Milan
    Uavgjort
    FC Internazionale
    Legg til i kupong

Suppercoppa Italiana-finalen spilles i Riyadh, Saudi-Arabia. Det er en klassiker av en duell som tilbys på TV-kanalen VG+Sport. Og den er mellom forrige sesongs Serie A-vinner Milan og Coppa Italia-mester Inter - og begge er selvsagt Milano-klubber. Til daglig er lagene på henholdsvis andre -og fjerdeplass i Serie A . Milan er knappe poenget foran. Rossoneri, som de kalles, har allerede slått Inter en gang i inneværende sesong, og har slik kanskje en mental fordel. Det var på en varm lørdagskveld tidlig i september på lagets felles hjemmebane San Siro eller Giuseppe Meazza, om man vil. Der tok Inter føringen, men Milan fikk vendt det intense oppgjøret til en 3-2-triumf. Milan varmet opp til kveldens toppkamp ved å klare 2-2 borte mot Lecce - etter å ha ligget under 0-2. Inter vant på sin side 1-0 hjemme mot Hellas Verona. Både kaptein Handanovic (k) og Brozovic (mb) er uaktuelle grunnet skader. Men det er et håp om at Lukaku (a) skal bli friskmeldt. Milan har fortsatt en håndfull fravær. Men både Kjær (f) og Origi (a) var tilbake i helgen. Og her har Tonali (mb) sonet ferdig. Hva kan vi vente oss her? Inter har vist best januar-form, og har kortere fraværsliste. Men en finale dreier seg om å vinne et trofé. Det er to defensivt godt balanserte lag og matchingen har vært intens etter den såkalte «restarten», så vi foreslår et uavgjortspill.

Author avatarRolf Erik Brown
    Inter må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra AC Milan.
    5'
    AC Milan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Edin Dzeko
    Edin Dzeko (Inter) kommer til en målsjanse på King Fahd International Stadium, men klarer ikke å score.
    7'
    Fabio Maresca signaliserer et frispark til AC Milan på egen banehalvdel.
    8'
    Mål for Inter!
    AC Milan 0 - 1 Inter
    Mål: Federico Dimarco
    Målgivende: Nicolo Barella
    Federico Dimarco setter ballen i nettet og Inter leder nå 0-1. Nicolo Barella sto for den målgivende pasningen.
    10'
    Målet til Inter sjekkes av VAR
    11'
    Målet til Inter blir stående
    12'
    Frispark til Inter på halvdelen til AC Milan.
    15'
    Junior Messias
    AC Milan fosser forover og Junior Messias fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    16'
    Inter, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Frispark for Inter på egen banehalvdel.
    16'
    Rafael Leao
    Målsjanse på King Fahd International Stadium! Rafael Leao fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    17'
    17'
    Hjørnespark til AC Milan
    18'
    Ismael Bennacer
    Ismael Bennacer (AC Milan) kommer seg fri på King Fahd International Stadium, men avslutningen går utenfor.
    19'
    20'
    AC Milan 0 - 2 Inter
    Mål: Edin Dzeko
    Målgivende: Alessandro Bastoni
    Mål! Edin Dzeko øker Inters ledelse til 0-2 på King Fahd International Stadium. Det er en fin assist fra Alessandro Bastoni.
    21'
    Hjørnespark til Inter
    24'
    Fabio Maresca tildeler Inter en corner. Hakan Calhanoglu sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    24'
    Skudd utenfor mål, Inter
    24'
    Hakan Calhanoglu (Inter) slår en corner fra venstre side på King Fahd International Stadium.
    25'
    Federico Dimarco (Inter) løfter inn en corner fra venstre på King Fahd International Stadium.
    26'
    Fabio Maresca signaliserer et frispark til Inter.
    27'
    Fabio Maresca tildeler Inter en corner. Federico Dimarco sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    Skudd på mål, Inter
    28'
    AC Milan, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    29'
    Federico Dimarco
    Sjanse i Riyadh! Federico Dimarco (Inter) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    30'
    30'
    30'
    Gult kort til Inter
    Nicolo Barella
    Dommer Fabio Maresca gir Nicolo Barella (Inter) et gult kort.
    33'
    34'
    34'
    Frispark AC Milan.
    35'
    Rafael Leao
    AC Milan angriper i Riyadh. Rafael Leao fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    Inter tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Fikayo Tomori
    Fikayo Tomori (AC Milan) kommer seg fri på King Fahd International Stadium, men avslutningen går utenfor.
    42'
    Frispark for AC Milan på egen banehalvdel.
    42'
    Dommer Fabio Maresca venter med å sette i gang spillet fordi Fikayo Tomori ligger nede.
    45'+1
    Edin Dzeko ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    45'+1
    Tilbake fra skade: Edin Dzeko - Inter
    45'+1
    Tilbake fra skade: Fikayo Tomori - AC Milan
    45'+1
    Frispark til AC Milan på halvdelen til Inter.
    45'+4
    45'+5
    Theo Hernandez
    Theo Hernandez (AC Milan) kommer til en målsjanse på King Fahd International Stadium, men klarer ikke å score.
    46'
    Målsjanse! Ismael Bennacer (AC Milan) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    47'
    Rafael Leao
    Rafael Leao (AC Milan) fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    Fabio Maresca signaliserer et frispark til AC Milan.
    50'
    52'
    54'
    I Riyadh slår Sandro Tonali en corner fra høyre.
    56'
    AC Milan angriper i Riyadh. Ismael Bennacer avslutter på mål, men greier ikke å score.
    56'
    56'
    Ismael Bennacer (AC Milan) slår en corner fra venstre side på King Fahd International Stadium.
    57'
    58'
    60'
    61'
    Federico Dimarco vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    63'
    Spillerbytte - Inter
    Inn: Robin Gosens
    Ut: Federico Dimarco
    Simone Inzaghi (Inter) tar ut Federico Dimarco som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Robin Gosens.
    63'
    63'
    64'
    Spillerbytte - AC Milan
    Inn: Charles De Ketelaere
    Ut: Brahim Diaz
    Brahim Diaz (AC Milan) erstattes av Charles De Ketelaere.
    64'
    Inn: Divock Origi
    Ut: Junior Messias
    AC Milan bytter ut Junior Messias med Divock Origi.
    65'
    Inn: Pierre Kalulu
    Ut: Simon Kjaer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AC Milan. Inn kommer Pierre Kalulu, mens Simon Kjær tar plass på benken.
    65'
    66'
    Rafael Leao
    AC Milan angriper. Rafael Leao får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    67'
    67'
    I Riyadh slår Hakan Calhanoglu en corner fra høyre.
    68'
    Milan Skriniar
    Målsjanse til Inter! Milan Skriniar treffer mål, men keeper redder.
    69'
    69'
    Inn: Joaquin Correa
    Ut: Edin Dzeko
    Inter gjør sitt andre bytte. Edin Dzeko erstattes av Joaquin Correa.
    71'
    Inn: Roberto Gagliardini
    Ut: Nicolo Barella
    Inter bytter ut Nicolo Barella med Roberto Gagliardini.
    71'
    72'
    Hakan Calhanoglu
    Hakan Calhanoglu (Inter) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.