Olympiacos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Det blir farlig! Frispark for Olympiacos er nær straffområde.
    West Ham United FC slår en corner fra venstre.
    James Ward Prowse (West Ham United FC) slår en corner fra venstre side.
    22'
    Frispark for Olympiacos på egen banehalvdel.
    22'
    Andris Treimanis tildeler West Ham United FC en corner. James Ward Prowse sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    31'
    Mål for Olympiakos!
    Olympiakos 1 - 0 West Ham United
    Mål: Konstantinos Fortounis
    Konstantinos Fortounis dundrer ballen i mål og Olympiacos tar ledelsen 1-0 på Georgios Karaiskakis.
    33'
    Konstantinos Fortounis
    Olympiakos kommer till avslut på Georgios Karaiskakis men Konstantinos Fortounis nickar utanför.
    37'
    Skudd utenfor mål, West Ham United
    38'
    Olympiakos 2 - 0 West Ham United
    Mål: Rodinei
    Rodinei setter ballen i eget mål! Dermed er stillingen 2-0 på Georgios Karaiskakis.
    45'+2
    Danny Ings
    Sjanse til West Ham United FC! Danny Ings er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+3
    45'+3
    I Pireus slår James Ward Prowse en corner fra venstre.
    45'+3
    I Pireus har et frispark blitt tildelt bortelag.
    47'
    Gult kort til Olympiakos
    Panagiotis Retsos
    Panagiotis Retsos (Olympiacos) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    47'
    James Ward Prowse
    West Ham United FC angriper i Pireus. James Ward Prowse fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Andris Treimanis signaliserer et frispark til Olympiacos på egen banehalvdel.
    49'
    Emerson (West Ham United FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Georgios Karaiskakis.
    52'
    Ayoub El Kaabi ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    52'
    Emerson ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Pireus.
    54'
    Ayoub El Kaabi er på beina igjen og fortsetter kampen på Georgios Karaiskakis.
    54'
    Tomas Soucek
    West Ham United FC angriper, men avslutningen til Tomas Soucek går utenfor.
    54'
    Frispark til Olympiacos på halvdelen til West Ham United FC.
    55'
    James Ward Prowse (West Ham United FC) slår en corner fra høyre side på Georgios Karaiskakis.
    57'
    Danny Ings
    I Pireus header Danny Ings (West Ham United FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    57'
    Spillerbytte - West Ham United
    Inn: Jarrod Bowen
    Ut: Said Benrahma
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for West Ham United FC. Inn kommer Jarrod Bowen, mens Said Benrahma tar plass på benken.
    58'
    Inn: Michail Antonio
    Ut: Danny Ings
    David William Moyes gjør dagens andre bytte i Pireus, når han tar ut Danny Ings og setter inn Michail Antonio.
    58'
    Frispark Olympiacos.
    60'
    Inn: Lucas Paqueta
    Ut: Pablo Fornals
    Pablo Fornals (West Ham United FC) erstattes av Lucas Paqueta.
    60'
    Andris Treimanis signaliserer et frispark til West Ham United FC.
    61'
    Frispark til West Ham United FC på halvdelen til Olympiacos.
    62'
    63'
    64'
    Gult kort til West Ham United
    Lucas Paqueta
    Dommeren gir Lucas Paqueta (West Ham United FC) et gult kort.
    64'
    West Ham United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    65'
    Sotirios Alexandropoulos
    Dommer Andris Treimanis gir Sotirios Alexandropoulos (Olympiacos) et gult kort.
    65'
    Emerson
    Emerson (West Ham United FC) får et gult kort av dommer Andris Treimanis.
    66'
    Kan Olympiacos utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    67'
    Målsjanse! Sotirios Alexandropoulos (Olympiacos) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    71'
    Inn: Edson Alvarez
    Ut: James Ward Prowse
    Bytte for West Ham United FC. Edson Alvarez kommer inn for James Ward Prowse på Georgios Karaiskakis.
    73'
    Inn: Maxwel Cornet
    Ut: Mohammed Kudus
    West Ham United FC bytter ut Mohammed Kudus med Maxwel Cornet.
    73'
    Spillerbytte - Olympiakos
    Inn: Quini
    Ut: Rodinei
    Olympiacos gjør sitt første bytte. Rodinei erstattes av Quini.
    74'
    Emerson (West Ham United FC) løfter inn en corner fra venstre på Georgios Karaiskakis.
    75'
    Michail Antonio
    Michail Antonio (West Ham United FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Georgios Karaiskakis.
    76'
    76'
    Jackson Porozo ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    77'
    Ayoub El Kaabi (Olympiacos) vinkes av for offside i Pireus.
    79'
    Jackson Porozo er tilbake på banen igjen.
    79'
    79'
    79'
    I Pireus slår Konstantinos Fortounis en corner fra venstre.
    80'
    Jackson Porozo
    Jackson Porozo (Olympiacos) header mot mål, men ballen går utenfor.
    80'
    Mady Camara
    Mady Camara (Olympiacos) pådrar seg et gult kort.
    82'+1
    84'
    Inn: Ola Solbakken
    Ut: Daniel Podence
    Diego Martinez Penas (Olympiacos) gjør sitt andre bytte for dagen. Ola Solbakken erstatter Daniel Podence.
    86'
    Inn: Giorgos Masouras
    Ut: Sotirios Alexandropoulos
    Olympiacos bytter ut Sotirios Alexandropoulos med Giorgos Masouras. Dette er det tredje byttet som Diego Martinez Penas gjør i dagens kamp.
    86'
    Mål for West Ham United!
    Olympiakos 2 - 1 West Ham United
    Mål: Lucas Paqueta
    Lucas Paqueta scorer og reduserer til 2-1 på Georgios Karaiskakis.
    87'
    Andris Treimanis signaliserer et frispark til Olympiacos.
    88'
    Angelo Ogbonna
    Dommer Andris Treimanis viser Angelo Ogbonna (West Ham United FC) det gule kortet.