Sjanse til Zhejiang Prof.! Zhang Jiaqi er nær ved å score, men keeper redder.
    Chengdu Rongcheng får tildelt et frispark
    Frispark for Chengdu Qianbao på egen banehalvdel.
    2'
    Felipe Silva ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    4'
    Chengdu Qianbao slipper å klare seg uten Felipe Silva som kommer tilbake på banen igjen.
    4'
    Chengdu Qianbao tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Zhejiang Professional får tildelt et frispark
    Shuran Gan signaliserer et frispark til Zhejiang Prof. på egen banehalvdel.
    5'
    Gult kort til Zhejiang Professional
    Zhang Jiaqi
    Zhang Jiaqi (Zhejiang Prof.) pådrar seg et gult kort.
    6'
    6'
    Chengdu Rongcheng blir avblåst for offside
    Tang Miao
    Chengdu Qianbao angriper, men blir avblåst for offside.
    7'
    Felipe Silva
    En av Chengdu Qianbaos spillere blir avblåst for offside.
    7'
    Zhejiang Professional får tildelt et hjørnespark
    Cheng Jin
    Zhejiang Prof. slår en corner fra venstre.
    9'
    Zhang Jiaqi
    Zhejiang Prof. fosser forover og Zhang Jiaqi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    9'
    9'
    I Hangzhou har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    13'
    Cheng Jin
    Zhejiang Prof. angriper. Cheng Jin får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    13'
    13'
    Yao Junsheng
    Yao Junsheng (Zhejiang Prof.) slår en corner fra venstre side.
    14'
    16'
    Skudd utenfor mål, Chengdu Rongcheng
    Tang Miao
    17'
    Frispark for Zhejiang Prof. på egen banehalvdel.
    17'
    21'
    Skudd utenfor mål, Zhejiang Professional
    Leonardo
    Leonardo (Zhejiang Prof.) fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Shuran Gan signaliserer et frispark til Chengdu Qianbao.
    22'
    Chengdu Rongcheng får tildelt et hjørnespark
    Romulo Jose Pacheco da Silva
    Shuran Gan tildeler Chengdu Qianbao en corner. Romulo Jose Pacheco da Silva sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    Dommer Shuran Gan venter med å sette i gang spillet fordi Guowen Sun ligger nede.
    24'
    Guowen Sun er på beina igjen og fortsetter kampen på Hangzhou Dragon Stadium.
    27'
    Mål for Zhejiang Professional!
    Zhejiang Professional 1 - 0 Chengdu Rongcheng
    Mål: Leonardo
    Målgivende: Wang Dongsheng
    Mål! Zhejiang Prof. tar ledelsen 1-0 ved Leonardo. Det er en fin assist fra Wang Dongsheng.
    28'
    Frispark Chengdu Qianbao.
    30'
    Frispark til Zhejiang Prof. på halvdelen til Chengdu Qianbao.
    31'
    Haofan Liu
    Haofan Liu (Zhejiang Prof.) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    33'
    Zhejiang Prof. tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Spillet på Hangzhou Dragon Stadium er stoppet midlertidig fordi Felipe Silva ligger nede.
    34'
    Felipe Silva ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Hangzhou.
    35'
    Skudd på mål, Chengdu Rongcheng
    Felipe Silva (Chengdu Qianbao) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    36'
    Chengdu Rongcheng, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Romulo Jose Pacheco da Silva (Chengdu Qianbao) slår en corner fra høyre side på Hangzhou Dragon Stadium.
    36'
    Romulo Jose Pacheco da Silva (Chengdu Qianbao) løfter inn en corner fra høyre på Hangzhou Dragon Stadium.
    37'
    Dinghao Yan
    Målsjanse til Chengdu Qianbao! Dinghao Yan treffer mål, men keeper redder.
    37'
    37'
    Shuran Gan signaliserer et frispark til Zhejiang Prof..
    38'
    Frispark til Chengdu Qianbao på halvdelen til Zhejiang Prof..
    39'
    41'
    Wang Dongsheng
    Dommeren gir Wang Dongsheng (Zhejiang Prof.) et gult kort.
    42'
    Mål for Chengdu Rongcheng!
    Zhejiang Professional 1 - 1 Chengdu Rongcheng
    Mål: Yang Yiming
    Målgivende: Romulo Jose Pacheco da Silva
    Yang Yiming header ballen i mål og utligner til 1-1. Flott spill fra Romulo Jose Pacheco da Silva før målet.
    43'
    Målet til Chengdu Rongcheng sjekkes av VAR
    45'
    Målet til Chengdu Rongcheng blir stående
    45'
    45'
    Det blir farlig! Frispark for Chengdu Qianbao er nær straffområde.
    45'+1
    Chengdu Qianbao angriper i Hangzhou. Romulo Jose Pacheco da Silva fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    Andre gule kort til Zhejiang Professional
    Zhang Jiaqi
    Utvisning! Zhang Jiaqi (Zhejiang Prof.) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    45'+3
    45'+3
    Tang Miao
    Målsjanse til Chengdu Qianbao! Tang Miao treffer mål, men keeper redder.
    46'
    46'
    Manuel Emilio Palacios Murillo
    Manuel Emilio Palacios Murillo (Chengdu Qianbao) kommer seg fri på Hangzhou Dragon Stadium, men avslutningen går utenfor.
    46'
    Spillerbytte - Zhejiang Professional
    Inn: Wang Yang
    Ut: Yao Junsheng
    Jordi Vinyals gjør dagens første bytte i Hangzhou, når han tar ut Yao Junsheng og setter inn Wang Yang.
    47'
    47'
    I Hangzhou slår Romulo Jose Pacheco da Silva en corner fra venstre.
    50'
    I Hangzhou slår Romulo Jose Pacheco da Silva en corner fra høyre.
    51'
    En av Chengdu Qianbaos spillere blir avblåst for offside på Hangzhou Dragon Stadium.
    52'
    Chengdu Qianbao angriper, men avslutningen til Manuel Emilio Palacios Murillo går utenfor.
    53'
    Shuran Gan signaliserer et frispark til Chengdu Qianbao på egen banehalvdel.
    54'
    Zhejiang Professional 1 - 2 Chengdu Rongcheng
    Mål: Felipe Silva
    Mål! Felipe Silva gir Chengdu Qianbao en 1-2 ledelse. Romulo Jose Pacheco da Silva sto for den målgivende pasningen.
    55'
    55'
    56'
    57'
    60'
    Frispark Zhejiang Prof..
    62'
    Inn: Wang Yudong
    Ut: Deabeas Nii Klu Owusu-Sekyere
    Deabeas Nii Klu Owusu-Sekyere (Zhejiang Prof.) erstattes av Wang Yudong.
    62'
    Yahav Garfunkel
    Chengdu Qianbao angriper. Yahav Garfunkel får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    63'
    63'
    Romulo Jose Pacheco da Silva (Chengdu Qianbao) slår en corner fra venstre side på Hangzhou Dragon Stadium.
    64'
    64'
    65'
    Tang Miao
    Målsjanse på Hangzhou Dragon Stadium! Tang Miao fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    65'
    65'
    Målsjanse! Felipe Silva (Chengdu Qianbao) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    66'
    En av Chengdu Qianbaos spillere går i offside.
    66'
    68'
    Spillerbytte - Chengdu Rongcheng
    Inn: Tang Xin
    Ut: Tang Miao
    Bytte for Chengdu Qianbao. Tang Xin kommer inn for Tang Miao på Hangzhou Dragon Stadium.
    68'
    Inn: Mirahmetjan Muzepper
    Ut: Dinghao Yan
    Seo Jung Won (Chengdu Qianbao) gjør sitt andre bytte for dagen. Mirahmetjan Muzepper erstatter Dinghao Yan.
    68'
    Felipe Silva (Chengdu Qianbao) header utenfor.
    69'
    Gult kort til Chengdu Rongcheng
    Gan Chao
    Gan Chao (Chengdu Qianbao) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    70'
    70'
    Inn: Yue Xin
    Ut: Wang Dongsheng
    Zhejiang Prof. bytter ut Wang Dongsheng med Yue Xin. Dette er det tredje byttet som Jordi Vinyals gjør i dagens kamp.
    70'
    Wang Yudong
    Sjanse til Zhejiang Prof.! Wang Yudong er nær ved å score, men keeper redder.
    75'
    75'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Hangzhou fordi Timo Letschert får behandling for en skade på banen.
    75'
    Timo Letschert er tilbake i kampen igjen.
    77'
    78'
    79'
    Inn: Iminqari Mutallep
    Ut: Manuel Emilio Palacios Murillo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Chengdu Qianbao. Inn kommer Iminqari Mutallep, mens Manuel Emilio Palacios Murillo tar plass på benken.
    80'
    Chengdu Qianbao avanserer forover og Romulo Jose Pacheco da Silva får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    81'
    81'
    81'
    82'
    82'
    Kjempesjanse! Romulo Jose Pacheco da Silva (Chengdu Qianbao) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    83'
    Felipe Silva (Chengdu Qianbao) avanserer forover på Hangzhou Dragon Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    83'
    83'
    Chengdu Qianbao angriper, men Shuran Gan blåser for offside.
    84'
    Inn: Feng Zhuoyi
    Ut: Gan Chao
    Chengdu Qianbao bytter ut Gan Chao med Feng Zhuoyi. Dette er det fjerde byttet som Seo Jung Won gjør i dagens kamp.
    86'
    Inn: Yanfeng Dong
    Ut: Yang Yiming
    Chengdu Qianbao bytter ut Yang Yiming med Yanfeng Dong.
    86'
    Cheng Jin
    Shuran Gan tildeler Zhejiang Prof. en corner. Cheng Jin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    87'
    Inn: Wu Wei
    Ut: Jean Evrard Kouassi
    Zhejiang Prof. gjør sitt fjerde bytte. Jean Evrard Kouassi erstattes av Wu Wei.
    87'
    90'+1
    90'+4
    90'+4
    Zhejiang Professional 1 - 3 Chengdu Rongcheng
    Målgivende: Yahav Garfunkel
    Felipe Silva setter ballen i mål og øker Chengdu Qianbaos ledelse til 1-3 i Hangzhou. Yahav Garfunkel sto for den målgivende pasningen.
    90'+5
    90'+5
    Zhejiang Prof. må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Chengdu Qianbao.
    90'+7
    Chengdu Qianbao avanserer forover i Hangzhou. Felipe Silva avslutter, men treffer ikke mål.