagget.
    41'
    Offside! Kelvin Yeboah blir vinket av og WSG Tirol må dermed bygge opp et nytt angrep.
    41'
    Julian Golles (WSG Tirol) header mot mål, men ballen går utenfor.
    43'
    Mål for SCR Altach!
    WSG Tirol 3 - 1 SCR Altach
    Mål: Manfred Fischer
    Målgivende: Chinedu Obasi
    Mål! SCR Altach reduserer til 3-1 etter et mål av Manfred Fischer på Tivoli Stadion Tirol. Det er en fin assist fra Chinedu Obasi.
    44'
    Sebastian Gishamer signaliserer et frispark til SCR Altach.
    45'
    Spillerbytte - SCR Altach
    Inn: Csaba Bukta
    Ut: Marco Meilinger
    SCR Altach gjør sitt første bytte. Marco Meilinger erstattes av Csaba Bukta.
    46'
    Inn: Samuel Oum Gouet
    Ut: Jan Zwischenbrugger
    Alex Pastoor gjør dagens andre bytte i Innsbruck, når han tar ut Jan Zwischenbrugger og setter inn Samuel Oum Gouet.
    46'
    Dommer Sebastian Gishamer ser at linjemannen løfter flagget, og WSG Tirols Kelvin Yeboah blåses av for offside.
    47'
    I Innsbruck slår Manuel Thurnwald en corner fra høyre.
    48'
    Offside! Chinedu Obasi (SCR Altach) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    49'
    Manfred Fischer
    Manfred Fischer (SCR Altach) avanserer forover på Tivoli Stadion Tirol. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    51'
    WSG Tirol, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    WSG Tirol fosser fremover, men Nikolai Frederiksen går rett i offsidefella.
    52'
    En av SCR Altachs spillere blir avblåst for offside.
    53'
    En av SCR Altachs spillere går i offside.
    55'
    56'
    58'
    Aljaz Casar
    Aljaz Casar (SCR Altach) kommer til en målsjanse på Tivoli Stadion Tirol, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    61'
    62'
    Sebastian Gishamer signaliserer et frispark til WSG Tirol.
    62'
    65'
    67'
    68'
    Gult kort til SCR Altach
    Chinedu Obasi
    Chinedu Obasi (SCR Altach) mottar sitt første gule kort for dagen på Tivoli Stadion Tirol.
    68'
    Florian Rieder (WSG Tirol) slår en corner fra venstre side på Tivoli Stadion Tirol.
    70'
    Sebastian Gishamer tildeler WSG Tirol en corner. Nikolai Frederiksen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    71'
    Inn: Daniel Maderner
    Ut: Chinedu Obasi
    Chinedu Obasi (SCR Altach) erstattes av Daniel Maderner.
    72'
    Inn: Mario Stefel
    Ut: Emanuel Schreiner
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SCR Altach. Inn kommer Mario Stefel, mens Emanuel Schreiner tar plass på benken.
    72'
    Csaba Bukta (SCR Altach) vinkes av for offside i Innsbruck.
    73'
    Spillerbytte - WSG Tirol
    Inn: Benjamin Pranter
    Ut: Florian Rieder
    Bytte for WSG Tirol. Benjamin Pranter kommer inn for Florian Rieder på Tivoli Stadion Tirol.
    74'
    Inn: Zlatko Dedič
    Ut: Nikolai Frederiksen
    Thomas Silberberger (WSG Tirol) gjør sitt andre bytte for dagen. Zlatko Dedič erstatter Nikolai Frederiksen.
    74'
    I Innsbruck har et frispark blitt tildelt bortelag.
    74'
    75'
    75'
    Inn: Anderson
    Ut: Philipp Netzer
    SCR Altach bytter ut Philipp Netzer med Anderson. Dette er det femte byttet som Alex Pastoor gjør i dagens kamp.
    78'
    78'
    Inn: Johannes Naschberger
    Ut: Julian Golles
    WSG Tirol bytter ut Julian Golles med Johannes Naschberger.
    79'
    80'
    80'
    Emir Karic
    Dommer Sebastian Gishamer viser Emir Karic (SCR Altach) det gule kortet.
    81'
    82'
    83'
    Dommer Sebastian Gishamer gir Manfred Fischer (SCR Altach) et gult kort.
    83'
    Frispark til SCR Altach på halvdelen til WSG Tirol.
    84'
    Manuel Thurnwald
    SCR Altach angriper i Innsbruck. Manuel Thurnwald avslutter på mål, men greier ikke å score.
    85'
    85'
    Zlatko Dedič
    Sjanse i Innsbruck! Zlatko Dedič (WSG Tirol) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    86'
    86'
    Inn: Florian Toplitsch
    Ut: Thanos Petsos
    Thomas Silberberger (WSG Tirol) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Florian Toplitsch erstatter Thanos Petsos.
    87'
    Inn: Stefan Hager
    Ut: Kelvin Yeboah
    Kelvin Yeboah (WSG Tirol) erstattes av Stefan Hager.
    87'
    88'
    I Innsbruck slår David Schnegg en corner fra venstre.
    90'
    Mario Stefel (SCR Altach) løfter inn en corner fra venstre på Tivoli Stadion Tirol.
    90'+1
    Sebastian Gishamer tildeler WSG Tirol en corner. Nemanja Celic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.