Allan Arigoni (FC Lugano) kommer til en målsjanse på Stadion Wankdorf, men klarer ikke å score.
    FC Lugano slipper å klare seg uten Allan Arigoni som kommer tilbake på banen igjen.
    Luca Cibelli signaliserer et frispark til FC Lugano på egen banehalvdel.
    Mål for Young Boys!
    Young Boys 1 - 0 FC Lugano
    Mål: Jean-Pierre Nsame
    Målgivende: Darian Males
    I Bern tar BSC Young Boys ledelsen 1-0 etter et mål av Jean-Pierre Nsame. Det er en fin assist fra Darian Males.
    19'
    Spillerbytte - FC Lugano
    Inn: Ayman El Wafi
    Ut: Allan Arigoni
    Allan Arigoni, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Ayman El Wafi kommer inn for FC Lugano.
    22'
    Mahmoud Mohamed Belhadj
    Luca Cibelli signaliserer et frispark til BSC Young Boys.
    28'
    Mahmoud Mohamed Belhadj ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    28'
    Mahmoud Mohamed Belhadj er tilbake i kampen igjen.
    29'
    Young Boys får tildelt et hjørnespark
    Filip Ugrinic
    Filip Ugrinic (BSC Young Boys) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Wankdorf.
    30'
    Young Boys 2 - 0 FC Lugano
    Mål: Joel Monteiro
    Målgivende: Ulisses Garcia
    Mål! Joel Monteiro øker BSC Young Boyss ledelse til 2-0 på Stadion Wankdorf. Flott spill fra Ulisses Garcia før målet.
    32'
    33'
    I Bern har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    36'
    Young Boys 3 - 0 FC Lugano
    Målgivende: Meschak Elia
    Jean-Pierre Nsame øker BSC Young Boyss ledelse til 3-0! Meschak Elia sto for den målgivende pasningen.
    37'
    Frispark til BSC Young Boys på halvdelen til FC Lugano.
    40'
    Ignacio Aliseda
    FC Lugano angriper, men avslutningen til Ignacio Aliseda går utenfor.
    41'
    Skudd på mål, FC Lugano
    Målsjanse til FC Lugano! Ignacio Aliseda treffer mål, men keeper redder.
    44'
    FC Lugano, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    Filip Ugrinic (BSC Young Boys) slår en corner fra høyre side på Stadion Wankdorf.
    45'+2
    Frispark BSC Young Boys.
    45'+2
    Inn: Jonathan Sabbatini
    Ut: Uran Bislimi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Lugano. Inn kommer Jonathan Sabbatini, mens Uran Bislimi tar plass på benken.
    46'
    Spillerbytte - Young Boys
    Inn: Ebrima Colley
    Ut: Joel Monteiro
    Bytte for BSC Young Boys. Ebrima Colley kommer inn for Joel Monteiro på Stadion Wankdorf.
    46'
    Skudd på mål, Young Boys
    47'
    Young Boys, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    FC Lugano får tildelt et hjørnespark
    50'
    Ayman El Wafi
    Ayman El Wafi (FC Lugano) visar framfötterna men nickar utanför.
    50'
    Ebrima Colley
    51'
    Saidy Janko
    Luca Cibelli tildeler BSC Young Boys en corner. Saidy Janko sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    57'
    Young Boys 4 - 0 FC Lugano
    Mål: Fabian Lustenberger
    Målgivende: Ebrima Colley
    BSC Young Boys går opp i en 4-0 ledelse etter et mål av Fabian Lustenberger. Ebrima Colley var nest sist på ballen.
    57'
    59'
    60'
    Inn: Yanis Cimignani
    Ut: Shkelqim Vladi
    FC Lugano gjør sitt tredje bytte. Shkelqim Vladi erstattes av Yanis Cimignani.
    62'
    Inn: Zan Celar
    Ut: Renato Steffen
    FC Lugano bytter ut Renato Steffen med Zan Celar.
    62'
    Inn: Roman Macek
    Ut: Anto Grgic
    Mattia Croci-Torti (FC Lugano) gjør sitt femte bytte for dagen. Roman Macek erstatter Anto Grgic.
    62'
    Yanis Cimignani
    Sjanse til FC Lugano! Yanis Cimignani er nær ved å score, men keeper redder.
    65'
    65'
    65'
    Inn: Silvere Ganvoula
    Ut: Meschak Elia
    Raphael Wicky gjør dagens andre bytte i Bern, når han tar ut Meschak Elia og setter inn Silvere Ganvoula.
    65'
    Inn: Lukasz Lakomy
    Ut: Filip Ugrinic
    Filip Ugrinic (BSC Young Boys) erstattes av Lukasz Lakomy.
    65'
    Albian Hajdari
    Albian Hajdari (FC Lugano) pådrar seg et gult kort.
    66'
    Luca Cibelli signaliserer et frispark til BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    67'
    Lukasz Lakomy
    BSC Young Boys angriper. Lukasz Lakomy får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    67'
    67'
    Aurele Amenda (BSC Young Boys) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadion Wankdorf.
    71'
    Inn: Sandro Lauper
    Ut: Aurele Amenda
    Raphael Wicky (BSC Young Boys) tar ut Aurele Amenda som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Sandro Lauper.
    71'
    72'
    Lukasz Lakomy (BSC Young Boys) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Wankdorf.
    73'
    Ignacio Aliseda (FC Lugano) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    79'
    Inn: Cedric Itten
    Ut: Jean-Pierre Nsame
    BSC Young Boys bytter ut Jean-Pierre Nsame med Cedric Itten.
    79'
    Mål for FC Lugano!
    Young Boys 4 - 1 FC Lugano
    Mål: Yanis Cimignani
    Yanis Cimignani scorer og reduserer dermed til 4-1.
    80'
    FC Lugano tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    81'
    Silvere Ganvoula
    BSC Young Boys angriper i Bern. Silvere Ganvoula fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Cedric Itten
    Cedric Itten (BSC Young Boys) avanserer forover på Stadion Wankdorf. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.