PEC Zwolle tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark til Ajax Amsterdam på halvdelen til PEC Zwolle.
    Offside! Mike Van Duinen (PEC Zwolle) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    Ajax får tildelt et hjørnespark
    Quincy Promes
    I Amsterdam slår Quincy Promes en corner fra venstre.
    6'
    Pol Van Boekel tildeler Ajax Amsterdam en corner. Quincy Promes sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    Mål for Ajax!
    Ajax 1 - 0 PEC Zwolle
    Mål: Klaas-Jan Huntelaar
    Målgivende: Antony
    Mål! Ajax Amsterdam tar ledelsen med 1-0 etter en heading fra Klaas-Jan Huntelaar. Antony Santos var nest sist på ballen.
    7'
    Ajax 2 - 0 PEC Zwolle
    Mål: Quincy Promes
    I Amsterdam øker Ajax Amsterdam ledelsen til 2-0 takket være et mål av Quincy Promes. Flott spill fra Antony Santos før målet.
    11'
    Dusan Tadic
    Dusan Tadic (Ajax Amsterdam) slår en corner fra venstre side på Johan Cruijff Arena.
    13'
    Frispark for PEC Zwolle på egen banehalvdel.
    17'
    Quincy Promes (Ajax Amsterdam) løfter inn en corner fra høyre på Johan Cruijff Arena.
    19'
    Pol Van Boekel signaliserer et frispark til PEC Zwolle.
    20'
    Skudd utenfor mål, PEC Zwolle
    Jesper Drost
    Sjanse! PEC Zwolle avanserer forover, men Jesper Drost avslutter utenfor.
    20'
    Pol Van Boekel signaliserer et frispark til PEC Zwolle på egen banehalvdel.
    23'
    24'
    29'
    Frispark PEC Zwolle.
    29'
    Skudd utenfor mål, Ajax
    Klaas-Jan Huntelaar
    Ajax Amsterdam angriper på Johan Cruijff Arena, men Klaas-Jan Huntelaar header utenfor.
    34'
    Ajax 3 - 0 PEC Zwolle
    Mål: Antony
    Målgivende: Ryan Gravenberch
    Antony Santos setter ballen i mål og øker Ajax Amsterdams ledelse til 3-0 i Amsterdam. Ryan Gravenberch sto for den målgivende pasningen.
    35'
    I Amsterdam har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    36'
    Dommer Pol Van Boekel venter med å sette i gang spillet fordi Antony Santos ligger nede.
    37'
    Antony Santos er tilbake i kampen igjen.
    38'
    Frispark for Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    38'
    39'
    PEC Zwolle får tildelt et hjørnespark
    Rico Strieder
    I Amsterdam slår Rico Strieder en corner fra høyre.
    40'
    Dusan Tadic
    42'
    43'
    45'
    45'+1
    45'+1
    Spillerbytte - PEC Zwolle
    Inn: Manuel Pherai
    Ut: Mike Van Duinen
    Mike Van Duinen (PEC Zwolle) erstattes av Manuel Pherai.
    46'
    Inn: Bram Van Polen
    Ut: Dean Huiberts
    Bytte for PEC Zwolle. Bram Van Polen kommer inn for Dean Huiberts på Johan Cruijff Arena.
    46'
    Spillerbytte - Ajax
    Inn: Edson Alvarez
    Ut: Davy Klaassen
    Erik ten Hag gjør dagens første bytte i Amsterdam, når han tar ut Davy Klaassen og setter inn Edson Alvarez.
    46'
    Pol Van Boekel tildeler Ajax Amsterdam en corner. Quincy Promes sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    47'
    Dusan Tadic
    47'
    I Amsterdam slår Quincy Promes en corner fra høyre.
    48'
    48'
    50'
    Dusan Tadic
    Pol Van Boekel tildeler Ajax Amsterdam en corner. Dusan Tadic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    Dusan Tadic
    I Amsterdam slår Dusan Tadic en corner fra venstre.
    56'
    58'
    Manuel Pherai
    PEC Zwolle angriper, men Manuel Pherai vinkes av for offside.
    61'
    Inn: Pelle Clement
    Ut: Rico Strieder
    PEC Zwolle bytter ut Rico Strieder med Pelle Clement.
    62'
    Inn: Kenneth Taylor
    Ut: Perr Schuurs
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ajax Amsterdam. Inn kommer Kenneth Taylor, mens Perr Schuurs tar plass på benken.
    63'
    Frispark til PEC Zwolle på halvdelen til Ajax Amsterdam.
    64'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Amsterdam fordi Andre Onana får behandling for en skade på banen.
    65'
    Andre Onana er på beina igjen og fortsetter kampen.
    65'
    Skudd på mål, Ajax
    Ajax Amsterdam angriper i Amsterdam. Klaas-Jan Huntelaar avslutter på mål, men greier ikke å score.
    66'
    Ajax, prøver et skudd, men det reddes
    66'
    68'
    Ajax blir avblåst for offside
    Dusan Tadic
    Dusan Tadic (Ajax Amsterdam) vinkes av for offside i Amsterdam.
    69'
    PEC Zwolle må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Ajax Amsterdam.
    70'
    71'
    Inn: Clint Leemans
    Ut: Mustafa Saymak
    John Stegeman (PEC Zwolle) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Clint Leemans erstatter Mustafa Saymak.
    74'
    Inn: Victor Christoffer Jensen
    Ut: Antony
    Ajax Amsterdam bytter ut Antony Santos med Victor Christoffer Jensen. Dette er det tredje byttet som Erik ten Hag gjør i dagens kamp.
    75'
    Inn: Lisandro Martinez
    Ut: Daley Blind
    Erik ten Hag gjør dagens fjerde bytte i Amsterdam, når han tar ut Daley Blind og setter inn Lisandro Martinez.
    75'
    76'
    Dusan Tadic
    Dusan Tadic (Ajax Amsterdam) løfter inn en corner fra venstre på Johan Cruijff Arena.
    78'
    83'
    Dusan Tadic
    Dusan Tadic (Ajax Amsterdam) fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    Inn: Devyne Rensch
    Ut: Nicolas Tagliafico
    Ajax Amsterdam gjør sitt femte bytte. Nicolas Tagliafico erstattes av Devyne Rensch.
    88'
    Frispark Ajax Amsterdam.
    89'
    Ajax 4 - 0 PEC Zwolle
    Mål: Ryan Gravenberch
    Mål! Ryan Gravenberch øker Ajax Amsterdams ledelse til 4-0 på Johan Cruijff Arena.