Tim Robinson signaliserer et frispark til AFC Wimbledon på egen banehalvdel.
    I London slår Mitch Pinnock en corner fra venstre.
    Mål for AFC Wimbledon!
    AFC Wimbledon 1 - 0 West Ham United
    Mål: Joe Pigott
    Målgivende: Mitch Pinnock
    Mål! Joe Pigott gir AFC Wimbledon ledelsen 1-0 etter en velplassert heading. Mitch Pinnock var nest sist på ballen.
    2'
    Robert Snodgrass
    I London får Robert Snodgrass (West Ham Utd) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    8'
    AFC Wimbledon, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    James Hanson (AFC Wimbledon) vinkes av for offside i London.
    9'
    AFC Wimbledon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Gult kort til West Ham United
    Pedro Obiang
    Pedro Obiang (West Ham Utd) får et gult kort av dommer Tim Robinson.
    11'
    Mitch Pinnock (AFC Wimbledon) slår en corner fra venstre side på The Cherry Red Records Fans' Stadium.
    11'
    Frispark for West Ham Utd på egen banehalvdel.
    11'
    Offside! James Hanson blir vinket av og AFC Wimbledon må dermed bygge opp et nytt angrep.
    12'
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Gult kort til AFC Wimbledon
    Rod McDonald
    Rod McDonald (AFC Wimbledon) mottar sitt første gule kort for dagen på The Cherry Red Records Fans' Stadium.
    13'
    Andriy Yarmolenko
    Andrey Yarmolenko (West Ham Utd) kommer til en målsjanse på The Cherry Red Records Fans' Stadium, men klarer ikke å score.
    14'
    15'
    Målsjanse på The Cherry Red Records Fans' Stadium! Pedro Obiang fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    15'
    16'
    West Ham Utd angriper i London. Andrey Yarmolenko avslutter på mål, men greier ikke å score.
    16'
    Tim Robinson signaliserer et frispark til AFC Wimbledon.
    16'
    Offside! Liam Trotter (AFC Wimbledon) er alene igjennom, men dommer Tim Robinson ser at linjemannen er oppe med flagget.
    17'
    Andre gule kort til AFC Wimbledon
    Rod McDonald får sitt andre gule kort og AFC Wimbledon må klare seg uten han resten av kampen.
    18'
    Frispark i en god posisjon for West Ham Utd!
    19'
    Aaron Cresswell
    Aaron Cresswell (West Ham Utd) fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Robert Snodgrass (West Ham Utd) løfter inn en corner fra høyre på The Cherry Red Records Fans' Stadium.
    22'
    Angelo Ogbonna
    I London header Angelo Ogbonna (West Ham Utd) mot mål, men ballen går utenfor.
    22'
    Chicharito
    West Ham Utd angriper på The Cherry Red Records Fans' Stadium, men Chicharito header utenfor.
    25'
    Spillerbytte - AFC Wimbledon
    Inn: William Nightingale
    Ut: Joe Pigott
    AFC Wimbledon bytter ut Joe Pigott med William Nightingale.
    26'
    28'
    Issa Diop ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    29'
    Issa Diop ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i London.
    30'
    West Ham Utd avanserer forover og Robert Snodgrass kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    31'
    31'
    Declan Rice
    Sjanse! West Ham Utd avanserer forover, men Declan Rice avslutter utenfor.
    33'
    Frispark til AFC Wimbledon på halvdelen til West Ham Utd.
    36'
    Tim Robinson tildeler West Ham Utd en corner. Robert Snodgrass sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    39'
    West Ham Utd fosser fremover, men Andrey Yarmolenko går rett i offsidefella.
    41'
    43'
    Andrey Yarmolenko (West Ham Utd) prøver å heade ballen i mål på The Cherry Red Records Fans' Stadium, men mislykkes.
    43'
    Spillerbytte - West Ham United
    Inn: Felipe Anderson
    Ut: Pedro Obiang
    West Ham Utd bytter ut Pedro Obiang med Felipe Anderson. Dette er det første byttet som Manuel Pellegrini gjør i dagens kamp.
    46'
    Frispark West Ham Utd.
    48'
    Frispark for AFC Wimbledon på egen banehalvdel.
    48'
    50'
    54'
    Chicharito
    Chicharito (West Ham Utd) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    54'
    I London slår Felipe Anderson en corner fra venstre.
    56'
    Felipe Anderson
    West Ham Utd angriper, men avslutningen til Felipe Anderson går utenfor.
    56'
    Frispark AFC Wimbledon.
    57'
    Chicharito
    Målsjanse! Chicharito (West Ham Utd) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    59'
    Mål for West Ham United!
    AFC Wimbledon 1 - 1 West Ham United
    Mål: Issa Diop
    Målgivende: Felipe Anderson
    Mål! Issa Diop utligner for West Ham Utd. Stillingen er dermed 1-1 i London. Flott spill fra Felipe Anderson før målet.
    63'
    Tim Robinson tildeler West Ham Utd en corner. Felipe Anderson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    65'
    Issa Diop
    West Ham Utd angriper. Issa Diop header i tverrliggeren!
    65'
    Chicharito
    Sjanse til West Ham Utd! Chicharito er nær ved å score, men keeper redder.
    67'
    67'
    West Ham Utds Felipe Anderson blåses av for offside på The Cherry Red Records Fans' Stadium.
    68'
    Inn: Anthony Wordsworth
    Ut: Mitch Pinnock
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AFC Wimbledon. Inn kommer Anthony Wordsworth, mens Mitch Pinnock tar plass på benken.
    68'
    Aaron Cresswell (West Ham Utd) slår en corner fra venstre side på The Cherry Red Records Fans' Stadium.
    70'
    West Ham Utd angriper i London. Andrey Yarmolenko fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    72'
    Frispark til West Ham Utd på halvdelen til AFC Wimbledon.
    73'
    West Ham Utd tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    75'
    Robert Snodgrass (West Ham Utd) slår en corner fra høyre side på The Cherry Red Records Fans' Stadium.
    77'
    Inn: Kwesi Appiah
    Ut: James Hanson
    James Hanson (AFC Wimbledon) erstattes av Kwesi Appiah.
    79'
    Dommer Tim Robinson ser at linjemannen løfter flagget, og West Ham Utds Pablo Zabaleta blåses av for offside.
    80'
    Inn: Michail Antonio
    Ut: Lucas Perez
    West Ham Utd gjør sitt andre bytte. Lucas Perez erstattes av Michail Antonio.
    81'
    83'
    AFC Wimbledon 1 - 2 West Ham United
    Mål: Angelo Ogbonna
    Målgivende: Robert Snodgrass
    I London tar West Ham Utdledelsen 1-2 etter et mål av Angelo Ogbonna. Det er en fin assist fra Robert Snodgrass.
    83'
    Michail Antonio
    Sjanse i London! Michail Antonio (West Ham Utd) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    84'
    84'
    West Ham Utd avanserer forover i London. Aaron Cresswell avslutter, men treffer ikke mål.
    86'
    88'
    AFC Wimbledon angriper, men Tim Robinson blåser for offside.
    89'
    Inn: Arthur Masuaku
    Ut: Andriy Yarmolenko
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for West Ham Utd. Inn kommer Arthur Masuaku, mens Andrey Yarmolenko tar plass på benken.
    90'
    Felipe Anderson (West Ham Utd) løfter inn en corner fra venstre på The Cherry Red Records Fans' Stadium.