AS Roma tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark til BSC Young Boys på halvdelen til AS Roma.
    I Bern har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Carlos Del Cerro Grande signaliserer et frispark til BSC Young Boys.
    5'
    Fabian Rieder
    Sjanse! BSC Young Boys avanserer forover, men Fabian Rieder avslutter utenfor.
    6'
    Carlos Del Cerro Grande signaliserer et frispark til AS Roma på egen banehalvdel.
    7'
    BSC Young Boys fosser fremover, men Carlos Del Cerro Grande blåser for offside på Stadion Wankdorf.
    7'
    Frispark for AS Roma på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark BSC Young Boys.
    10'
    11'
    11'
    En av AS Romas spillere blir avblåst for offside på Stadion Wankdorf.
    12'
    BSC Young Boys har fått straffespark i Bern!
    13'
    Young Boys scorer på straffe!
    Young Boys 1 - 0 Roma
    Mål: Jean-Pierre Nsame
    Jean-Pierre Nsame dundrer inn et straffespark på Stadion Wankdorf. Stillingen er nå 1-0.
    14'
    Carlos Del Cerro Grande signaliserer et frispark til AS Roma.
    16'
    I Bern har et frispark blitt tildelt bortelag.
    17'
    18'
    21'
    Frispark til AS Roma på halvdelen til BSC Young Boys.
    25'
    Pedro
    Pedro (AS Roma) kommer seg fri på Stadion Wankdorf, men avslutningen går utenfor.
    25'
    31'
    Carlos Del Cerro Grande signaliserer et frispark til BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    32'
    Jean-Pierre Nsame
    BSC Young Boys angriper i Bern. Jean-Pierre Nsame fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    37'
    En av BSC Young Boyss spillere går i offside.
    38'
    39'
    Gult kort til Roma
    Rick Karsdorp
    Rick Karsdorp (AS Roma) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    39'
    40'
    40'
    Carles Perez
    AS Roma angriper, men avslutningen til Carles Perez går utenfor.
    41'
    Carlos Del Cerro Grande tildeler AS Roma en corner. Carles Perez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    Carles Perez (AS Roma) slår en corner fra høyre side på Stadion Wankdorf.
    42'
    Kan AS Roma utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    42'
    Frispark for BSC Young Boys på egen banehalvdel.
    43'
    AS Roma angriper, men Carlos Del Cerro Grande blåser for offside.
    43'
    44'
    45'
    Spillerbytte - Roma
    Inn: Leonardo Spinazzola
    Ut: Rick Karsdorp
    Paulo Fonseca (AS Roma) gjør sitt første bytte for dagen. Leonardo Spinazzola erstatter Rick Karsdorp.
    46'
    Carles Perez (AS Roma) løfter inn en corner fra venstre på Stadion Wankdorf.
    47'
    48'
    BSC Young Boys angriper i Bern, men blir avblåst for offside.
    49'
    Silvan Hefti
    Silvan Hefti (BSC Young Boys) fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    50'
    Federico Fazio
    Federico Fazio (AS Roma) pådrar seg et gult kort.
    50'
    I Bern slår Fabian Rieder en corner fra høyre.
    51'
    52'
    Gult kort til Young Boys
    Cedric Zesiger
    Dommeren gir Cedric Zesiger (BSC Young Boys) et gult kort.
    52'
    56'
    Juan Jesus
    Dommer Carlos Del Cerro Grande gir Juan Jesus (AS Roma) et gult kort.
    56'
    57'
    BSC Young Boys tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    Gonzalo Villar
    Gonzalo Villar (AS Roma) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    58'
    Inn: Henrikh Mkhitaryan
    Ut: Pedro
    AS Roma bytter ut Pedro med Henrikh Mkhitaryan. Dette er det andre byttet som Paulo Fonseca gjør i dagens kamp.
    59'
    Inn: Edin Dzeko
    Ut: Borja Mayoral
    Bytte for AS Roma. Edin Dzeko kommer inn for Borja Mayoral på Stadion Wankdorf.
    59'
    59'
    Inn: Jordan Veretout
    Ut: Gonzalo Villar
    Paulo Fonseca gjør dagens fjerde bytte i Bern, når han tar ut Gonzalo Villar og setter inn Jordan Veretout.
    59'
    61'
    61'
    Bruno Peres
    Dommeren gir Bruno Peres (AS Roma) et gult kort.
    62'
    64'
    Spillerbytte - Young Boys
    Inn: Meschak Elia
    Ut: Christian Fassnacht
    Gerardo Seoane gjør dagens første bytte i Bern, når han tar ut Christian Fassnacht og setter inn Meschak Elia.
    65'
    Inn: Felix Mambimbi
    Ut: Nicolas Moumi Ngamaleu
    Nicolas Moumi (BSC Young Boys) erstattes av Felix Khonde Mambimbi.
    65'
    BSC Young Boys angriper, men blir avblåst for offside.
    66'
    Carlos Del Cerro Grande tildeler BSC Young Boys en corner. Vincent Sierro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    68'
    Mål for Roma!
    Young Boys 1 - 1 Roma
    Mål: Bruno Peres
    Målgivende: Edin Dzeko
    Mål! Bruno Peres utligner for AS Roma. Stillingen er dermed 1-1 i Bern. Det er en fin assist fra Edin Dzeko.
    69'
    Inn: Michel Aebischer
    Ut: Fabian Rieder
    Bytte for BSC Young Boys. Michel Aebischer kommer inn for Fabian Rieder på Stadion Wankdorf.
    69'
    Inn: Lorenzo Pellegrini
    Ut: Juan Jesus
    AS Roma bytter ut Juan Jesus med Lorenzo Pellegrini. Dette er det femte byttet som Paulo Fonseca gjør i dagens kamp.
    70'
    Vincent Sierro (BSC Young Boys) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Wankdorf.
    70'
    Nikolas Burgy
    BSC Young Boys angriper og Nikolas Burgy får avsluttet. Headingen treffer ikke AS Roma-målet.
    71'
    Meschak Elia
    Målsjanse! Meschak Elia (BSC Young Boys) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    72'
    Lorenzo Pellegrini (AS Roma) slår en corner fra venstre side på Stadion Wankdorf.
    73'
    Young Boys 1 - 2 Roma
    Mål: Marash Kumbulla
    Målgivende: Henrikh Mkhitaryan
    AS Roma tar ledelsen 1-2 etter en heading fra Marash Kumbulla. Henrikh Mkhitaryan var nest sist på ballen.
    74'
    75'
    76'
    76'
    Felix Mambimbi
    Felix Khonde Mambimbi (BSC Young Boys) får et gult kort av dommer Carlos Del Cerro Grande.
    76'
    Inn: Jordan Siebatcheu
    Ut: Jean-Pierre Nsame
    Gerardo Seoane (BSC Young Boys) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Jordan Siebatcheu erstatter Jean-Pierre Nsame.
    79'
    Inn: Gianluca Gaudino
    Ut: Vincent Sierro
    BSC Young Boys bytter ut Vincent Sierro med Gianluca Gaudino.
    79'
    81'
    Gianluca Gaudino
    Dommer Carlos Del Cerro Grande viser Gianluca Gaudino (BSC Young Boys) det gule kortet.
    81'
    Frispark AS Roma.
    83'
    Jordan Siebatcheu
    BSC Young Boys angriper på Stadion Wankdorf, men Jordan Siebatcheu header utenfor.
    85'
    En av AS Romas spillere blir avblåst for offside.
    86'
    Målsjanse på Stadion Wankdorf! Meschak Elia fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    86'
    Roma, prøver et skudd, men det reddes
    86'
    I Bern slår Gianluca Gaudino en corner fra høyre.
    87'
    Michel Aebischer
    Sjanse i Bern! Michel Aebischer (BSC Young Boys) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'
    90'
    Carlos Del Cerro Grande tildeler BSC Young Boys en corner. Gianluca Gaudino sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.