Mål for FC St. Gallen 1879!
    Young Boys 0 - 1 FC St. Gallen 1879
    Mål: Jovan Milosevic
    Målgivende: Chadrac Akolo
    St. Gallen leder 0-1 etter en scoring av Jovan Milosevic. Chadrac Akolo sto for den målgivende pasningen.
    3'
    I Bern slår Darian Males en corner fra høyre.
    6'
    Skudd på mål, Young Boys
    6'
    FC St. Gallen 1879, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Silvere Ganvoula
    Silvere Ganvoula (BSC Young Boys) fyrer av et skudd som går utenfor.
    7'
    Jordi Quintilla (St. Gallen) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Wankdorf.
    9'
    Abdoulaye Diaby
    St. Gallen angriper i Bern. Abdoulaye Diaby avslutter på mål, men greier ikke å score.
    9'
    Young Boys, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Luca Cibelli tildeler BSC Young Boys en corner. Lewin Blum sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    11'
    Cheikh Niasse
    Målsjanse! Cheikh Niasse (BSC Young Boys) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    11'
    Luca Cibelli signaliserer et frispark til St. Gallen på egen banehalvdel.
    12'
    Jordi Quintilla (St. Gallen) slår en corner fra høyre side på Stadion Wankdorf.
    13'
    Det blir farlig! Frispark for BSC Young Boys er nær straffområde.
    16'
    I Bern slår Lewin Blum en corner fra høyre.
    19'
    Frispark St. Gallen.
    21'
    St. Gallen angriper, men Luca Cibelli blåser for offside.
    23'
    24'
    24'
    BSC Young Boys fosser fremover, men Luca Cibelli blåser for offside på Stadion Wankdorf.
    24'
    Jordi Quintilla (St. Gallen) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Wankdorf.
    25'
    Jovan Milosevic
    St. Gallen angriper i Bern. Jovan Milosevic fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Frispark for St. Gallen på egen banehalvdel.
    26'
    Cheikh Niasse (BSC Young Boys) slår en corner fra venstre side på Stadion Wankdorf.
    28'
    Luca Cibelli tildeler BSC Young Boys en corner. Cheikh Niasse sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Jaouen Hadjam
    Jaouen Hadjam (BSC Young Boys) kommer til en målsjanse på Stadion Wankdorf, men klarer ikke å score.
    29'
    St. Gallen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Kastriot Imeri
    BSC Young Boys angriper, men avslutningen til Kastriot Imeri går utenfor.
    32'
    St. Gallen fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    32'
    I Bern har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    Gult kort til FC St. Gallen 1879
    Lukas Gortler
    Lukas Gortler (St. Gallen) pådrar seg et gult kort.
    34'
    35'
    35'
    Skudd utenfor mål, FC St. Gallen 1879
    36'
    Gult kort til Young Boys
    Mohamed Camara
    Dommeren gir Mohamed Camara (BSC Young Boys) et gult kort.
    37'
    Frispark for BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    40'
    Sandro Lauper (BSC Young Boys) slår en corner fra høyre side på Stadion Wankdorf.
    41'
    Sjanse! BSC Young Boys avanserer forover, men Silvere Ganvoula avslutter utenfor.
    42'
    43'
    Sandro Lauper
    Sandro Lauper (BSC Young Boys) kommer seg fri på Stadion Wankdorf, men avslutningen går utenfor.
    45'+1
    St. Gallen avanserer forover i Bern. Jovan Milosevic avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+2
    BSC Young Boys tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    Frispark til St. Gallen på halvdelen til BSC Young Boys.
    48'
    Christian Witzig
    St. Gallen angriper, men avslutningen til Christian Witzig går utenfor.
    49'
    Luca Cibelli signaliserer et frispark til BSC Young Boys.
    50'
    Mattia Zanotti
    Dommer Luca Cibelli viser Mattia Zanotti (St. Gallen) det gule kortet.
    50'
    Luca Cibelli tildeler BSC Young Boys en corner. Sandro Lauper sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    51'
    Mål for Young Boys!
    Young Boys 1 - 1 FC St. Gallen 1879
    Mål: Meschak Elia
    Målgivende: Aurele Amenda
    Mål! Meschak Elia (BSC Young Boys) utligner med en heading på Stadion Wankdorf. Aurele Amenda var nest sist på ballen.
    51'
    Hjørnespark til FC St. Gallen 1879
    53'
    54'
    Skudd utenfor mål, Young Boys
    54'
    55'
    St. Gallen angriper, men blir avblåst for offside.
    56'
    Spillerbytte - Young Boys
    Inn: Cedric Itten
    Ut: Darian Males
    Darian Males (BSC Young Boys) erstattes av Cedric Itten.
    56'
    Inn: Lukasz Lakomy
    Ut: Cheikh Niasse
    Joel Magnin gjør dagens andre bytte i Bern, når han tar ut Cheikh Niasse og setter inn Lukasz Lakomy.
    56'
    57'
    57'
    57'
    57'
    BSC Young Boys må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra St. Gallen.
    58'
    60'
    BSC Young Boys angriper i Bern, men blir avblåst for offside.
    61'
    Skudd på mål, FC St. Gallen 1879
    62'
    62'
    Hjørnespark til Young Boys
    64'
    65'
    Frisparket tildelt BSC Young Boys er farlig nær St. Gallens målområde.
    69'
    69'
    Lewin Blum (BSC Young Boys) slår en corner fra høyre side på Stadion Wankdorf.
    71'
    Young Boys 2 - 1 FC St. Gallen 1879
    Mål: Cedric Itten
    Målgivende: Lewin Blum
    Mål! BSC Young Boys tar ledelsen med 2-1 etter en heading fra Cedric Itten. Flott spill fra Lewin Blum før målet.
    71'
    Spillerbytte - FC St. Gallen 1879
    Inn: Victor Ruiz
    Ut: Mihailo Stevanovic
    St. Gallen bytter ut Mihailo Stevanovic med Victor Ruiz.
    72'
    Inn: Isaac Schmidt
    Ut: Chadrac Akolo
    St. Gallen bytter ut Chadrac Akolo med Isaac Schmidt. Dette er det andre byttet som Peter Zeidler gjør i dagens kamp.
    72'
    73'
    Luca Cibelli signaliserer et frispark til BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    73'
    Inn: Felix Mambimbi
    Ut: Abdoulaye Diaby
    Peter Zeidler (St. Gallen) gjør sitt tredje bytte for dagen. Felix Mambimbi erstatter Abdoulaye Diaby.
    75'
    76'
    76'
    76'
    78'
    Jaouen Hadjam (BSC Young Boys) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    78'
    79'
    Lewin Blum
    Lewin Blum (BSC Young Boys) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    79'
    80'
    81'
    82'
    Inn: Fabian Schubert
    Ut: Jovan Milosevic
    Bytte for St. Gallen. Fabian Schubert kommer inn for Jovan Milosevic på Stadion Wankdorf.
    82'
    Inn: Bastien Toma
    Ut: Christian Witzig
    St. Gallen bytter ut Christian Witzig med Bastien Toma. Dette er det femte byttet som Peter Zeidler gjør i dagens kamp.
    82'
    I Bern slår Lukasz Lakomy en corner fra høyre.
    84'
    84'
    Inn: Joel Mugisha
    Ut: Kastriot Imeri
    Bytte for BSC Young Boys. Joel Mvuka kommer inn for Kastriot Imeri på Stadion Wankdorf.
    85'
    Inn: Saidy Janko
    Ut: Lewin Blum
    Joel Magnin (BSC Young Boys) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Saidy Janko erstatter Lewin Blum.
    85'
    86'
    Kan St. Gallen utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    86'
    Meschak Elia
    Meschak Elia (BSC Young Boys) får et gult kort av dommer Luca Cibelli.
    86'
    Frispark i en god posisjon for St. Gallen!
    87'
    88'
    David Von Ballmoos
    David Von Ballmoos (BSC Young Boys) pådrar seg et gult kort.
    89'
    89'
    Luca Cibelli signaliserer et frispark til St. Gallen.
    90'
    90'+3
    Young Boys 3 - 1 FC St. Gallen 1879
    Målgivende: Silvere Ganvoula
    Mål! Cedric Itten øker BSC Young Boyss ledelse til 3-1 på Stadion Wankdorf. Det er en fin assist fra Silvere Ganvoula.