Buriram United FC får tildelt et hjørnespark
    Chamrasamee Peeradol
    I Hangzhou slår Chamrasamee Peeradol en corner fra høyre.
    6'
    Min-hyeok Kim
    Buriram avanserer forover i Hangzhou. Min-hyeok Kim avslutter, men treffer ikke mål.
    6'
    Buriram United FC blir avblåst for offside
    Supachai Chaided
    Buriram angriper, men blir avblåst for offside.
    7'
    Mål for Buriram United FC!
    Zhejiang Professional 0 - 1 Buriram United FC
    Mål: Haris Vučkić
    Målgivende: Lonsana Doumbouya
    Buriram leder 0-1 etter en scoring av Haris Vučkić. Lonsana Doumbouya var nest sist på ballen.
    8'
    Skudd utenfor mål, Zhejiang Professional
    Zhang Jiaqi
    Zhejiang Prof. angriper, men avslutningen til Zhang Jiaqi går utenfor.
    10'
    Gult kort til Zhejiang Professional
    Zhang Jiaqi
    Dommeren gir Zhang Jiaqi (Zhejiang Prof.) et gult kort.
    11'
    Buriram United FC får tildelt et frispark
    Ilgiz Tantashev signaliserer et frispark til Buriram på egen banehalvdel.
    12'
    Zhejiang Professional får tildelt et hjørnespark
    Li Tixiang
    Li Tixiang (Zhejiang Prof.) slår en corner fra venstre side på Huzhou Olympic Sports Centre.
    15'
    Frispark for Buriram på egen banehalvdel.
    16'
    Zhejiang Professional får tildelt et frispark
    Zhejiang Prof. tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Skudd på mål, Zhejiang Professional
    Franko Andrijasevic
    Franko Andrijasevic (Zhejiang Prof.) avanserer forover på Huzhou Olympic Sports Centre. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    20'
    Zhejiang Professional, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Li Tixiang
    Li Tixiang (Zhejiang Prof.) løfter inn en corner fra høyre på Huzhou Olympic Sports Centre.
    21'
    Frispark til Zhejiang Prof. på halvdelen til Buriram.
    23'
    Haris Vučkić (Buriram) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Huzhou Olympic Sports Centre.
    24'
    Haris Vučkić er på beina igjen og fortsetter kampen på Huzhou Olympic Sports Centre.
    25'
    Li Tixiang
    Ilgiz Tantashev tildeler Zhejiang Prof. en corner. Li Tixiang sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    Mål for Zhejiang Professional!
    Zhejiang Professional 1 - 1 Buriram United FC
    Mål: Leonardo
    Målgivende: Li Tixiang
    Utligning! Leonardo setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Li Tixiang.
    27'
    Målet til Zhejiang Professional sjekkes av VAR
    29'
    Målet til Zhejiang Professional blir stående
    30'
    Frispark for Zhejiang Prof. på egen banehalvdel.
    31'
    Franko Andrijasevic (Zhejiang Prof.) kommer til en målsjanse på Huzhou Olympic Sports Centre, men klarer ikke å score.
    32'
    Skudd på mål, Buriram United FC
    Ramil Sheydaev
    Målsjanse på Huzhou Olympic Sports Centre! Ramil Sheydaev fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    34'
    Buriram United FC, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    En av Burirams spillere går i offside.
    35'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Hangzhou fordi Haris Vučkić får behandling for en skade på banen.
    35'
    Spillerbytte - Buriram United FC
    Inn: Ratthanakorn Maikami
    Ut: Haris Vučkić
    Det virker som Haris Vučkić ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Ratthanakorn Maikami.
    37'
    Zhejiang Prof. angriper i Hangzhou. Franko Andrijasevic fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Buriram tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Ilgiz Tantashev signaliserer et frispark til Zhejiang Prof. på egen banehalvdel.
    41'
    I Hangzhou har et frispark blitt tildelt bortelag.
    41'
    Leonardo
    Sjanse i Hangzhou! Leonardo (Zhejiang Prof.) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    44'
    44'
    Dommer Ilgiz Tantashev venter med å sette i gang spillet fordi Min-hyeok Kim ligger nede.
    45'
    Dong Yu
    Dong Yu (Zhejiang Prof.) får et gult kort av dommer Ilgiz Tantashev.
    45'+3
    Min-hyeok Kim ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Hangzhou.
    45'+3
    Theerathon Bunmathan
    Målsjanse! Theerathon Bunmathan (Buriram) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+5
    Buriram angriper i Hangzhou. Chamrasamee Peeradol avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+5
    45'+5
    Kan Zhejiang Prof. utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'+6
    Frisparket tildelt Zhejiang Prof. er farlig nær Burirams målområde.
    45'+7
    45'+9
    Goran Causic
    Buriram fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'+10
    Ilgiz Tantashev signaliserer et frispark til Zhejiang Prof..
    46'
    Frispark Buriram.
    49'
    Leonardo
    Leonardo (Zhejiang Prof.) avanserer forover på Huzhou Olympic Sports Centre. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    52'
    52'
    Theerathon Bunmathan (Buriram) løfter inn en corner fra venstre på Huzhou Olympic Sports Centre.
    53'
    Målsjanse på Huzhou Olympic Sports Centre! Chamrasamee Peeradol fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    53'
    53'
    Theerathon Bunmathan (Buriram) slår en corner fra venstre side på Huzhou Olympic Sports Centre.
    54'
    En av Burirams spillere blir avblåst for offside.
    57'
    Zhejiang Professional blir avblåst for offside
    Leonardo
    En av Zhejiang Prof.s spillere går i offside.
    60'
    Franko Andrijasevic (Zhejiang Prof.) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    61'
    Ilgiz Tantashev tildeler Buriram en corner. Theerathon Bunmathan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    63'
    64'
    64'
    Cheng Jin
    Cheng Jin (Zhejiang Prof.) mottar et gult kort på Huzhou Olympic Sports Centre, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    65'
    Gult kort til Buriram United FC
    Lonsana Doumbouya (Buriram) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    66'
    Li Tixiang
    66'
    Zhang Jiaqi
    Zhejiang Prof. angriper i Hangzhou. Zhang Jiaqi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    67'
    67'
    Li Tixiang
    67'
    Det blir farlig! Frispark for Zhejiang Prof. er nær straffområde.
    68'
    Ratthanakorn Maikami
    Ratthanakorn Maikami (Buriram) mottar sitt første gule kort for dagen på Huzhou Olympic Sports Centre.
    68'
    Lucas
    Sjanse! Zhejiang Prof. avanserer forover, men Lucas avslutter utenfor.
    69'
    Li Tixiang
    Li Tixiang (Zhejiang Prof.) slår en corner fra høyre side på Huzhou Olympic Sports Centre.
    70'
    Li Tixiang
    I Hangzhou slår Li Tixiang en corner fra høyre.
    71'
    72'
    72'
    73'
    Inn: Suporn Peenagatapho
    Ut: Chamrasamee Peeradol
    Buriram bytter ut Chamrasamee Peeradol med Suporn Peenagatapho.
    75'
    Li Tixiang
    I Hangzhou slår Li Tixiang en corner fra venstre.
    76'
    Zhejiang Professional 2 - 1 Buriram United FC
    Mål: Franko Andrijasevic
    Målgivende: Leonardo
    Mål! Franko Andrijasevic gir Zhejiang Prof. en 2-1 ledelse. Flott spill fra Leonardo før målet.
    76'
    Spillerbytte - Zhejiang Professional
    Inn: Wang Dongsheng
    Ut: Dong Yu
    Bytte for Zhejiang Prof.. Wang Dongsheng kommer inn for Dong Yu på Huzhou Olympic Sports Centre.
    79'
    Leonardo
    Zhejiang Prof. angriper, men avslutningen til Leonardo går utenfor.
    80'
    Ilgiz Tantashev signaliserer et frispark til Zhejiang Prof. like utenfor Buriram-området.
    82'
    Zhejiang Professional 3 - 1 Buriram United FC
    Mål: Lucas
    Målgivende: Franko Andrijasevic
    Mål! Lucas gir Zhejiang Prof. en komfortabel 3-1 ledelse. Franko Andrijasevic sto for den målgivende pasningen.
    83'
    Inn: Wang Yang
    Ut: Cheng Jin
    Zhejiang Prof. bytter ut Cheng Jin med Wang Yang. Dette er det andre byttet som Jordi Vinyals gjør i dagens kamp.
    84'
    Frispark til Buriram på halvdelen til Zhejiang Prof..
    85'
    Zhejiang Professional 3 - 2 Buriram United FC
    Mål: Lonsana Doumbouya
    Målgivende: Dion Cools
    Mål! Lonsana Doumbouya reduserer til 3-2 på Huzhou Olympic Sports Centre i Hangzhou. Dion Cools var nest sist på ballen.
    87'
    Sjanse i Hangzhou! Lonsana Doumbouya (Buriram) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'
    90'
    Inn: Leon James
    Ut: Sasalak Haiprakhon
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Buriram. Inn kommer Leon James, mens Sasalak Haiprakhon tar plass på benken.