Real Betis Balompie tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Aris Limassol FC på egen banehalvdel.
    4'
    Filip Glova har tildelt Aris Limassol FC et hjørnespark.
    6'
    Filip Glova signaliserer et frispark til Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark til Real Betis Balompie på halvdelen til Aris Limassol FC.
    11'
    Karol Struski
    Aris Limassol FC angriper, men avslutningen til Karol Struski går utenfor.
    16'
    Hjørnespark til Real Betis Balompie.
    18'
    Skudd på mål, Real Betis
    18'
    Aris Limassol FC, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Filip Glova signaliserer et frispark til Real Betis Balompie.
    19'
    20'
    Aris Limassol FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark for Real Betis Balompie på egen banehalvdel.
    23'
    Eric Boakye vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    24'
    Abdessamad Ezzalzouli (Real Betis Balompie) slår en corner fra høyre side.
    26'
    Aris Limassol FC slipper å klare seg uten Eric Boakye som kommer tilbake på banen igjen.
    26'
    Spillerbytte - Aris Limassol FC
    Inn: Caju
    Ut: Eric Boakye
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Aris Limassol FC. Inn kommer Caju, mens Eric Boakye tar plass på benken.
    26'
    Real Betis Balompie slår en corner fra venstre.
    27'
    Filip Glova signaliserer et frispark til Real Betis Balompie like utenfor Aris Limassol FC-området.
    28'
    Gult kort til Aris Limassol FC
    Leo Bengtsson
    Leo Bengtsson (Aris Limassol FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    28'
    Slobodan Urosevic (Aris Limassol FC) slår en corner fra høyre side.
    30'
    32'
    Frisparket tildelt Real Betis Balompie er farlig nær Aris Limassol FCs målområde.
    37'
    Guido Rodriguez
    Real Betis Balompie avanserer forover i Limassol. Guido Rodriguez avslutter, men treffer ikke mål.
    39'
    Hjørnespark til Real Betis
    41'
    Filip Glova signaliserer et frispark til Aris Limassol FC på egen banehalvdel.
    45'+3
    45'+4
    Abner Vinicius da Silva Santos
    Målsjanse til Real Betis Balompie! Abner Vinicius da Silva Santos treffer mål, men keeper redder.
    47'
    47'
    48'
    50'
    I Limassol har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    51'
    Frispark til Aris Limassol FC på halvdelen til Real Betis Balompie.
    53'
    Filip Glova signaliserer et frispark til Aris Limassol FC.
    53'
    Yannick Gomis
    Målsjanse! Yannick Gomis (Aris Limassol FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    Dommeren gir Yannick Gomis (Aris Limassol FC) et gult kort.
    55'
    55'
    Skudd utenfor mål, Real Betis
    58'
    Gult kort til Real Betis
    Ayoze Perez
    Ayoze Perez (Real Betis Balompie) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    60'
    Marc Roca (Real Betis Balompie) slår en corner fra venstre side på Tsirion Stadium.
    60'
    60'
    Ayoze Perez
    Real Betis Balompie fosser forover og Ayoze Perez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    61'
    61'
    Inn: Morgan Brown
    Ut: Karol Struski
    Aris Limassol FC gjør sitt andre bytte. Karol Struski erstattes av Morgan Brown.
    62'
    62'
    I Limassol slår Abdessamad Ezzalzouli en corner fra høyre.
    65'
    66'
    69'
    69'
    70'
    Luiz Henrique
    Luiz Henrique (Real Betis Balompie) header ballen mot mål, men Aris Limassol FC klarerer.
    71'
    71'
    Sjanse! Aris Limassol FC avanserer forover, men Leo Bengtsson avslutter utenfor.
    72'
    Spillerbytte - Real Betis
    Inn: Assane Diao Diaoune
    Ut: Willian Jose
    Manuel Pellegrini (Real Betis Balompie) gjør sitt første bytte for dagen. Assane Diao Diaoune erstatter Willian Jose.
    72'
    Inn: Isco
    Ut: Luiz Henrique
    Manuel Pellegrini gjør dagens andre bytte i Limassol, når han tar ut Luiz Henrique og setter inn Isco.
    72'
    73'
    Mihlali Samson Mabhuti Mayambela
    Mihlali Samson Mabhuti Mayambela (Aris Limassol FC) kommer til en målsjanse på Tsirion Stadium, men klarer ikke å score.
    74'
    Mål for Real Betis!
    Aris Limassol FC 0 - 1 Real Betis
    Mål: Ayoze Perez
    I Limassol tar Real Betis Balompie ledelsen 0-1 etter et mål av Ayoze Perez.
    75'
    Isco (Real Betis Balompie) slår en corner fra venstre side på Tsirion Stadium.
    78'
    I Limassol header Guido Rodriguez (Real Betis Balompie) mot mål, men ballen går utenfor.
    78'
    Inn: Andres Guardado
    Ut: William Carvalho
    William Carvalho (Real Betis Balompie) erstattes av Andres Guardado.
    79'
    Inn: Borja Iglesias
    Ut: Ayoze Perez
    Bytte for Real Betis Balompie. Borja Iglesias kommer inn for Ayoze Perez på Tsirion Stadium.
    79'
    Spillet på Tsirion Stadium er stoppet midlertidig fordi Alex Yowan Kevin Moucketou Moussounda ligger nede.
    82'
    Alex Yowan Kevin Moucketou Moussounda er tilbake i kampen igjen.
    82'
    85'
    Inn: Mariusz Stepinski
    Ut: Yannick Gomis
    Aris Limassol FC bytter ut Yannick Gomis med Mariusz Stepinski. Dette er det tredje byttet som Aleksey Shpilevski gjør i dagens kamp.
    85'
    Inn: Matija Spoljaric
    Ut: Mihlali Samson Mabhuti Mayambela
    Aris Limassol FC bytter ut Mihlali Samson Mabhuti Mayambela med Matija Spoljaric. Dette er det fjerde byttet som Aleksey Shpilevski gjør i dagens kamp.
    85'
    Inn: Jaden Sean Montnor
    Ut: Leo Bengtsson
    Aris Limassol FC bytter ut Leo Bengtsson med Jaden Sean Montnor.
    86'
    Filip Glova tildeler Aris Limassol FC en corner. Slobodan Urosevic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    88'
    Matija Spoljaric
    Matija Spoljaric (Aris Limassol FC) prøver å heade ballen i mål på Tsirion Stadium, men mislykkes.