Fedayi San signaliserer et frispark til FC Thun.
    Frispark for FC Thun på sin egen banehalvdel.
    Young Boys Bern tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark Young Boys Bern.
    11'
    Fedayi San signaliserer et frispark til Young Boys Bern på sin egen banehalvdel.
    15'
    I Bern har et frispark blitt tildelt FC Thunet.
    16'
    Matteo Tosetti
    Matteo Tosetti (FC Thun) avanserer forover på Stade de Suisse. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    17'
    Young Boys, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    I Bern slår Matteo Tosetti en corner fra Høyre.
    17'
    Frispark til Young Boys Bern på halvdelen til Young Boys Bern.
    19'
    Guillaume Hoarau
    Målsjanse! Guillaume Hoarau (Young Boys Bern) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    20'
    21'
    21'
    I Bern har et frispark blitt tildelt Young Boys Bernet.
    22'
    Mål for Young Boys!
    Young Boys 1 - 0 FC Thun
    Mål: Guillaume Hoarau
    Målgivende: Roger Assale
    I Bern tar Young Boys Bernet ledelsen 1-0 etter et mål av Guillaume Hoarau. Det er en fin hjelp fra Roger Assale.
    23'
    25'
    Gult kort til FC Thun
    Marvin Spielmann
    Dommer Fedayi San viser Marvin Spielmann (FC Thun) det gule kortet.
    25'
    Frispark til FC Thun på halvdelen til FC Thun.
    26'
    Gult kort til Young Boys
    Nicolas Moumi Ngamaleu
    Nicolas Moumi (Young Boys Bern) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de Suisse.
    26'
    Fedayi San tildeler Young Boys Bern en corner. Miralem Sulejmani sparker ballen inn fra det Venstre cornerflagget.
    27'
    Nicolas Moumi (Young Boys Bern) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    27'
    Young Boys 2 - 0 FC Thun
    Mål: Roger Assale
    Målgivende: Sekou Sanogo
    Roger Assale øker Young Boys Bernets ledelse til 2-0! Flott spill fra Sekou Sanogo definere målet.
    30'
    35'
    Mickael Facchinetti
    Mickael Facchinetti (FC Thun) kommer seg fri på Stade de Suisse, men avslutningen går utenfor.
    35'
    36'
    Timo Righetti
    Timo Righetti (FC Thun) får et gult kort av dommer Fedayi San.
    36'
    38'
    39'
    44'
    Roger Assale
    Målsjanse til Young Boys Bern! Roger Assale treffer mål, men keeper redder.
    45'
    FC Thun, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Spillerbytte - FC Thun
    Inn: Chris Kablan
    Ut: Stefan Glarner
    FC Thun bytter ut Stefan Glarner med Chris Kablan. Dette er det første byttet som Marc Schneider gjør i dagens kamp.
    46'
    FC Thun angriper, men avslutningen til Marvin Spielmann går utenfor.
    50'
    FC Thun avanserer forover i Bern. Marvin Spielmann avslutter, men treffer ikke mål.
    51'
    Dommer Fedayi San venter med å sette i gang spillet fordi Roger Assale ligger nede.
    52'
    Roger Assale er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade de Suisse.
    53'
    55'
    Fedayi San signaliserer et frispark til FC Thun på sin egen banehalvdel.
    60'
    Dennis Hediger (FC Thun) løfter inn en corner fra Høyre på Stade de Suisse.
    62'
    Frispark FC Thun.
    63'
    Inn: Nicolas Hunziker
    Ut: Nikolas Burgy
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Thun. Inn kommer Nicolas Hunziker, mens Nikolas Burgy tar plass på benken.
    65'
    Mål for FC Thun!
    Young Boys 2 - 1 FC Thun
    Mål: Dennis Hediger
    Målgivende: Marvin Spielmann
    Mål! Dennis Hediger holder FC Thunet inne i kampen med en redusering til 2-1. Marvin Spielmann sto for den målgivende pasningen.
    68'
    Young Boys 3 - 1 FC Thun
    Målgivende: Miralem Sulejmani
    Mål! Guillaume Hoarau gir Young Boys Bern en komfortabel 3-1 ledelse. Miralem Sulejmani var nest sist på ballen.