Målsjanse! Zhang Xizhe (Beijing Guoan FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    VAR sjekker om det er straffe til Beijing Guoan FC
    Dommeren dømmer straffe til Beijing Guoan FC
    Frispark for Beijing Guoan FC på egen banehalvdel.
    12'
    Skudd på mål, Beijing Guoan FC
    Zhang Yuning
    Zhang Yuning (Beijing Guoan FC) avanserer forover på Hangzhou Dragon Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    12'
    Beijing Guoan FC, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Yin Hao Shen signaliserer et frispark til Beijing Guoan FC på egen banehalvdel.
    14'
    Beijing Guoan FC får tildelt et hjørnespark
    Zhang Xizhe
    Zhang Xizhe (Beijing Guoan FC) slår en corner fra venstre side på Hangzhou Dragon Stadium.
    15'
    Zhejiang Professional får tildelt et frispark
    Frispark til Zhejiang Prof. på halvdelen til Beijing Guoan FC.
    15'
    Gult kort til Beijing Guoan FC
    Samir Memisevic
    Samir Memisevic (Beijing Guoan FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Hangzhou Dragon Stadium.
    15'
    Zhejiang Prof. tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Zhejiang Professional får tildelt et hjørnespark
    Cheng Jin
    Yin Hao Shen tildeler Zhejiang Prof. en corner. Cheng Jin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    18'
    18'
    Yin Hao Shen signaliserer et frispark til Beijing Guoan FC.
    18'
    Beijing Guoan FC angriper i Hangzhou. Zhang Xizhe fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Gult kort til Zhejiang Professional
    Wang Dongsheng
    Dommer Yin Hao Shen viser Wang Dongsheng (Zhejiang Prof.) det gule kortet.
    23'
    I Hangzhou har et frispark blitt tildelt bortelag.
    23'
    Zhang Xizhe
    Zhang Xizhe (Beijing Guoan FC) løfter inn en corner fra høyre på Hangzhou Dragon Stadium.
    25'
    27'
    Frispark Beijing Guoan FC.
    28'
    Målsjanse til Beijing Guoan FC! Zhang Yuning treffer mål, men keeper redder.
    29'
    29'
    30'
    32'
    Tianyi Gao
    Dommer Yin Hao Shen gir Tianyi Gao (Beijing Guoan FC) et gult kort.
    34'
    Zhang Jiaqi
    Zhang Jiaqi (Zhejiang Prof.) pådrar seg et gult kort.
    34'
    Zhang Xizhe
    I Hangzhou slår Zhang Xizhe en corner fra venstre.
    34'
    Beijing Guoan FC blir avblåst for offside
    Beijing Guoan FC angriper, men blir avblåst for offside.
    35'
    Yu Dabao vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    36'
    Målet til Beijing Guoan FC sjekkes av VAR
    38'
    Målet til Beijing Guoan FC blir annullert
    38'
    Yu Dabao er på beina igjen og fortsetter kampen.
    39'
    Skudd utenfor mål, Zhejiang Professional
    Nyasha Mushekwi
    Zhejiang Prof. avanserer forover i Hangzhou. Nyasha Mushekwi avslutter, men treffer ikke mål.
    40'
    Frispark til Beijing Guoan FC på halvdelen til Zhejiang Prof..
    40'
    Dong Yu
    Dong Yu (Zhejiang Prof.) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    40'
    Beijing Guoan FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    En av Beijing Guoan FCs spillere blir avblåst for offside.
    42'
    44'
    Cheng Jin
    Cheng Jin (Zhejiang Prof.) slår en corner fra høyre side på Hangzhou Dragon Stadium.
    45'+1
    Mål for Zhejiang Professional!
    Zhejiang Professional 1 - 0 Beijing Guoan FC
    Mål: Donovan Ewolo
    Målgivende: Nyasha Mushekwi
    Donovan Ewolo dundrer ballen i mål og Zhejiang Prof. tar ledelsen 1-0 på Hangzhou Dragon Stadium. Nyasha Mushekwi sto for den målgivende pasningen.
    45'+2
    45'+6
    Ablikim Abdusalam
    Ablikim Abdusalam (Zhejiang Prof.) får et gult kort av dommer Yin Hao Shen.
    45'+6
    Yu Dabao ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    45'+7
    Beijing Guoan FC slipper å klare seg uten Yu Dabao som kommer tilbake på banen igjen.
    45'+8
    Spillerbytte - Zhejiang Professional
    Inn: Yue Xin
    Ut: Wang Dongsheng
    Wang Dongsheng (Zhejiang Prof.) erstattes av Yue Xin.
    46'
    Spillerbytte - Beijing Guoan FC
    Inn: Wang Ziming
    Ut: Samuel Adegbenro
    Stanley Purl Menzo (Beijing Guoan FC) gjør sitt første bytte for dagen. Wang Ziming erstatter Samuel Adegbenro.
    46'
    Yin Hao Shen signaliserer et frispark til Zhejiang Prof..
    47'
    Inn: Long Wei
    Ut: Zhang Jiaqi
    Zhejiang Prof. gjør sitt andre bytte. Zhang Jiaqi erstattes av Long Wei.
    48'
    I Hangzhou har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    49'
    Yin Hao Shen signaliserer et frispark til Zhejiang Prof. på egen banehalvdel.
    50'
    50'
    53'
    Beijing Guoan FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    54'
    55'
    Dommer Yin Hao Shen venter med å sette i gang spillet fordi Nyasha Mushekwi ligger nede.
    57'
    Kang Sang-woo
    Sjanse i Hangzhou! Kang Sang-woo (Beijing Guoan FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    58'
    58'
    Zhejiang Prof. slipper å klare seg uten Nyasha Mushekwi som kommer tilbake på banen i Hangzhou.
    58'
    59'
    60'
    61'
    Lucas
    Lucas (Zhejiang Prof.) mottar sitt første gule kort for dagen på Hangzhou Dragon Stadium.
    61'
    Zhejiang Professional 2 - 0 Beijing Guoan FC
    Mål: Franko Andrijasevic
    Målgivende: Dong Yu
    Franko Andrijasevic øker Zhejiang Prof.s ledelse til 2-0! Det er en fin assist fra Dong Yu.
    62'
    Donovan Ewolo ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    62'
    Donovan Ewolo er tilbake på banen igjen.
    62'
    64'
    66'
    Yu Dabao
    Yu Dabao (Beijing Guoan FC) får et gult kort av dommer Yin Hao Shen.
    66'
    Inn: Matheus
    Ut: Donovan Ewolo
    Donovan Ewolo (Zhejiang Prof.) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Matheus.
    67'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Matheus (Zhejiang Prof.) vrir seg av smerte i gresset.
    69'
    Wang Ziming
    Dommer Yin Hao Shen ser at linjemannen løfter flagget, og Beijing Guoan FCs Wang Ziming blåses av for offside.
    71'
    Matheus er tilbake i kampen igjen.
    72'
    Beijing Guoan FC angriper, og Kang Sang-woo sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    74'
    Zhang Xizhe
    Yin Hao Shen tildeler Beijing Guoan FC en corner. Zhang Xizhe sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    74'
    Zhejiang Professional blir avblåst for offside
    Matheus
    En av Zhejiang Prof.s spillere blir avblåst for offside på Hangzhou Dragon Stadium.
    75'
    Zhejiang Prof. fosser fremover, men Nyasha Mushekwi går rett i offsidefella.
    76'
    Zhang Xizhe
    78'
    Cheng Jin
    Cheng Jin (Zhejiang Prof.) løfter inn en corner fra høyre på Hangzhou Dragon Stadium.
    79'
    Yin Hao Shen signaliserer et frispark til Zhejiang Prof. like utenfor Beijing Guoan FC-området.
    80'
    Skudd på mål, Zhejiang Professional
    Matheus
    Zhejiang Prof. angriper i Hangzhou. Matheus avslutter på mål, men greier ikke å score.
    81'
    Zhejiang Professional, prøver et skudd, men det reddes
    81'
    Franko Andrijasevic
    Målsjanse på Hangzhou Dragon Stadium! Franko Andrijasevic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    82'
    82'
    Sjanse til Beijing Guoan FC! Kang Sang-woo er nær ved å score, men keeper redder.
    82'
    82'
    85'
    Inn: Bai Yang
    Ut: Tianyi Gao
    Stanley Purl Menzo gjør dagens andre bytte i Hangzhou, når han tar ut Tianyi Gao og setter inn Bai Yang.
    85'
    Inn: Yongjing Cao
    Ut: Kang Sang-woo
    Bytte for Beijing Guoan FC. Yongjing Cao kommer inn for Kang Sang-woo på Hangzhou Dragon Stadium.
    85'
    86'
    Inn: Sun Zhengao
    Ut: Dong Yu
    Zhejiang Prof. bytter ut Dong Yu med Sun Zhengao. Dette er det fjerde byttet som Jordi Vinyals gjør i dagens kamp.
    88'
    89'
    90'
    90'+1
    Inn: Gao Tianyu
    Ut: Ablikim Abdusalam
    Jordi Vinyals (Zhejiang Prof.) gjør sitt femte bytte for dagen. Gao Tianyu erstatter Ablikim Abdusalam.
    90'+2
    90'+3
    Matheus
    Dommer Yin Hao Shen viser Matheus (Zhejiang Prof.) det gule kortet.
    90'+3
    90'+4
    Beijing Guoan FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Zhejiang Prof..