1-8
Little71' (Str.)
1-9

Hei, og velkommen til livedekning av siste gruppespillskamp i kvinnenes Champions League mellom Zurich og Arsenal! Mitt navn er Daniel Netland, og jeg skal ta dere gjennom kveldens kamp fra Sveits’ største by.
    Det er altså klart for den siste kampen i gruppespillet, men både Zurich og Arsenals skjebne er avgjort. Sveitserne har ikke en gang tatt ett poeng og ender selvfølgelig på bunn, mens Arsenal allerede er videre til kvartfinale.
    Arsenal leder gruppa med ti poeng, men kan dog havne på 2. plass om Lyon får et bedre resultat hjemme mot Juventus enn det Arsenal får i Sveits i kveld. I den andre kampen, nettopp Lyon mot Juventus, går førstnevnte videre med seier og uavgjort, mens Juventus avanserer med seier.
    For Arsenals del skal det nok mye til for å unngå å ta 1. plassen. Zurich har blitt en kasteball i høstens Champions League, og har i tillegg til null poeng kun én scoring. Men den kom faktisk i bortekampen mot Arsenal i London (1-3-tap).
    Begge lag er ferdigspilte for i år i hjemlig serie, og både Zurich og Arsenal ligger på 2. plass i henholdsvis sveitsisk og engelsk toppserie.
    Arsenal gjør to endringer fra 0-1-tapet mot Lyon, hvor norske Frida Maanum scoret selvmål. Vivianne Miedema ødela korsbåndet mot franskmennene og erstattes på midten av kaptein Leah Williamson. Sistnevnte startet dog sist, men ble flyttet opp fra midtstopperplass da Miedema måtte ut på båre. De som kommer inn på laget er midtstopper Rafaelle Souza og høyreback Noelle Maritz (inn for Laura Wienroither).
    0'
    Arsenal sparker i gang kampen på kunsgressdekket på wefox Arena.
    0'
    Frisparket inn i boksen fra høyre er egentlig svakt og for lavt, men den stusses likevel bakover mot mål. Keeper Romero blir for puslete og slår bare ballen ut på sju-åtte meter, men Souza må snu seg og avslutter slapt, og dermed slipper Zurich en tidlig kalddusj.
    0'
    Offside for Zürich
    1'
    Kjempesjanser for Arsenal når keeper bokser svakt, men Zurich gjør en god jobb med å ikke la Arsenal få avslutte skikkelig ved et par anledninger fra kort hold.
    2'
    Ny Arsenal-sjanse! Romero gir en retur hun strengt tatt ikke bør gi etter skudd fra McCabe, og da får Blackstenius muligheten til å sette inn 1-0, men ballen plantes bare i ansiktet på Romero. Corner Arsenal.
    5'
    Romero ligger fortsatt nede etter å ha fått ballen midt i planeten.
    6'
    Den stusses bakover, men ballen havner etter hvert utenfor 16-meteren. Deretter svinger Catley inn igjen, men Romero bokser godt unna denne gang.
    6'
    Arsenal er overlegne her i starten. Zurich-spillerne har nok å henge fingrene i.
    8'
    Flott angrep fra gjestene når de kommer seg inn i boksen og skyter via blokka. Vi får en ny corner.
    9'
    Heades ut i returrommet, men Arsenal får nok en corner, denne gang på motsatt side, like etterpå.
    9'
    Ballen treffer Arsenals Foord og detter ned på femmeteren, men Zurich er først på andreballen og klarerer.
    10'
    Frispark
    13'
    Zurich er nå på Arsenals banehalvdel nesten for første gang i kampen.
    13'
    Frispark
    13'
    Frispark
    14'
    Pilgrim går ned i boksen etter å ha mottatt en flott ball inn bak Arsenal-forsvaret, men får ikke straffe. Kan ikke se at det var særlig kontakt, så sikkert grei den.
    15'
    Frispark til Foord og Arsenal bare centimetere utenfor Zurichs 16-meter.
    16'
    Frispark
    16'
    Mål for Arsenal!
    Zürich 0 - 1 Arsenal
    Mål: Frida Maanum
    Hun scoret selvmål i forrige uke, men nå setter Maanum ballen i rett mål! Og det er en fantastisk scoring. Frisparket fra 16 meter løftes nydelig over muren med innsiden av foten og nærmest i krysset. Herlig!
    17'
    Kort corner, men når den kommer inn i feltet blir det veldig farlig. Den stusses til Pilgrim på seks-sju meter, men upresset header hun over tverrliggeren.
    19'
    Blackstenius spilles gjennom skrått på mål, men Romero er fint ute og stopper forsøket. Godt timet løp og pasning slått akkurat på rett tidspunkt.
    20'
    Williamson er helt alene på fem meter, men header over. Svakt av kapteinen til Arsenal.
    21'
    Zürich 0 - 2 Arsenal
    Mål: Foord. Caitlin
    Målgivende: Stina Blackstenius
    2-0 Arsenal! Det spilles inn bak venstrebacken til Zurich, og Blackstenius får god tid til å peke ut Foord i feltet. Venstrekanten forlenger innlegget langs bakken inn i det lengste hjørnet på førstetouchet, og da har Arsenal scoret to ganger på fem minutter.
    22'
    Nesten ny Maanum-scoring! Et innlegg feilberegnes av en Zurich-spiller, som gjør at ballen havner hos Maanum, men hun får ikke tid til å reagere og beiner den bare utenfor.
    25'
    Frispark
    25'
    Arsenal fortsetter å produsere sjanser. Igjen får vi et innlegg langs bakken, men på bakre stolpe avsluttes det utenfor.
    25'
    Maanum gjør det nesten igjen! Frisparket er fra rundt 20 meter denne gang (på samme side), og forsøket går i tverrliggeren og over mål.
    27'
    Offside for Arsenal
    30'
    Zürich 0 - 3 Arsenal
    Målgivende: Foord. Caitlin
    Maanum dobler for Arsenal! For en kamp hun leverer! Arsenal kontrer etter at Zurich vil ha et frispark rett utenfor gjestenes 16-meter. Det settes fart og ballen kommer i bakrom mot Maanum, som setter ballen i mål alene med Romero, selv om sisteskansen er borti den.
    31'
    Like utenfor fra Foord, som prøver å bøye den i det lengste hjørnet fra venstresida.
    32'
    Arsenal herjer mot Zurich på banen, men hjemmepublikummet leverer på tribunen. En god gjeng med ultras som støtter sveitserne tross 0-3 på resultattavla.
    33'
    Heades ut i returrommet, hvor Walti skyter i egen lagvenninne. Sekundet etterpå bankes ballen langt opp på tribunen.
    33'
    Zurich løfter umiddelbart i bakrom etter at kaptein Williamson gir ballen vekk enkelt, men hjemmelaget er ikke presise og skarpe nok.
    37'
    Frispark
    37'
    I blokka fra Zurich fra 16 meter. God mulighet, det.
    38'
    Frispark
    38'
    Arsenal får nok et frispark fra venstre som Maanum trolig skal ta. Tas midt mellom der det første og andre frisparket ble tatt.
    39'
    Det blir Catley denne gang. Hun slår den skummelt og lavt inn, og det blir corner etter et lite sleivspark.
    40'
    Går forbi feltet og Arsenal begynner å trille utenfor kanten av 16-meteren.
    40'
    Nesten 4-0 Arsenal. Maanum holder på å score hat-trick etter å ha blitt servert 45 grader ut av Blackstenius, men forsøket fra ti meter stoppes.
    43'
    45'
    Zürich 0 - 4 Arsenal
    Mål: Stina Blackstenius
    Målgivende: Frida Maanum
    Maanum assisterer Blackstenius på åpent mål, og da står det 4-0 til Arsenal! Gjestene setter fart etter at Zurich mister ballen, og Maanum får den etter hvert ute til venstre. Hun slår videre på tvers til Blackstenius, som får verdens enkleste jobb med å sette inn 4-0.
    45'
    45'+2
    Arsenal går til pause med hele 4-0 på resultattavla. Og for en omgang Frida Maanum har hatt! To scoringer og én assist har det blitt i en mesterlig omgang av nordmannen. Arsenal også ledet mye mer i Sveits mot et svakt Zurich, men gjestene har 45 minutter til på å pynte ytterligere på resultatet. Vi er tilbake med 2. omgang om ett kvarters tid.
    45'
    2. omgang er i gang. Zurich har gjort to bytter.
    45'
    Spillerbytte - Zürich
    Inn: Seraina Piubel
    Ut: Viktoria Pinther
    45'
    Inn: Marie Therese Hobinger
    Ut: Eleni Markou
    45'
    Arsenal får et gunstig brudd på Zurichs halvdel, men Blackstenius, som scoret like før pause, skusler vekk en god mulighet med en svak og upresis pasning.
    47'
    Frispark
    48'
    Foord får igjen ballen etter en vegg, men avslutter veldig svakt fra litt over 20 meter.
    49'
    Over fra McCabe denne gang. Zurich som bommer på klareringen i feltet sekundet før.
    49'
    Zürich 0 - 5 Arsenal
    Målgivende: Leah Williamson
    Maanum med hat-trick! Har du sett?! Hun herjer utpå her! Hun får ballen av Williamson etter et brudd, tar to touch og knaller til fra 17-18 meter. Romero er på den oppe i hjørnet, men kan ikke hindre at Maanum scorer sitt tredje mål for kvelden!
    50'
    Over fra Blackstenius. Arsenal har ikke tenkt å stoppe på 5-0!
    51'
    Zürich 0 - 6 Arsenal
    Målgivende: Noelle Maritz
    For en scoring av Blackstenius! Hun får ballen av Maritz ute ved sidelinja og legger den til rette for seg selv rett utenfor 16-meteren. Deretter banker hun til med venstrefoten, og ballen limer seg opp i krysset, selv om Romero så vidt er på denne også.
    53'
    Frispark
    54'
    Blackstenius vil også ha sitt hat-trick, men det blokkeres i siste liten. Corner.
    55'
    Inn: Vanessa Bernauer
    Ut: Alayah Pilgrim
    55'
    Kort variant. Den havner ute på 30 meter og svinges inn, men Zurich header vekk.
    55'
    Arsenal kjører virkelig over Zurich her. Og de virker å ville ha mer.
    56'
    Den stryker stolpen fra Blackstenius. Arsenal løfter ut mot høyresiden, men svensken treffer akkurat ikke mål - og dermed ikke noe hat-trick foreløpig.
    59'
    Nesten ny assist for Maanum, men Foord får ikke helt kontroll på et gjennomspill.
    59'
    59'
    Kaptein Williamson har blitt med inn i boksen, men header innlegget fra Catley over mål.
    61'
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Lina Hurtig
    Ut: Stina Blackstenius
    Det blir ikke også et hat-trick på Blackstenius.
    61'
    Inn: Kim Little
    Ut: Carlotte Wubben-Moy
    62'
    Inn: Jordan Nobbs
    Ut: Lia Wälti
    62'
    Williamson sklir og feller Piubel etter at Zurich spiller i bakrom. Williamson uheldig, men helt korrekt idømt.
    62'
    Zürich scorer på straffe!
    Zürich 1 - 6 Arsenal
    Mål: Fabienne Humm
    Fint plassert oppe i det høyre hjørnet av Humm. Zurich kan juble for sin andre scoring i Champions League-gruppespillet.
    63'
    Inn: Oliwia Wos
    Ut: Marion Rey
    64'
    Zurich med sin andre avslutning denne omgangen, utenom straffemålet for bare to minutter siden. Godt over mål fra distanse.
    65'
    67'
    Zürich 1 - 7 Arsenal
    Zurich med en gavepakke til Arsenal, og dermed står det 7-1 til Arsenal. Innbytter Wos slår en fryktelig ball på tvers uten adresse og gir den bare til Foord, som er trygg når hun får sjansen alene med Romero og setter den i mål på førstetouchet.
    67'
    Catley legger inn og treffer hånda/hendene til Wos. Sistnevnte har hendene på magen, men dommer mener det er en straffbar hands inne i 16-meteren.
    69'
    Arsenal scorer på straffe!
    Zürich 1 - 8 Arsenal
    Mål: Kim Little
    8-1! Innbytter Little er tilbake for Arsenal og setter trygt inn London-lagets åttende scoring for kvelden fra straffemerket.
    71'
    Gult kort til Zürich
    Vanessa Bernauer
    For sen inn i en takling. Helt korrekt gult.
    73'
    Inn: Mana Iwabuchi
    Ut: Frida Maanum
    Maanum forlater banen etter hat-trick og assist i en fantastisk forestilling av nordmannen.
    73'
    Foord kommer seg ned til dødlinja og legger inn, men treffer ingen lagvenninner i boksen.
    74'
    Inn: Noa Scharz
    Ut: Fabienne Humm
    74'
    Zurich har løftet seg litt etter straffescoringen, men det er en veldig liten trøst når det står 1-8 på resultattavla i Sveits.
    77'
    Samtidig har Arsenal sluppet seg litt nedpå. Drøye ti minutter igjen på wefox Arena. Får vi flere scoringer?
    78'
    Utenfor. Arsenal vil ha corner, og dét blir de snytt for også, men dommer peker for femmeter.
    79'
    Nadine Riesen
    Holder igjen Hurtig 25 meter fra mål.
    79'
    Zürich 1 - 9 Arsenal
    Mål: Mana Iwabuchi
    Innbytter Iwabuchi setter inn 9-1 til Arsenal. Hurtig spiller kort til Foord, som gir videre til Iwabuchi ute til høyre, og japaneren er sikker som banken skrått på mål.
    83'
    Kan Arsenal score ti her, da?
    85'
    Arsenal fortsetter å spille på Zurichs halvdel. Har nok lyst på tosifret antall scoringer.
    86'
    Nobbs skyter halvmeteren over mål fra 17-18 meter etter å ha fått den av Hurtig.
    87'
    Frispark
    87'
    En viktig fot og inngripen fra Zurich hindrer muligens 1-10. Arsenal-spilleren ute til høyre kunne satt fart mot mål der om hun fikk den.
    89'
    Hurtig vil ha ti, men treffer bare blokka inne i 16-meteren.
    90'
    Én Arsenal-scoring til vil tangere klubbens største seier i Champions League. Klarer de dét med halvannet minutt igjen?
    90'+1
    Foord skyter i en Zurich-spiller denne gang.
    90'+1
    Bernauer og Zurich noterer seg trolig for kampens siste avslutning. Håpløst forsøk på direkten fra 20 meter.
    90'+3
    90'+3
    En maktdemonstrasjon i Sveits fra Arsenal er over. Frida Maanum og Arsenal vinner hele 9-1 borte mot Zurich, og dét etter hat-trick og assist av nettopp Maanum, banens beste på wefox Arena. Arsenal ledet 4-0 til pause, men fortsatte å kjøre på i 2. omgang. Utenom den norske landslagsspillerens tre scoringer, ble det to mål på Stina Blackstenius og Caitlin Foord, mens innbytterne Kim Little og Mana Iwabuchi fikk æren av å sette inn de to siste scoringene for et Arsenal i skikkelig scoringshumør. The Gunners er dermed gruppevinner, mens Lyon følger med dem til Champions League-kvartfinale etter uavgjort hjemme mot Juventus. Daniel Netland takker for følget!