0-3
104
404

0'
    I stolpen fra Leuchter! Ajax ruller opp et nydelig angrep hvor ballen til slutt spilles fra Grant og inn til Leuchter som står så vidt innenfor boksen, ganske sentralt foran mål. Spissen er under hardt press fra forsvaret og ser at hun må avslutte med første touch. Dermed sender hun ballen av gårde med innsiden av høyre fot på direkten, og skuddet treffer innsiden av den venstre stolpen til sjanseløse Hampton.
    6'
    Gult kort til AFC Ajax
    Lily Yohannes
    13'
    VAR sjekker om James faktisk var i offside. Vi tilskuere får ingen bilder enn så lenge. Etter en sjekk får dommeren beskjed om at målet skal godkjennes.
    18'
    Mål for Chelsea FC!
    AFC Ajax 0 - 1 Chelsea FC
    Mål: Lauren James
    18'
    Yohannes setter ballen over mål når Hampton er ute av spill! Ajax lykkes med det høye presset og keeperen gjør en grov feil under press fra Leuchter, og sender ballen rett i beina på Yohannes. Ajax-midtbanen går for skuddet fra rundt 25 meter med keeperen som ligger utspilt på gresset, men skuddet lander på nettaket.
    28'
    Her skal de nok se om det er en hands involvert. Reiten bommet med headingen først der, og ballen spratt litt merkelig før den landet på bakken og ble banket i nettet. Dette tar litt tid. Nå skal dommeren selv se på situasjonen på monitor. Det kan se ut som de sjekker for offside faktisk.
    40'
    Målet annulleres! Etter en lang sjekk blir Reiten fratatt scoringen sin, ettersom skuddet gikk via en Chelsea-spiller i offside.
    42'
    AFC Ajax 0 - 2 Chelsea FC
    Mål: Sjoeke Nüsken
    Målgivende: Guro Reiten
    43'
    Nüsken setter ballen utenfor fra rundt ti meter! Det er en stor mulighet hun får der etter godt forarbeid av Kaneryd til høyre. Hun drar seg forbi forsvareren med et lite touch inn i banen, før hun forsøker å curle den i lengste. Skuddet skrur ikke nok og går dermed like utenfor.
    45'+3
    45'+5
    45'
    Nüsken skyter ballen over fra ti metere etter flott Chelsea-spill! De blåkledde finner Guro Reiten med en nydelig langpasning på tvers, og Reiten legger ballen presist tilbake til Nüsken på ett touch. Sistnevnte får ballen litt bak seg, og kommer dermed ikke over med skuddet. Forsøket går et stykke over mål.
    61'
    Spillerbytte - AFC Ajax
    Inn: Jonna van de Velde
    Ut: Lily Yohannes
    66'
    Stor mulighet for Cuthbert, og nok en gang er Guro Reiten arkitekten. Den norske jenta vinner ballen tilbake ute på kanten etter en litt lang pasning, før hun løfter blikket inn i boksen og ser at kapteinen kommer på løpet fra dypet. Som vanlig i kveld er pasningen fra Reiten perfekt til Cuthbert, men midtbanespilleren setter ballen utenfor fra nært hold. Der burde denne kampen vært punktert!