Haithem Loucif (Yverdon-Sport) får et gult kort av dommer Lukas Fahndrich.
    Yverdon-Sport tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Yverdon-Sport på egen banehalvdel.
    Lukas Fahndrich signaliserer et frispark til Yverdon-Sport på egen banehalvdel.
    Mål for Basel 1893!
    Yverdon-Sport 1 - 1 Basel 1893
    Mål: Maurice Malone
    Målgivende: Djordje Jovanovic
    Mål! bortelag utligner ved Maurice Malone. Stillingen er nå 1-1. Djordje Jovanovic var nest sist på ballen.
    27'
    Basel 1893 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    34'
    Skudd på mål, Basel 1893
    35'
    Yverdon-Sport, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    36'
    Gult kort til Basel 1893
    Yusuf Demir
    Yusuf Demir (Basel 1893) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    36'
    36'
    Christopher Lungoyi
    Yverdon-Sport angriper i Yverdon-les-Bains. Christopher Lungoyi fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    Mohamed Drager
    Mohamed Drager (Basel 1893) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    39'
    I Yverdon-les-Bains har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    43'
    Lukas Fahndrich signaliserer et frispark til Basel 1893.
    45'+1
    Frispark Basel 1893.
    45'+2
    Spillerbytte - Basel 1893
    Inn: Jonathan Dubasin
    Ut: Maurice Malone
    Maurice Malone (Basel 1893) erstattes av Jonathan Dubasin.
    46'
    47'
    Yverdon-Sport 2 - 1 Basel 1893
    Mål: Liziero
    Målgivende: Christopher Lungoyi
    Liziero header ballen i mål og Yverdon-Sport tar ledelsen 2-1 på Stade Municipal. Christopher Lungoyi sto for den målgivende pasningen.
    47'
    Yusuf Demir
    Basel 1893 angriper, men avslutningen til Yusuf Demir går utenfor.
    49'
    50'
    51'
    En av Basel 1893s spillere blir avblåst for offside på Stade Municipal.
    54'
    55'
    Renato De Palma Veiga
    Renato De Palma Veiga (Basel 1893) kommer til avslutning på Stade Municipal - i stolpen! Oi, oi, oi.
    56'
    56'
    58'
    Inn: Thierno Barry
    Ut: Juan Carlos Gauto
    Basel 1893 gjør sitt andre bytte. Juan Carlos Gauto erstattes av Thierno Barry.
    61'
    Inn: Taulant Xhaka
    Ut: Fabian Frei
    Timo Schultz gjør dagens tredje bytte i Yverdon-les-Bains, når han tar ut Fabian Frei og setter inn Taulant Xhaka.
    62'
    Dommer Lukas Fahndrich venter med å sette i gang spillet fordi Christopher Lungoyi ligger nede.
    63'
    64'
    64'
    Christopher Lungoyi er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade Municipal.
    65'
    67'
    Skade: Yverdon-Sport
    67'
    69'
    Spillerbytte - Yverdon-Sport
    Inn: Nehemie Lusuena
    Ut: Liziero
    Yverdon-Sport bytter ut Liziero med Nehemie Lusuena. Dette er det første byttet som Marco Schallibaum gjør i dagens kamp.
    70'
    Inn: Mauro Rodrigues
    Ut: Varol Tasar
    Bytte for Yverdon-Sport. Mauro Rodrigues kommer inn for Varol Tasar på Stade Municipal.
    70'
    71'
    Inn: Jean-Kevin Augustin
    Ut: Yusuf Demir
    Bytte for Basel 1893. Jean-Kevin Augustin kommer inn for Yusuf Demir på Stade Municipal.
    72'
    74'
    Skudd utenfor mål, Basel 1893
    74'
    76'
    Brian Beyer
    Brian Beyer fra Yverdon-Sport er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    76'
    Inn: Dominic Corness
    Ut: Haithem Loucif
    Yverdon-Sport bytter ut Haithem Loucif med Dominic Corness.
    77'
    80'
    Yverdon-Sport 3 - 1 Basel 1893
    Mål: Aimen Mahious
    Målgivende: Mauro Rodrigues
    Aimen Mahious header ballen i mål og Yverdon-Sport går opp til en komfortabel 3-1-ledelse i Yverdon-les-Bains. Det er en fin assist fra Mauro Rodrigues.
    80'
    82'
    Dominic Corness
    Dommeren gir Dominic Corness (Yverdon-Sport) et gult kort.
    82'
    Inn: Leon Avdullahu
    Ut: Arnau Comas
    Timo Schultz (Basel 1893) gjør sitt femte bytte for dagen. Leon Avdullahu erstatter Arnau Comas.
    82'
    Inn: Brian Beyer
    Ut: Christopher Lungoyi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Yverdon-Sport. Inn kommer Brian Beyer, mens Christopher Lungoyi tar plass på benken.
    83'
    84'
    VAR sjekker om det er straffe til Basel 1893
    85'
    Dommeren dømmer straffe til Basel 1893
    86'
    Straffe til Basel 1893
    86'
    Basel 1893 scorer på straffe!
    Yverdon-Sport 3 - 2 Basel 1893
    Mål: Jean-Kevin Augustin
    Mål! Basel 1893 reduserer til 3-2 takket være et straffespark av Jean-Kevin Augustin.
    87'
    Inn: Kevin Carlos
    Ut: Aimen Mahious
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Yverdon-Sport. Inn kommer Kevin Carlos, mens Aimen Mahious tar plass på benken.
    88'
    88'
    Kevin Carlos
    Yverdon-Sport angriper. Kevin Carlos får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    89'
    89'
    Mauro Rodrigues (Yverdon-Sport) løfter inn en corner fra høyre på Stade Municipal.