3-3
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til AZ Alkmaar.
    1'
    Sam Lammers
    Målsjanse på AFAS Stadion! Sam Lammers fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    4'
    AZ Alkmaar, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Hjørnespark til FC Utrecht
    5'
    Frispark til FC Utrecht på halvdelen til AZ Alkmaar.
    6'
    I Alkmaar slår Jens Toornstra en corner fra høyre.
    7'
    Taylor Booth
    Taylor Booth (FC Utrecht) kommer til en målsjanse på AFAS Stadion, men klarer ikke å score.
    7'
    Jens Toornstra (FC Utrecht) løfter inn en corner fra høyre på AFAS Stadion.
    9'
    10'
    Ryan Flamingo
    FC Utrecht angriper på AFAS Stadion. Ryan Flamingo header utenfor.
    10'
    Othman Boussaid (FC Utrecht) løfter inn en corner fra venstre på AFAS Stadion.
    13'
    Mål for AZ Alkmaar!
    AZ Alkmaar 1 - 0 FC Utrecht
    Mål: Mees De Wit
    AZ Alkmaar leder 1-0 etter en scoring av Mees De Wit.
    15'
    AZ Alkmaar 2 - 0 FC Utrecht
    Mål: Ruben van Bommel
    Målgivende: Vangelis Pavlidis
    Ruben van Bommel setter ballen i mål og øker AZ Alkmaars ledelse til 2-0 i Alkmaar. Vangelis Pavlidis var nest sist på ballen.
    16'
    19'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Alkmaar fordi Souffian El Karouani får behandling for en skade på banen.
    20'
    Souffian El Karouani er tilbake i kampen igjen.
    21'
    Bas Nijhuis tildeler FC Utrecht en corner. Jens Toornstra sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    23'
    En av AZ Alkmaars spillere blir avblåst for offside.
    24'
    Kan FC Utrecht utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    28'
    Ibrahim Sadiq
    Sjanse i Alkmaar! Ibrahim Sadiq (AZ Alkmaar) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    29'
    FC Utrecht, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Hjørnespark til AZ Alkmaar
    30'
    31'
    Jens Toornstra
    Jens Toornstra (FC Utrecht) avanserer forover på AFAS Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    33'
    33'
    Frispark for FC Utrecht på egen banehalvdel.
    34'
    Jens Toornstra (FC Utrecht) slår en corner fra høyre side på AFAS Stadion.
    35'
    36'
    AZ Alkmaar 3 - 0 FC Utrecht
    Mål: Vangelis Pavlidis
    Målgivende: Yukinari Sugawara
    Mål! AZ Alkmaar øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Vangelis Pavlidis på AFAS Stadion. Flott spill fra Yukinari Sugawara før målet.
    37'
    Gult kort til AZ Alkmaar
    Vangelis Pavlidis
    Vangelis Pavlidis (AZ Alkmaar) får et gult kort av dommer Bas Nijhuis.
    38'
    Frispark FC Utrecht.
    44'
    I Alkmaar har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'
    Sjanse! FC Utrecht avanserer forover, men Jens Toornstra avslutter utenfor.
    45'
    AZ Alkmaar angriper, men avslutningen til Ibrahim Sadiq går utenfor.
    46'
    Hidde Ter Avest
    FC Utrecht angriper i Alkmaar. Hidde Ter Avest avslutter på mål, men greier ikke å score.
    47'
    47'
    Ibrahim Sadiq (AZ Alkmaar) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    51'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Souffian El Karouani (FC Utrecht) vrir seg av smerte i gresset.
    51'
    AZ Alkmaar må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Utrecht.
    52'
    Souffian El Karouani er tilbake på banen igjen.
    52'
    Mål for FC Utrecht!
    AZ Alkmaar 3 - 1 FC Utrecht
    Mål: Othman Boussaid
    FC Utrecht reduserer til 3-1 etter et mål av Othman Boussaid.
    55'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til FC Utrecht på egen banehalvdel.
    58'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    58'
    Rødt kort!
    Spilleren på AZ Alkmaar får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    60'
    Rødt kort til AZ Alkmaar
    Dani De Wit
    Dani De Wit (AZ Alkmaar) må forlate banen etter at dommer Bas Nijhuis trekker fram det røde kortet!
    60'
    Sam Lammers
    Sam Lammers (FC Utrecht) kommer seg fri på AFAS Stadion, men avslutningen går utenfor.
    64'
    Spillerbytte - AZ Alkmaar
    Inn: Denso Kasius
    Ut: Ruben van Bommel
    AZ Alkmaar bytter ut Ruben van Bommel med Denso Kasius.
    64'
    Inn: David Moller Wolfe
    Ut: Mees De Wit
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AZ Alkmaar. Inn kommer David Moller Wolfe, mens Mees De Wit tar plass på benken.
    64'
    Spillerbytte - FC Utrecht
    Inn: Jeppe Okkels
    Ut: Mark Van der Maarel
    Mark Van der Maarel (FC Utrecht) erstattes av Jeppe Okkels.
    65'
    69'
    Sam Lammers
    FC Utrecht angriper i Alkmaar. Sam Lammers fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    AZ Alkmaar 3 - 2 FC Utrecht
    Mål: Sam Lammers
    Målgivende: Souffian El Karouani
    Mål! FC Utrecht reduserer til 3-2 på AFAS Stadion. Sam Lammers raget høyest og headet ballen i mål. Souffian El Karouani sto for den målgivende pasningen.
    71'
    Othman Boussaid vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    72'
    Inn: Victor Jensen
    Ut: Othman Boussaid
    Bytte for FC Utrecht. Victor Jensen kommer inn for Othman Boussaid på AFAS Stadion.
    72'
    Inn: Niklas Vesterlund
    Ut: Hidde Ter Avest
    FC Utrecht gjør sitt tredje bytte. Hidde Ter Avest erstattes av Niklas Vesterlund.
    72'
    Inn: Marouan Azarkan
    Ut: Taylor Booth
    FC Utrecht bytter ut Taylor Booth med Marouan Azarkan. Dette er det fjerde byttet som Ron Jans gjør i dagens kamp.
    72'
    FC Utrecht angriper i Alkmaar, men blir avblåst for offside.
    74'
    Inn: Bruno Martins Indi
    Ut: Riechedly Bazoer
    Riechedly Bazoer (AZ Alkmaar) erstattes av Bruno Martins Indi.
    77'
    Inn: Ernest Poku
    Ut: Vangelis Pavlidis
    AZ Alkmaar gjør sitt fjerde bytte. Vangelis Pavlidis erstattes av Ernest Poku.
    77'
    Inn: Tiago Dantas
    Ut: Jordy Clasie
    AZ Alkmaar bytter ut Jordy Clasie med Tiago Dantas.
    79'
    FC Utrecht angriper, men Sam Lammers vinkes av for offside.
    80'
    AZ Alkmaar 3 - 3 FC Utrecht
    Mål: Victor Jensen
    Målgivende: Jeppe Okkels
    Mål! bortelag utligner ved Victor Jensen. Stillingen er nå 3-3. Det er en fin assist fra Jeppe Okkels.