Frispark for Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    Frispark til FC Utrecht på halvdelen til Ajax Amsterdam.
    3'
    I Amsterdam har et frispark blitt tildelt bortelag.
    13'
    Sander van der Eijk signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    13'
    VAR sjekker om det er straffe til Ajax
    14'
    Ingen straffe til Ajax
    14'
    FC Utrecht tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Jordan Henderson
    Jordan Henderson (Ajax Amsterdam) fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Kenneth Taylor
    Ajax Amsterdam fosser forover og Kenneth Taylor fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    19'
    FC Utrecht, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Ajax Amsterdam angriper, men Sander van der Eijk blåser for offside.
    22'
    28'
    Tristan Gooijer
    Målsjanse til Ajax Amsterdam! Tristan Gooijer treffer mål, men keeper redder.
    29'
    29'
    Frispark for FC Utrecht på egen banehalvdel.
    30'
    Gult kort til FC Utrecht
    Marouan Azarkan
    Dommer Sander van der Eijk viser Marouan Azarkan (FC Utrecht) det gule kortet.
    36'
    Frispark Ajax Amsterdam.
    36'
    Brian Brobbey
    Ajax Amsterdam angriper. Brian Brobbey får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    37'
    37'
    Sam Lammers
    Sjanse! FC Utrecht avanserer forover, men Sam Lammers avslutter utenfor.
    38'
    Othman Boussaid
    Sjanse til FC Utrecht! Othman Boussaid er nær ved å score, men keeper redder.
    38'
    Ajax, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Mål for Ajax!
    Ajax 1 - 0 FC Utrecht
    Mål: Brian Brobbey
    Målgivende: Borna Sosa
    Mål! Ajax Amsterdam tar ledelsen 1-0 ved Brian Brobbey. Borna Sosa sto for den målgivende pasningen.
    39'
    Ryan Flamingo
    Ryan Flamingo (FC Utrecht) får et gult kort av dommer Sander van der Eijk.
    42'
    Sander van der Eijk signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam.
    42'
    45'
    45'+1
    Spillerbytte - FC Utrecht
    Inn: Jeppe Okkels
    Ut: Marouan Azarkan
    FC Utrecht bytter ut Marouan Azarkan med Jeppe Okkels.
    46'
    Hjørnespark til FC Utrecht
    52'
    Jeppe Okkels
    FC Utrecht angriper, men avslutningen til Jeppe Okkels går utenfor.
    52'
    Jordan Henderson (Ajax Amsterdam) avanserer forover på Johan Cruijff ArenA. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    55'
    55'
    55'
    Ajax Amsterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    Jordan Henderson (Ajax Amsterdam) løfter inn en corner fra høyre på Johan Cruijff ArenA.
    62'
    Målsjanse! Brian Brobbey (Ajax Amsterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    62'
    Sivert Mannsverk
    Målsjanse på Johan Cruijff ArenA! Sivert Mannsverk Heggheim fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    63'
    63'
    Kristian Nokkvi Hlynsson
    Sjanse i Amsterdam! Kristian Nokkvi Hlynsson (Ajax Amsterdam) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    63'
    63'
    Det blir farlig! Frispark for FC Utrecht er nær straffområde.
    65'
    Gult kort til Ajax
    Dommer Sander van der Eijk gir Sivert Mannsverk Heggheim (Ajax Amsterdam) et gult kort.
    65'
    Inn: Can Bozdogan
    Ut: Hidde Ter Avest
    FC Utrecht gjør sitt andre bytte. Hidde Ter Avest erstattes av Can Bozdogan.
    66'
    Inn: Victor Jensen
    Ut: Jens Toornstra
    Ron Jans gjør dagens tredje bytte i Amsterdam, når han tar ut Jens Toornstra og setter inn Victor Jensen.
    66'
    Inn: Zidane Iqbal
    Ut: Souffian El Karouani
    Bytte for FC Utrecht. Zidane Iqbal kommer inn for Souffian El Karouani på Johan Cruijff ArenA.
    66'
    Frispark FC Utrecht.
    67'
    FC Utrecht fosser fremover, men Sander van der Eijk blåser for offside på Johan Cruijff ArenA.
    68'
    I Amsterdam slår Can Bozdogan en corner fra venstre.
    70'
    70'
    Sander van der Eijk signaliserer et frispark til FC Utrecht på egen banehalvdel.
    71'
    Dommer Sander van der Eijk venter med å sette i gang spillet fordi Nick Viergever ligger nede.
    72'
    Oscar Fraulo
    FC Utrecht angriper i Amsterdam. Oscar Fraulo fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Nick Viergever kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Johan Cruijff ArenA.
    73'
    Spillet på Johan Cruijff ArenA er stoppet midlertidig fordi Sivert Mannsverk Heggheim ligger nede.
    75'
    Sivert Mannsverk Heggheim er tilbake i kampen igjen.
    76'
    Ajax 2 - 0 FC Utrecht
    Mål: Kenneth Taylor
    Målgivende: Brian Brobbey
    Mål! Ajax Amsterdam øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Kenneth Taylor på Johan Cruijff ArenA. Brian Brobbey var nest sist på ballen.
    77'
    Spillerbytte - Ajax
    Inn: Branco Van den Boomen
    Ut: Sivert Mannsverk
    Sivert Mannsverk Heggheim (Ajax Amsterdam) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Branco Van den Boomen.
    78'
    Sander van der Eijk signaliserer et frispark til FC Utrecht.
    80'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    81'
    Rødt kort!
    Spilleren på Ajax får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    83'
    Rødt kort til Ajax
    Devyne Rensch
    Ajax Amsterdam må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Sander van der Eijk viser Devyne Rensch det røde kortet.
    83'
    Inn: Jesse van de Haar
    Ut: Othman Boussaid
    Ron Jans (FC Utrecht) gjør sitt femte bytte for dagen. Jesse van de Haar erstatter Othman Boussaid.
    85'
    Inn: Jakov Medic
    Ut: Kristian Nokkvi Hlynsson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ajax Amsterdam. Inn kommer Jakov Medic, mens Kristian Nokkvi Hlynsson tar plass på benken.
    85'
    85'
    86'
    Zidane Iqbal
    Zidane Iqbal (FC Utrecht) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.