1-0
2-0
3-0
    Antony
    Ajax Amsterdam angriper. Antony Santos får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    4'
    Heracles, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    I Amsterdam har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    5'
    Jeroen Manschot tildeler Ajax Amsterdam en corner. Daley Blind sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    Frispark for Heracles Almelo på egen banehalvdel.
    7'
    Gult kort til Ajax
    Edson Alvarez
    Edson Alvarez (Ajax Amsterdam) får et gult kort av dommer Jeroen Manschot.
    7'
    Antony
    Ajax Amsterdam avanserer forover og Antony Santos kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    10'
    10'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til Heracles Almelo på egen banehalvdel.
    11'
    Antony
    Antony Santos (Ajax Amsterdam) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    12'
    Daley Blind (Ajax Amsterdam) slår en corner fra venstre side på Johan Cruijff ArenA.
    13'
    I Amsterdam slår Dusan Tadic en corner fra venstre.
    14'
    Lisandro Martinez
    Ajax Amsterdam angriper, men avslutningen til Lisandro Martinez går utenfor.
    15'
    Frispark Ajax Amsterdam.
    19'
    Frisparket tildelt Ajax Amsterdam er farlig nær Heracles Almelos målområde.
    22'
    Mål for Ajax!
    Ajax 1 - 0 Heracles
    Mål: Davy Klaassen
    Målgivende: Davy Klaassen
    Mål! Davy Klaassen gir Ajax Amsterdam ledelsen 1-0 i Amsterdam. Davy Klaassen sto for den målgivende pasningen.
    22'
    Frispark til Heracles Almelo på halvdelen til Ajax Amsterdam.
    24'
    Hjørnespark til Ajax
    29'
    Noussair Mazraoui
    Sjanse! Ajax Amsterdam avanserer forover, men Noussair Mazraoui avslutter utenfor.
    30'
    Ajax Amsterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam.
    34'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Amsterdam fordi Steven Berghuis får behandling for en skade på banen.
    36'
    Steven Berghuis er på beina igjen og fortsetter kampen.
    37'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    37'
    Sebastian Haller
    Ajax Amsterdam angriper på Johan Cruijff ArenA. Sebastian Haller header utenfor.
    39'
    40'
    Jurrien Timber
    Sjanse i Amsterdam! Jurrien Timber (Ajax Amsterdam) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    41'
    41'
    Ajax Amsterdam avanserer forover i Amsterdam. Edson Alvarez avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    Heracles Almelo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Nikolai Laursen
    Nikolai Laursen (Heracles Almelo) avanserer forover på Johan Cruijff ArenA. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'
    Ajax, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    45'+1
    Spillerbytte - Heracles
    Inn: Sinan Bakis
    Ut: Luca de la Torre
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Heracles Almelo. Inn kommer Sinan Bakis, mens Luca de la Torre tar plass på benken.
    46'
    Antony
    Ajax Amsterdam angriper i Amsterdam. Antony Santos avslutter på mål, men greier ikke å score.
    46'
    46'
    Målsjanse på Johan Cruijff ArenA! Noussair Mazraoui fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    47'
    47'
    Antony Santos (Ajax Amsterdam) slår en corner fra høyre side på Johan Cruijff ArenA.
    47'
    I Amsterdam har et frispark blitt tildelt bortelag.
    50'
    Kaj Sierhuis
    Heracles Almelo angriper i Amsterdam. Kaj Sierhuis fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    Kaj Sierhuis (Heracles Almelo) fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Ajax 2 - 0 Heracles
    Mål: Sebastian Haller
    Målgivende: Dusan Tadic
    Mål! Ajax Amsterdam øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Sebastian Haller på Johan Cruijff ArenA. Flott spill fra Dusan Tadic før målet.
    55'
    Frispark i en god posisjon for Heracles Almelo!
    57'
    Antony
    61'
    61'
    I Amsterdam slår Steven Berghuis en corner fra høyre.
    62'
    Spillerbytte - Ajax
    Inn: Perr Schuurs
    Ut: Lisandro Martinez
    Ajax Amsterdam bytter ut Lisandro Martinez med Perr Schuurs.
    63'
    Inn: Kenneth Taylor
    Ut: Steven Berghuis
    Erik ten Hag gjør dagens andre bytte i Amsterdam, når han tar ut Steven Berghuis og setter inn Kenneth Taylor.
    63'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til Heracles Almelo.
    63'
    Ajax 3 - 0 Heracles
    Mål: Kenneth Taylor
    Målgivende: Sebastian Haller
    Kenneth Taylor setter ballen i mål og øker Ajax Amsterdams ledelse til 3-0 i Amsterdam. Det er en fin assist fra Sebastian Haller.
    65'
    Inn: Noah Fadiga
    Ut: Bilal Basacikoglu
    Heracles Almelo bytter ut Bilal Basacikoglu med Noah Fadiga. Dette er det andre byttet som Frank Wormuth gjør i dagens kamp.
    66'
    Frispark til Ajax Amsterdam på halvdelen til Heracles Almelo.
    68'
    70'
    Inn: Nicolas Tagliafico
    Ut: Daley Blind
    Daley Blind (Ajax Amsterdam) erstattes av Nicolas Tagliafico.
    70'
    Inn: Danilo
    Ut: Antony
    Bytte for Ajax Amsterdam. Danilo kommer inn for Antony Santos på Johan Cruijff ArenA.
    71'
    72'
    Gult kort til Heracles
    Dommer Jeroen Manschot gir Kaj Sierhuis (Heracles Almelo) et gult kort.
    72'
    Dommer Jeroen Manschot venter med å sette i gang spillet fordi Noussair Mazraoui ligger nede.
    73'
    Noussair Mazraoui er tilbake i kampen igjen.
    74'
    74'
    Inn: Elias Sierra
    Ut: Kaj Sierhuis
    Heracles Almelo gjør sitt tredje bytte. Kaj Sierhuis erstattes av Elias Sierra.
    76'
    80'
    Navajo Bakboord
    Dommer Jeroen Manschot viser Navajo Bakboord (Heracles Almelo) det gule kortet.
    80'
    Inn: Devyne Rensch
    Ut: Noussair Mazraoui
    Noussair Mazraoui, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Devyne Rensch kommer inn for Ajax Amsterdam.
    81'
    Skudd på mål, Ajax
    81'
    81'
    Jeroen Manschot tildeler Ajax Amsterdam en corner. Dusan Tadic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    Danilo
    Danilo (Ajax Amsterdam) kommer til en målsjanse på Johan Cruijff ArenA, men klarer ikke å score.
    82'
    Inn: Adrian Szoke
    Ut: Nikolai Laursen
    Nikolai Laursen (Heracles Almelo) erstattes av Adrian Szoke.
    84'
    Inn: Sven Sonnenberg
    Ut: Navajo Bakboord
    Frank Wormuth (Heracles Almelo) gjør sitt femte bytte for dagen. Sven Sonnenberg erstatter Navajo Bakboord.
    84'
    85'
    VAR sjekker om det er straffe til Ajax
    86'
    Dommeren dømmer straffe til Ajax
    88'
    Ajax Amsterdam har fått straffespark i Amsterdam!
    88'
    Dusan Tadic (Ajax Amsterdam) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    89'
    Målsjanse på Johan Cruijff ArenA! Edson Alvarez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.