Aalesund 1 - 0 Strømsgodset
    Mål: Mohammed Abdellaoue
    Målgivende: Sondre Brunstad Fet
    12'
    Frisparket slås mot Papazoglu, men Bugge kommer ut og bokser unna, samtidig som han bokser Glesnes!
    25'
    Der kommer Papazoglue seg på ballen og header via bakken og mot mål! Bugge Pettersen redder, men det er fullt kaos i feltet frem til vertene får klarert!
    26'
    Ulland Andersen nære! Får skutt frar 14 meter, men Andreas Lie får opp hansken og slår ut til corner.
    33'
    Det blir en kjempesjanse på corneren! Lie med en svak involvering. Glesnes legger ballen til Jradi, som skyter fra ti meter. En AaFK-forsvarer ofrer alt i den duellen og sørger for at det blir ny corner.
    33'
    Ny stor Godset-sjanse. Tokmac legger inn fra høyre. Pedersen får ikke noe godt treff fra syv meter, og Aalesund slippper med skrekken igjen.
    36'
    Mål for Strømsgodset!
    Aalesund 1 - 1 Strømsgodset
    Mål: Bassel Jradi
    Målgivende: Tokmac Nguen
    39'
    45'+3
    46'
    Aalesund 2 - 1 Strømsgodset
    Mål: Edwin Gyasi
    Målgivende: Aron Elís Þrándarson
    54'
    Der er Strømsgodset nære. Vilsvik svinger inn fra høyre. Går helt over til Ulland Andersen, som legger inn fra motsatt kant. Tokmac får ikke avsluttet ordentlig, men ballen finner veien mot mål - men rett på Lie.
    60'
    Vanvittig Aalesund-sjanse! Der er de nære 3-1. Det slås inn fra venstre. Mos får avsluttet fra kort hold, men Bugge Pettersen får en hånd på den. Vanvittig redning!
    73'
    Gult kort til Strømsgodset
    Bassel Jradi
    74'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Pontus Engblom
    Ut: Francisco Júnior
    74'
    Aalesund 2 - 2 Strømsgodset
    Mål: Tokmac Nguen
    Målgivende: Bassel Jradi
    81'
    Megasjanse for Strømsgodset! Jradi runder keeper Lie, men han klarer ikke å sette ballen mellom stengene fra skrått hold ute til høyre. Den kan koste bronsen!