Dagens dommer, Arnaldo Samaniego, blåser i gang kampen.
    Haiti må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Argentina.
    Kan Argentina kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    4'
    Haiti, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Gonzalo Higuain
    Argentina angriper i Buenos Aires. Gonzalo Higuain avslutter på mål, men greier ikke å score.
    5'
    Arnaldo Samaniego signaliserer et frispark til Argentina på egen banehalvdel.
    6'
    Angel Di Maria
    Sjanse! Argentina avanserer forover, men Angel Di Maria avslutter utenfor.
    7'
    Lionel Messi
    Argentina angriper. Lionel Messi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    8'
    8'
    Arnaldo Samaniego tildeler Argentina en corner. Lionel Messi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    10'
    I Buenos Aires slår Lionel Messi en corner fra høyre.
    11'
    Argentina angriper på Alberto Jacinto Armando, men Gonzalo Higuain header utenfor.
    11'
    12'
    Målsjanse på Alberto Jacinto Armando! Lionel Messi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    12'
    Manuel Lanzini (Argentina) løfter inn en corner fra høyre på Alberto Jacinto Armando.
    14'
    Argentina har fått straffespark på Alberto Jacinto Armando!
    16'
    Gult kort til Haiti
    Ricardo Ade
    Ricardo Ade (Haiti) får et gult kort av dommer Arnaldo Samaniego.
    16'
    Argentina scorer på straffe!
    Argentina 1 - 0 Haiti
    Mål: Lionel Messi
    Lionel Messi dundrer inn et straffespark på Alberto Jacinto Armando. Stillingen er nå 1-0.
    17'
    Offside! Lionel Messi blir vinket av og Argentina må dermed bygge opp et nytt angrep.
    19'
    21'
    Argentina fosser forover og Gonzalo Higuain fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    21'
    Haiti tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Nicolas Tagliafico
    Argentina angriper, men avslutningen til Nicolas Tagliafico går utenfor.
    24'
    Argentina avanserer forover i Buenos Aires. Angel Di Maria avslutter, men treffer ikke mål.
    25'
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt Haitiet.
    26'
    Lionel Messi (Argentina) slår en corner fra høyre side på Alberto Jacinto Armando.
    27'
    Haiti fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    28'
    29'
    Sjanse i Buenos Aires! Gonzalo Higuain (Argentina) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    29'
    Frispark for Haiti på egen banehalvdel.
    29'
    Dommer Arnaldo Samaniego ser at linjemannen løfter flagget, og Argentinas Angel Di Maria blåses av for offside.
    30'
    Offside! Alex Junior Christian (Haiti) er alene igjennom, men dommer Arnaldo Samaniego ser at linjemannen er oppe med flagget.
    32'
    35'
    Arnaldo Samaniego signaliserer et frispark til Argentina.
    35'
    Arnaldo Samaniego signaliserer et frispark til Haiti på egen banehalvdel.
    36'
    41'
    Spillerbytte - Argentina
    Inn: Marcos Rojo
    Ut: Federico Fazio
    Jorge Sampaoli (Argentina) gjør sitt første bytte for dagen. Marcos Rojo erstatter Federico Fazio.
    46'
    Spillerbytte - Haiti
    Inn: Steven Sabat
    Ut: Fabien Vorbe
    Marc Collat gjør dagens første bytte i Buenos Aires, når han tar ut Fabien Vorbe og setter inn Steven Sabat.
    46'
    Inn: Derick Etienne
    Ut: Jimmy-Shammar Sanon
    Haiti bytter ut Jimmy-Shammar Sanon med Derrick Etienne. Dette er det andre byttet som Marc Collat gjør i dagens kamp.
    46'
    Frispark Argentina.
    50'
    Mikael Cantave
    Dommer Arnaldo Samaniego viser Mikael Cantave (Haiti) det gule kortet.
    50'
    Frispark for Argentina på egen banehalvdel.
    52'
    Frispark til Argentina på halvdelen til Haiti.
    54'
    Frispark til Haiti på halvdelen til Argentina.
    55'
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt Argentinaet.
    56'
    Mål for Argentina!
    Argentina 2 - 0 Haiti
    Mål! Lionel Messi øker ledelsen til 2-0.
    58'
    Inn: Cristian Pavon
    Ut: Angel Di Maria
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Argentina. Inn kommer Cristian Pavon, mens Angel Di Maria tar plass på benken.
    59'
    Inn: Maximiliano Meza
    Ut: Manuel Lanzini
    Manuel Lanzini (Argentina) erstattes av Maximiliano Meza.
    59'
    Inn: Sergio Aguero
    Ut: Gonzalo Higuain
    Argentina bytter ut Gonzalo Higuain med Sergio Aguero.
    59'
    65'
    Argentina 3 - 0 Haiti
    Målgivende: Cristian Pavon
    Mål! Lionel Messi øker Argentinas ledelse til 3-0 på Alberto Jacinto Armando. Cristian Pavon var nest sist på ballen.
    66'
    68'
    Argentina 4 - 0 Haiti
    Mål: Sergio Aguero
    Målgivende: Lionel Messi
    Sergio Aguero setter ballen i mål og øker Argentinas ledelse til 4-0 i Buenos Aires. Lionel Messi sto for den målgivende pasningen.
    69'
    Inn: Brian Chevreuil
    Ut: Bryan Alceus
    Marc Collat gjør dagens tredje bytte i Buenos Aires, når han tar ut Bryan Alceus og setter inn Brian Chevreuil.
    69'
    Inn: Bryan Labissiere
    Ut: Zachary Herivaux
    Haiti gjør sitt fjerde bytte. Zachary Herivaux erstattes av Bryan Labissiere.
    69'
    Inn: Marcos Acuna
    Ut: Nicolas Tagliafico
    Bytte for Argentina. Marcos Acuna kommer inn for Nicolas Tagliafico på Alberto Jacinto Armando.
    71'
    I Buenos Aires slår Cristian Pavon en corner fra venstre.
    71'
    72'
    Inn: Ever Banega
    Ut: Giovani Lo Celso
    Bytte for Argentina. Ever Banega kommer inn for Giovani Lo Celso på Alberto Jacinto Armando.
    75'
    Inn: Richelor Sprangers
    Ut: Mikael Cantave
    Haiti bytter ut Mikael Cantave med Richelor Sprangers.
    78'
    Eduardo Salvio
    Målsjanse! Salvio (Argentina) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    Lionel Messi (Argentina) løfter inn en corner fra høyre på Alberto Jacinto Armando.