I Innsbruck har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Frispark WSG Tirol.
    3'
    SK Austria Klagenfurt tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Nicolas Wimmer (SK Austria Klagenfurt) løfter inn en corner fra høyre på Tivoli Stadion Tirol.
    5'
    Florian Rieder
    SK Austria Klagenfurt angriper i Innsbruck. Florian Rieder fyrer av et skudd som går utenfor.
    6'
    Thomas Sabitzer
    Thomas Sabitzer (WSG Tirol) avanserer forover på Tivoli Stadion Tirol. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    7'
    SK Austria Klagenfurt, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Frispark til SK Austria Klagenfurt på halvdelen til WSG Tirol.
    7'
    Skudd utenfor mål, SK Austria Klagenfurt
    8'
    Frispark for WSG Tirol på egen banehalvdel.
    9'
    Christian-Petru Ciochirca signaliserer et frispark til SK Austria Klagenfurt.
    11'
    Nicolas Wimmer (SK Austria Klagenfurt) slår en corner fra høyre side på Tivoli Stadion Tirol.
    12'
    Christian-Petru Ciochirca signaliserer et frispark til WSG Tirol på egen banehalvdel.
    13'
    Frisparket tildelt SK Austria Klagenfurt er farlig nær WSG Tirols målområde.
    15'
    Gult kort til WSG Tirol
    Thanos Petsos
    Thanos Petsos (WSG Tirol) pådrar seg et gult kort.
    15'
    Frispark til WSG Tirol på halvdelen til SK Austria Klagenfurt.
    17'
    Gult kort til SK Austria Klagenfurt
    Nicolas Wimmer
    Dommer Christian-Petru Ciochirca viser Nicolas Wimmer (SK Austria Klagenfurt) det gule kortet.
    18'
    Christian-Petru Ciochirca signaliserer et frispark til WSG Tirol.
    18'
    Till Sebastian Schumacher
    Till Sebastian Schumacher (SK Austria Klagenfurt) får et gult kort av dommer Christian-Petru Ciochirca.
    19'
    Målsjanse! Thanos Petsos (WSG Tirol) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    19'
    26'
    Giacomo Vrioni
    WSG Tirol avanserer forover og Giacomo Vrioni kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    29'
    29'
    Sjanse i Innsbruck! Florian Rieder (SK Austria Klagenfurt) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    30'
    WSG Tirol, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    I Innsbruck har et frispark blitt tildelt bortelag.
    31'
    Zan Rogelj
    Zan Rogelj (WSG Tirol) mottar sitt første gule kort for dagen på Tivoli Stadion Tirol.
    31'
    33'
    Skudd på mål, WSG Tirol
    33'
    33'
    Patrick Greil
    Sjanse! SK Austria Klagenfurt avanserer forover, men Patrick Greil avslutter utenfor.
    35'
    37'
    40'
    WSG Tirol angriper i Innsbruck. Giacomo Vrioni avslutter på mål, men greier ikke å score.
    43'
    43'
    44'
    Målsjanse til WSG Tirol! Giacomo Vrioni treffer mål, men keeper redder.
    45'
    45'
    50'
    51'
    51'
    51'
    53'
    53'
    54'
    56'
    56'
    Spillerbytte - SK Austria Klagenfurt
    Inn: Alexander Fuchs
    Ut: Christopher Cvetko
    Peter Pacult (SK Austria Klagenfurt) gjør sitt første bytte for dagen. Alexander Fuchs erstatter Christopher Cvetko.
    57'
    Alexander Fuchs
    Alexander Fuchs (SK Austria Klagenfurt) kommer seg fri på Tivoli Stadion Tirol, men avslutningen går utenfor.
    60'
    Christian-Petru Ciochirca tildeler SK Austria Klagenfurt en corner. Patrick Greil sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    60'
    Michael Blauensteiner
    Michael Blauensteiner (SK Austria Klagenfurt) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    60'
    WSG Tirol angriper, men Giacomo Vrioni vinkes av for offside.
    62'
    Thomas Sabitzer (WSG Tirol) fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    64'
    WSG Tirol fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    66'
    SK Austria Klagenfurt fosser fremover, men Christian-Petru Ciochirca blåser for offside på Tivoli Stadion Tirol.
    68'
    WSG Tirol angriper, men avslutningen til Thanos Petsos går utenfor.
    69'
    70'
    71'
    75'
    SK Austria Klagenfurt angriper, men avslutningen til Florian Rieder går utenfor.
    76'
    Inn: Darijo Pecirep
    Ut: Alex Emilio Timossi Andersson
    Alex Timossi Andersson (SK Austria Klagenfurt) erstattes av Darijo Pecirep.
    81'
    82'
    Turgay Gemicibasi
    Turgay Gemicibasi (SK Austria Klagenfurt) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    82'
    I Innsbruck slår Leon Klassen en corner fra venstre.
    83'
    Frispark SK Austria Klagenfurt.
    84'
    85'
    Spillerbytte - WSG Tirol
    Inn: Markus Wallner
    Ut: Thomas Sabitzer
    WSG Tirol bytter ut Thomas Sabitzer med Markus Wallner.
    86'
    Inn: Denis Tomic
    Ut: Zan Rogelj
    WSG Tirol gjør sitt andre bytte. Zan Rogelj erstattes av Denis Tomic.
    86'
    Inn: Johannes Naschberger
    Ut: Thanos Petsos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for WSG Tirol. Inn kommer Johannes Naschberger, mens Thanos Petsos tar plass på benken.
    87'
    88'
    Alexander Fuchs (SK Austria Klagenfurt) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    88'
    Christian-Petru Ciochirca signaliserer et frispark til SK Austria Klagenfurt på egen banehalvdel.
    89'
    WSG Tirol scorer selvmål!
    WSG Tirol 0 - 1 SK Austria Klagenfurt
    Mål: Raffael Behounek
    Selvmål! En sønderknust Raffael Behounek setter ballen i eget mål. Dermed står det 0-1.