Frispark for WSG Tirol på egen banehalvdel.
    Christopher Jager signaliserer et frispark til WSG Tirol på egen banehalvdel.
    Gult kort til SCR Altach
    Jan Jurcec
    Jan Jurcec (SCR Altach) får et gult kort av dommer Christopher Jager.
    5'
    Dommer Christopher Jager ser at linjemannen løfter flagget, og SCR Altachs Alexis Tibidi blåses av for offside.
    10'
    WSG Tirol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Emanuel Schreiner
    Dommer Christopher Jager viser Emanuel Schreiner (SCR Altach) det gule kortet.
    12'
    Christopher Jager signaliserer et frispark til SCR Altach.
    13'
    Dominik Reiter
    Målsjanse på Tivoli Stadion Tirol! Dominik Reiter fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    16'
    WSG Tirol, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Jan Jurcec
    Sjanse! SCR Altach avanserer forover, men Jan Jurcec avslutter utenfor.
    17'
    Christopher Jager signaliserer et frispark til SCR Altach like utenfor WSG Tirol-området.
    17'
    Gult kort til WSG Tirol
    Valentino Muller
    Valentino Muller (WSG Tirol) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    17'
    Lukas Gugganig
    Lukas Gugganig (SCR Altach) kommer seg fri på Tivoli Stadion Tirol, men avslutningen går utenfor.
    19'
    SCR Altach tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark til SCR Altach på halvdelen til WSG Tirol.
    22'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Dominik Reiter (SCR Altach) vrir seg av smerte i gresset.
    24'
    Spillerbytte - SCR Altach
    Inn: Sebastian Aigner
    Ut: Dominik Reiter
    Miroslav Klose (SCR Altach) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Sebastian Aigner erstatter Dominik Reiter som sannsynligvis er skadet.
    26'
    Emanuel Schreiner (SCR Altach) løfter inn en corner fra høyre på Tivoli Stadion Tirol.
    30'
    Forson Amankwah
    SCR Altach avanserer forover på Tivoli Stadion Tirol og Forson Amankwah kommer til avslutning. Headingen blir klarert av WSG Tirol.
    31'
    31'
    Christopher Jager signaliserer et frispark til SCR Altach på egen banehalvdel.
    33'
    Tim Prica (WSG Tirol) slår en corner fra venstre side på Tivoli Stadion Tirol.
    36'
    SCR Altach fosser forover og Forson Amankwah fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    37'
    37'
    Frispark WSG Tirol.
    40'
    Frispark for SCR Altach på egen banehalvdel.
    44'
    Lukas Sulzbacher
    Lukas Sulzbacher (WSG Tirol) mottar sitt første gule kort for dagen på Tivoli Stadion Tirol.
    44'
    Jan Jurcec
    Målsjanse! Jan Jurcec (SCR Altach) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'
    45'+1
    46'
    Offside! Alexis Tibidi (SCR Altach) er alene igjennom, men dommer Christopher Jager ser at linjemannen er oppe med flagget.
    47'
    Christopher Jager tildeler WSG Tirol en corner. Tim Prica sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    49'
    49'
    I Innsbruck har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    55'
    Alexis Tibidi
    Alexis Tibidi skyter i stolpen! Nesten mål for SCR Altach.
    57'
    Offside! Bakary Nimaga blir vinket av og SCR Altach må dermed bygge opp et nytt angrep.
    58'
    Spillerbytte - WSG Tirol
    Inn: Felix Bacher
    Ut: Tim Prica
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for WSG Tirol. Inn kommer Felix Bacher, mens Tim Prica tar plass på benken.
    60'
    Inn: Nik Prelec
    Ut: Kofi Yeboah Schulz
    Thomas Silberberger (WSG Tirol) gjør sitt første bytte for dagen. Nik Prelec erstatter Kofi Schulz.
    60'
    63'
    Frispark SCR Altach.
    64'
    Inn: Lautaro Rinaldi
    Ut: Denis Tomic
    WSG Tirol bytter ut Denis Tomic med Lautaro Rinaldi.
    67'
    Inn: Alexander Ranacher
    Ut: Zan Rogelj
    WSG Tirol bytter ut Zan Rogelj med Alexander Ranacher. Dette er det fjerde byttet som Thomas Silberberger gjør i dagens kamp.
    67'
    Inn: Atdhe Nuhiu
    Ut: Forson Amankwah
    Miroslav Klose gjør dagens andre bytte i Innsbruck, når han tar ut Forson Amankwah og setter inn Atdhe Nuhiu.
    68'
    68'
    WSG Tirols Nik Prelec blåses av for offside på Tivoli Stadion Tirol.
    71'
    Valentino Muller (WSG Tirol) kommer til en målsjanse på Tivoli Stadion Tirol, men klarer ikke å score.
    75'
    I Innsbruck har et frispark blitt tildelt bortelag.
    76'
    Atdhe Nuhiu
    Målsjanse til SCR Altach! Atdhe Nuhiu treffer mål, men keeper redder.
    77'
    77'
    Inn: Johannes Naschberger
    Ut: Bror Blume
    WSG Tirol gjør sitt femte bytte. Bror Blume erstattes av Johannes Naschberger.
    84'
    Inn: Amir Abdijanovic
    Ut: Alexis Tibidi
    Bytte for SCR Altach. Amir Abdijanovic kommer inn for Alexis Tibidi på Tivoli Stadion Tirol.
    84'
    Inn: Csaba Bukta
    Ut: Jan Jurcec
    SCR Altach bytter ut Jan Jurcec med Csaba Bukta. Dette er det fjerde byttet som Miroslav Klose gjør i dagens kamp.
    84'
    85'
    Inn: Stefan Haudum
    Ut: Bakary Nimaga
    Bakary Nimaga (SCR Altach) erstattes av Stefan Haudum.
    87'
    Frisparket tildelt SCR Altach er farlig nær WSG Tirols målområde.
    87'
    I Innsbruck slår Stefan Haudum en corner fra høyre.
    89'
    89'
    Johannes Naschberger
    Dommer Christopher Jager gir Johannes Naschberger (WSG Tirol) et gult kort.
    89'
    Christopher Jager tildeler SCR Altach en corner. Emanuel Schreiner sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'
    Jan Zwischenbrugger
    SCR Altach angriper, men avslutningen til Jan Zwischenbrugger går utenfor.
    90'
    Emanuel Schreiner (SCR Altach) løfter inn en corner fra venstre på Tivoli Stadion Tirol.
    90'+1
    Nosa Iyobosa Edokpolor
    Nosa Iyobosa Edokpolor (SCR Altach) fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+2
    Lautaro Rinaldi
    WSG Tirol angriper. Lautaro Rinaldi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.