BSC Young Boys tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Grasshopper Club Zurich får tildelt et frispark
    I Bern har et frispark blitt tildelt bortelag.
    2'
    Skudd på mål, Grasshopper Club Zurich
    Giotto Giuseppe Morandi
    Grasshopper angriper. Giotto Giuseppe Morandi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    3'
    Grasshopper Club Zurich, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Grasshopper Club Zurich blir avblåst for offside
    Guilherme Schettine
    Grasshopper angriper, men blir avblåst for offside.
    5'
    Grasshopper Club Zurich får tildelt et hjørnespark
    Hayao Kawabe
    Hayao Kawabe (Grasshopper) slår en corner fra høyre side på Stadion Wankdorf.
    6'
    Frispark til BSC Young Boys på halvdelen til Grasshopper.
    7'
    Young Boys får tildelt et hjørnespark
    Kastriot Imeri
    I Bern slår Kastriot Imeri en corner fra venstre.
    8'
    Skudd utenfor mål, Young Boys
    Sjanse! BSC Young Boys avanserer forover, men Kastriot Imeri avslutter utenfor.
    8'
    Fabian Rieder
    Luca Piccolo tildeler BSC Young Boys en corner. Fabian Rieder sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Frispark BSC Young Boys.
    15'
    Skudd utenfor mål, Grasshopper Club Zurich
    Renat Dadashov
    Renat Dadashov (Grasshopper) fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Cedric Itten
    BSC Young Boys angriper, men avslutningen til Cedric Itten går utenfor.
    21'
    Luca Piccolo signaliserer et frispark til Grasshopper på egen banehalvdel.
    24'
    Meritan Shabani
    Grasshopper angriper i Bern, men blir avblåst for offside.
    25'
    Luca Piccolo signaliserer et frispark til BSC Young Boys.
    25'
    Meschak Elia
    Meschak Elia (BSC Young Boys) header utenfor.
    27'
    Hayao Kawabe (Grasshopper) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Wankdorf.
    29'
    Målsjanse! Meritan Shabani (Grasshopper) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    Luca Piccolo tildeler BSC Young Boys en corner. Kastriot Imeri sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    31'
    Fabian Rieder (BSC Young Boys) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Wankdorf.
    32'
    Straffe til Young Boys
    35'
    Gult kort til Grasshopper Club Zurich
    Tomas Ribeiro
    Tomas Ribeiro (Grasshopper) pådrar seg et gult kort.
    35'
    VAR sjekker om det er straffe til Young Boys
    36'
    Dommeren dømmer straffe til Young Boys
    37'
    BSC Young Boys fikk tildelt et straffespark som Cedric Itten mislyktes med å sette i mål!
    38'
    Grasshopper angriper, men avslutningen til Hayao Kawabe går utenfor.
    41'
    Frispark for BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    43'
    Meritan Shabani (Grasshopper) får et gult kort av dommer Luca Piccolo.
    43'
    Kastriot Imeri vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    43'
    Kastriot Imeri er tilbake i kampen igjen.
    44'
    44'
    Kastriot Imeri (BSC Young Boys) slår en corner fra venstre side på Stadion Wankdorf.
    45'
    Spillerbytte - Grasshopper Club Zurich
    Inn: Teruki Hara
    Ut: Nadjack
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Grasshopper. Inn kommer Teruki Hara, mens Nadjack tar plass på benken.
    46'
    Frispark til Grasshopper på halvdelen til BSC Young Boys.
    46'
    Gult kort til Young Boys
    Dommeren gir Fabian Rieder (BSC Young Boys) et gult kort.
    46'
    En av Grasshoppers spillere blir avblåst for offside.
    47'
    Skudd på mål, Young Boys
    BSC Young Boys angriper i Bern. Fabian Rieder avslutter på mål, men greier ikke å score.
    48'
    Young Boys, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Frispark for Grasshopper på egen banehalvdel.
    51'
    52'
    54'
    Ayumu Seko
    Ayumu Seko (Grasshopper) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadion Wankdorf.
    54'
    BSC Young Boys avancerar på Stadion Wankdorf och Cedric Itten får en nickmöjlighet – utanför!
    56'
    Spillerbytte - Young Boys
    Inn: Miguel Chaiwa
    Ut: Lewin Blum
    Bytte for BSC Young Boys. Miguel Chaiwa kommer inn for Lewin Blum på Stadion Wankdorf.
    57'
    Inn: Filip Ugrinic
    Ut: Fabian Rieder
    Raphael Wicky (BSC Young Boys) gjør sitt andre bytte for dagen. Filip Ugrinic erstatter Fabian Rieder.
    58'
    Inn: Jean-Pierre Nsame
    Ut: Cedric Itten
    BSC Young Boys bytter ut Cedric Itten med Jean-Pierre Nsame. Dette er det tredje byttet som Raphael Wicky gjør i dagens kamp.
    58'
    Hayao Kawabe (Grasshopper) header mot mål, men ballen går utenfor.
    59'
    Inn: Petar Pusic
    Ut: Meritan Shabani
    Giorgio Contini gjør dagens andre bytte i Bern, når han tar ut Meritan Shabani og setter inn Petar Pusic.
    59'
    Inn: Christian Herc
    Ut: Guilherme Schettine
    Grasshopper gjør sitt tredje bytte. Guilherme Schettine erstattes av Christian Herc.
    60'
    Luca Piccolo signaliserer et frispark til BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    61'
    Ulisses Garcia
    Ulisses Garcia (BSC Young Boys) avanserer forover på Stadion Wankdorf. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    61'
    61'
    I Bern slår Kastriot Imeri en corner fra høyre.
    61'
    62'
    Ingen straffe til Young Boys
    62'
    Grasshopper tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    64'
    Jean-Pierre Nsame
    Jean-Pierre Nsame (BSC Young Boys) kommer seg fri på Stadion Wankdorf, men avslutningen går utenfor.
    65'
    68'
    Petar Pusic
    I Bern slår Petar Pusic en corner fra venstre.
    69'
    Noah Loosli
    Noah Loosli (Grasshopper) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    BSC Young Boys fosser forover og Ulisses Garcia fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    70'
    70'
    Inn: Donat Rrudhani
    Ut: Christian Fassnacht
    Christian Fassnacht (BSC Young Boys) erstattes av Donat Rrudhani.
    72'
    72'
    Cedric Zesiger
    Dommer Luca Piccolo gir Cedric Zesiger (BSC Young Boys) et gult kort.
    73'
    Mål for Young Boys!
    Young Boys 1 - 0 Grasshopper Club Zurich
    Mål: Cedric Zesiger
    Målgivende: Sandro Lauper
    Mål! Cedric Zesiger gir BSC Young Boys en 1-0 ledelse. Flott spill fra Sandro Lauper før målet.
    73'
    75'
    77'
    Young Boys blir avblåst for offside
    En av BSC Young Boyss spillere blir avblåst for offside på Stadion Wankdorf.
    77'
    81'
    Bendeguz Bolla
    Bendeguz Bolla (Grasshopper) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    81'
    Inn: Dion Kacuri
    Ut: Tomas Ribeiro
    Grasshopper bytter ut Tomas Ribeiro med Dion Kacuri.
    81'
    Frispark Grasshopper.
    84'
    Petar Pusic
    Petar Pusic (Grasshopper) slår en corner fra venstre side på Stadion Wankdorf.
    85'
    Noah Loosli
    Grasshopper angriper på Stadion Wankdorf. Noah Loosli header utenfor.
    85'
    Inn: Filipe de Carvalho Ferreira
    Ut: Renat Dadashov
    Giorgio Contini (Grasshopper) gjør sitt femte bytte for dagen. Filipe de Carvalho Ferreira erstatter Renat Dadashov.
    86'
    BSC Young Boys angriper på Stadion Wankdorf og Meschak Elia får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    87'
    Young Boys 2 - 0 Grasshopper Club Zurich
    Mål: Jean-Pierre Nsame
    BSC Young Boys går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Jean-Pierre Nsame.
    89'
    Inn: Joel Monteiro
    Ut: Meschak Elia
    Bytte for BSC Young Boys. Joel Monteiro kommer inn for Meschak Elia på Stadion Wankdorf.
    90'
    Filip Ugrinic
    Sjanse i Bern! Filip Ugrinic (BSC Young Boys) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.