1-2
1-3
Maolida90'+3
    Dagens kamp på Stade Geoffroy Guichard i Saint Etienne er i gang.
    Amaury Delerue signaliserer et frispark til AS Saint Etienne på egen banehalvdel.
    1'
    I Saint Etienne slår Amine Gouiri en corner fra venstre.
    8'
    Mål for OGC Nice!
    AS Saint Etienne 0 - 1 OGC Nice
    Mål: Pierre Lees-Melou
    I Saint Etienne tar OGC Nice ledelsen 0-1 etter et mål av Pierre Lees-Melou.
    8'
    Adil Aouchiche (AS Saint Etienne) løfter inn en corner fra høyre på Stade Geoffroy Guichard.
    11'
    Zaydou Youssouf
    AS Saint Etienne angriper. Zaydou Youssouf får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    11'
    OGC Nice, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Frispark for AS Saint Etienne på egen banehalvdel.
    13'
    Adil Aouchiche (AS Saint Etienne) slår en corner fra venstre side på Stade Geoffroy Guichard.
    16'
    OGC Nice tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Amine Gouiri
    Amine Gouiri (OGC Nice) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    21'
    AS Saint Etienne, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Pierre Lees-Melou
    Målsjanse til OGC Nice! Pierre Lees-Melou treffer mål, men keeper redder.
    21'
    21'
    22'
    Amaury Delerue tildeler AS Saint Etienne en corner. Adil Aouchiche sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    Rony Lopes
    Målsjanse! Rony Lopes (OGC Nice) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    OGC Nice fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    29'
    AS Saint Etienne 0 - 2 OGC Nice
    Mål: Amine Gouiri
    Amine Gouiri setter ballen i mål og øker OGC Nices ledelse til 0-2 i Saint Etienne.
    30'
    Amaury Delerue signaliserer et frispark til OGC Nice på egen banehalvdel.
    33'
    34'
    Amaury Delerue signaliserer et frispark til AS Saint Etienne.
    35'
    Hjørnespark til OGC Nice
    38'
    AS Saint Etienne angriper i Saint Etienne, men blir avblåst for offside.
    39'
    Frispark til OGC Nice på halvdelen til AS Saint Etienne.
    40'
    42'
    43'
    Kevin Monnet-Paquet
    AS Saint Etienne angriper, men avslutningen til Kevin Monnet-Paquet går utenfor.
    44'
    Frispark for OGC Nice på egen banehalvdel.
    45'
    Spillerbytte - AS Saint Etienne
    Inn: Miguel Trauco
    Ut: Sadio Sow
    Bytte for AS Saint Etienne. Miguel Trauco kommer inn for Sadio Sow på Stade Geoffroy Guichard.
    46'
    Inn: Denis Bouanga
    Ut: Jean-Philippe Krasso
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Saint Etienne. Inn kommer Denis Bouanga, mens Jean-Philippe Krasso tar plass på benken.
    46'
    47'
    Frispark AS Saint Etienne.
    49'
    Gult kort til OGC Nice
    Hassane Kamara
    Hassane Kamara (OGC Nice) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    49'
    50'
    Sjanse! AS Saint Etienne avanserer forover, men Zaydou Youssouf avslutter utenfor.
    51'
    51'
    Pierre Lees-Melou (OGC Nice) fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Adil Aouchiche (AS Saint Etienne) løfter inn en corner fra venstre på Stade Geoffroy Guichard.
    55'
    56'
    Inn: Lucas Gourna-Douath
    Ut: Zaydou Youssouf
    Claude Puel (AS Saint Etienne) gjør sitt tredje bytte for dagen. Lucas Gourna Douath erstatter Zaydou Youssouf.
    57'
    Mål for AS Saint Etienne!
    AS Saint Etienne 1 - 2 OGC Nice
    Mål: Adil Aouchiche
    Målgivende: Romain Hamouma
    Adil Aouchiche setter inn en redusering på Stade Geoffroy Guichard. Stillingen er nå 1-2. Romain Hamouma sto for den målgivende pasningen.
    57'
    I Saint Etienne har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    58'
    Stanley N`Soki
    Stanley N`Soki (OGC Nice) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    58'
    64'
    AS Saint Etienne angriper, men blir avblåst for offside.
    65'
    Walter Benitez
    Walter Benitez (OGC Nice) får et gult kort av dommer Amaury Delerue.
    67'
    Det blir farlig! Frispark for AS Saint Etienne er nær straffområde.
    67'
    Jordan Lotomba
    Dommer Amaury Delerue gir Jordan Lotomba (OGC Nice) et gult kort.
    68'
    Romain Hamouma
    AS Saint Etienne fosser forover og Romain Hamouma fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    69'
    69'
    Adil Aouchiche (AS Saint Etienne) slår en corner fra høyre side på Stade Geoffroy Guichard.
    69'
    Amaury Delerue signaliserer et frispark til OGC Nice.
    72'
    Gult kort til AS Saint Etienne
    Harold Moukoudi
    Dommer Amaury Delerue viser Harold Moukoudi (AS Saint Etienne) det gule kortet.
    72'
    Spillerbytte - OGC Nice
    Inn: Myziane Maolida
    Ut: Kephren Thuram Ulien
    Kephren Thuram Ulien (OGC Nice) erstattes av Myziane Maolida.
    72'
    Inn: Maxence Rivera
    Ut: Kevin Monnet-Paquet
    AS Saint Etienne gjør sitt fjerde bytte. Kevin Monnet-Paquet erstattes av Maxence Rivera.
    72'
    Sjanse! OGC Nice avanserer forover, men Amine Gouiri avslutter utenfor.
    73'
    73'
    Robson Bambu
    Robson Bambu (OGC Nice) pådrar seg et gult kort.
    73'
    Inn: Bilal Benkhedim
    Ut: Adil Aouchiche
    AS Saint Etienne bytter ut Adil Aouchiche med Bilal Benkhedim.
    79'
    I Saint Etienne slår Rony Lopes en corner fra høyre.
    82'
    Stanley N`Soki (OGC Nice) kommer til en målsjanse på Stade Geoffroy Guichard, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    82'
    Inn: Danilo
    Ut: Rony Lopes
    OGC Nice bytter ut Rony Lopes med Danilo. Dette er det andre byttet som Patrick Vieira gjør i dagens kamp.
    83'
    Inn: Dan Ndoye
    Ut: Amine Gouiri
    OGC Nice bytter ut Amine Gouiri med Dan Ndoye.
    83'
    Amaury Delerue tildeler AS Saint Etienne en corner. Bilal Benkhedim sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    84'
    Denis Bouanga
    Sjanse til AS Saint Etienne! Denis Bouanga er nær ved å score, men keeper redder.
    85'
    85'
    88'
    90'
    Målet til OGC Nice sjekkes av VAR
    90'+3
    Målet til OGC Nice blir stående
    90'+3
    AS Saint Etienne 1 - 3 OGC Nice
    Mål: Myziane Maolida
    Målgivende: Dan Ndoye
    Mål! OGC Nice øker ledelsen til 1-3 etter en scoring av Myziane Maolida på Stade Geoffroy Guichard. Det er en fin assist fra Dan Ndoye.