Nicolas Moumi (BSC Young Boys) header mot mål, men ballen går utenfor.
    FC Thun fosser fremover, men Ridge Munsy går rett i offsidefella.
    2'
    Young Boys får tildelt et hjørnespark
    Michel Aebischer
    Lukas Fahndrich tildeler BSC Young Boys en corner. Michel Aebischer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    4'
    Michel Aebischer (BSC Young Boys) slår en corner fra høyre side på Stade de Suisse.
    5'
    Michel Aebischer (BSC Young Boys) løfter inn en corner fra høyre på Stade de Suisse.
    6'
    I Bern slår Michel Aebischer en corner fra venstre.
    11'
    Skudd på mål, Young Boys
    Christian Fassnacht
    Sjanse til BSC Young Boys! Christian Fassnacht er nær ved å score, men keeper redder.
    11'
    Young Boys, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Young Boys får tildelt et frispark
    BSC Young Boys tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Lukas Fahndrich signaliserer et frispark til BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    16'
    Gult kort til FC Thun
    Hassane Bande
    Dommer Lukas Fahndrich gir Hassane Bande (FC Thun) et gult kort.
    16'
    FC Thun får tildelt et frispark
    Frispark for FC Thun på egen banehalvdel.
    18'
    Lukas Fahndrich signaliserer et frispark til FC Thun på egen banehalvdel.
    21'
    22'
    Nikolas Burgy
    Nikolas Burgy (BSC Young Boys) fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    BSC Young Boys angriper på Stade de Suisse, men Christian Fassnacht header utenfor.
    24'
    26'
    Lukas Fahndrich signaliserer et frispark til BSC Young Boys like utenfor FC Thun-området.
    28'
    Guillaume Hoarau
    Sjanse i Bern! Guillaume Hoarau (BSC Young Boys) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    29'
    29'
    Målsjanse til BSC Young Boys! Michel Aebischer treffer mål, men keeper redder.
    30'
    30'
    I Bern slår Michel Aebischer en corner fra høyre.
    30'
    Nikolas Burgy (BSC Young Boys) kommer til en målsjanse på Stade de Suisse, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    31'
    33'
    34'
    Spillerbytte - Young Boys
    Inn: Miralem Sulejmani
    Ut: Guillaume Hoarau
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for BSC Young Boys. Inn kommer Miralem Sulejmani, mens Guillaume Hoarau tar plass på benken.
    34'
    Gult kort til Young Boys
    Vincent Sierro
    Vincent Sierro (BSC Young Boys) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de Suisse.
    35'
    I Bern header Christian Fassnacht (BSC Young Boys) mot mål, men ballen går utenfor.
    37'
    Vincent Sierro (BSC Young Boys) slår en corner fra høyre side på Stade de Suisse.
    38'
    FC Thun tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    40'
    Miralem Sulejmani
    BSC Young Boys angriper på Stade de Suisse. Miralem Sulejmani header utenfor.
    41'
    Målsjanse! Nicolas Moumi (BSC Young Boys) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    44'
    VAR sjekker om det er straffe til Young Boys
    45'+1
    Dommeren dømmer straffe til Young Boys
    45'+2
    Stefan Glarner
    Dommer Lukas Fahndrich viser Stefan Glarner (FC Thun) det gule kortet.
    45'+2
    BSC Young Boys har fått straffespark i Bern!
    45'+2
    Young Boys scorer på straffe!
    Young Boys 1 - 0 FC Thun
    Mål: Miralem Sulejmani
    Mål! Miralem Sulejmani gir BSC Young Boys ledelsen etter et straffespark. 1-0.
    45'+3
    FC Thun får tildelt et hjørnespark
    Leonardo Bertone
    Lukas Fahndrich tildeler FC Thun en corner. Leonardo Bertone sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    47'
    Leonardo Bertone (FC Thun) slår en corner fra høyre side på Stade de Suisse.
    48'
    I Bern slår Miralem Sulejmani en corner fra høyre.
    49'
    51'
    Andre gule kort til FC Thun
    Utvisning! FC Thun må klare seg resten av kampen uten Hassane Bande etter at han får sitt andre gule.
    52'
    BSC Young Boys har fått straffespark på Stade de Suisse!
    52'
    Young Boys 2 - 0 FC Thun
    Mål! BSC Young Boys får et straffespark som Miralem Sulejmani setter i mål på Stade de Suisse. 2-0.
    52'
    54'
    Inn: Gianluca Gaudino
    Ut: Nicolas Moumi Ngamaleu
    Gerardo Seoane gjør dagens andre bytte i Bern, når han tar ut Nicolas Moumi og setter inn Gianluca Gaudino.
    59'
    Inn: Meschak Elia
    Ut: Fabian Lustenberger
    Fabian Lustenberger (BSC Young Boys) erstattes av Meschak Elia.
    59'
    Spillerbytte - FC Thun
    Inn: Matteo Tosetti
    Ut: Leonardo Bertone
    Bytte for FC Thun. Matteo Tosetti kommer inn for Leonardo Bertone på Stade de Suisse.
    60'
    Inn: Kenan Fatkic
    Ut: Gregory Karlen
    FC Thun gjør sitt tredje bytte. Gregory Karlen erstattes av Kenan Fatkic.
    60'
    Inn: Saidy Janko
    Ut: Jordan Lotomba
    Gerardo Seoane (BSC Young Boys) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Saidy Janko erstatter Jordan Lotomba.
    61'
    Young Boys blir avblåst for offside
    Meschak Elia
    BSC Young Boys angriper, men Lukas Fahndrich blåser for offside.
    62'
    Saidy Janko
    Saidy Janko (BSC Young Boys) kommer til en målsjanse på Stade de Suisse, men klarer ikke å score.
    65'
    Inn: Saleh Chihadeh
    Ut: Ridge Munsy
    FC Thun bytter ut Ridge Munsy med Saleh Chihadeh.
    65'
    Miralem Sulejmani (BSC Young Boys) løfter inn en corner fra venstre på Stade de Suisse.
    68'
    BSC Young Boys angriper, men avslutningen til Vincent Sierro går utenfor.
    68'
    Lukas Fahndrich signaliserer et frispark til BSC Young Boys.
    68'
    Saleh Chihadeh
    Saleh Chihadeh (FC Thun) får et gult kort av dommer Lukas Fahndrich.
    69'
    Mål for Young Boys!
    Young Boys 3 - 0 FC Thun
    Målgivende: Meschak Elia
    Mål! Miralem Sulejmani øker ledelsen til 3-0. Flott spill fra Meschak Elia før målet.
    72'
    Inn: Chris Kablan
    Ut: Nias Hefti
    FC Thun bytter ut Nias Hefti med Chris Kablan. Dette er det fjerde byttet som Marc Schneider gjør i dagens kamp.
    74'
    Frispark til FC Thun på halvdelen til BSC Young Boys.
    75'
    Inn: Christopher Martins
    Ut: Michel Aebischer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for BSC Young Boys. Inn kommer Christopher Martins, mens Michel Aebischer tar plass på benken.
    76'
    Frispark BSC Young Boys.
    77'
    I Bern har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    81'
    Meschak Elia (BSC Young Boys) header mot mål, men ballen går utenfor.
    81'
    83'
    84'
    Frispark til BSC Young Boys på halvdelen til FC Thun.
    85'
    Frispark i en god posisjon for BSC Young Boys!
    87'
    87'
    Lukas Fahndrich signaliserer et frispark til FC Thun.
    88'
    Basil Stillhart
    I Bern slår Basil Stillhart en corner fra venstre.
    89'
    Young Boys 4 - 0 FC Thun
    Mål: Gianluca Gaudino
    Gianluca Gaudino setter ballen i mål og øker BSC Young Boyss ledelse til 4-0 i Bern. Meschak Elia var nest sist på ballen.
    90'
    Miralem Sulejmani (BSC Young Boys) slår en corner fra venstre side på Stade de Suisse.